Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

jako sportovně založený člověk .....dávám přednost iontovým nápojům, tím myslím hlavně "Radegast 10" pro vysoký obsah vitamínu B:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

Upraveno uživatelem petjaan
Odesláno

to by mi zena neodpustila a syn ma len 6 tak som v tom sam :)

Taky s nějakou dorostenkou? ....

to si sa posledne musel riadne doriadit :D

Momentálně vodu se solí a citrónem. Už je to 17dní, co abstinuji :crying_anim02:

Odesláno

Ani ne, ale je fakt, že naposledy, na Silvestra jsem ostatní s přehledem uchlastal. Nicméně teď chci/musím být dva měsíce čistý.

A ta voda s citrónem a solí, pokud se to nepřežene s dávkováním chutná vcelku podobně, jako iontový nápoj :smile_anim: Co si budeme ale tvrdit, na pivo to nemá :D

Odesláno (upraveno)

Zlatej Gambáč :cheers: a když přijde chuť tak Tulenímor.

Upraveno uživatelem Plukovnik
Odesláno

Cabernet Sauvignon 2005 Lady Anne Barnard, South Africa - zahřeje úžasně a dává mi víru, že přijde jaro!!!

Odesláno

Přidávám svoji oblíbenou medecínu,pokud začne škrábat v krku,ale pozor,pouze v malém množství,je to fakt síla!:D

Tohle jsem nikdy neměl, to se dá pít i samotný jó? A stihne člověk zaznamenat nějakou chuť než mu to sežehne chuťový pohárky?

Odesláno (upraveno)

Tohle jsem nikdy neměl, to se dá pít i samotný jó? A stihne člověk zaznamenat nějakou chuť než mu to sežehne chuťový pohárky?

Při prvním nerozvážném loku jsem myslel že se po..ru! Jinak krk to desinfikuje lépe jako Stopangin.:smile_anim:

Upraveno uživatelem Carllos
Odesláno (upraveno)

Tak mě při tom čtení napadlo,že tam mám 80Absint s dvojitou dávkou halucinogenů,namíchané pro majitele Libereckého Absintu.Trochu se toho bojím,už je v baru uložená roka půl :crying_anim02:

Upraveno uživatelem mondeo2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...