petjaan Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 (upraveno) jako sportovně založený člověk .....dávám přednost iontovým nápojům, tím myslím hlavně "Radegast 10" pro vysoký obsah vitamínu B:smile_anim: :smile_anim: Upraveno 16. ledna 2011 uživatelem petjaan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 kafé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Společně s dorostenkou desetileté portské Barros. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 portske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 portske Taky s nějakou dorostenkou? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Momentálně vodu se solí a citrónem. Už je to 17dní, co abstinuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Momentálně vodu se solí a citrónem. Už je to 17dní, co abstinuji Voda se solí a citrónem...proboha, jak to chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 to by mi zena neodpustila a syn ma len 6 tak som v tom sam Taky s nějakou dorostenkou? .... to si sa posledne musel riadne doriadit Momentálně vodu se solí a citrónem. Už je to 17dní, co abstinuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Ani ne, ale je fakt, že naposledy, na Silvestra jsem ostatní s přehledem uchlastal. Nicméně teď chci/musím být dva měsíce čistý.A ta voda s citrónem a solí, pokud se to nepřežene s dávkováním chutná vcelku podobně, jako iontový nápoj Co si budeme ale tvrdit, na pivo to nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Rizling vlašský 2009 akosťák polosuché od Vinidi, veľmi príjemné pitie za príjemné peniaze, inak v Národnom salóne SR 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) Zlatej Gambáč a když přijde chuť tak Tulenímor. Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem Plukovnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 tak právě jsem si namíchal Finlandia+semtex,něco na povbuzení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Momentálně hluboko pod bodem mrazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Přidávám svoji oblíbenou medecínu,pokud začne škrábat v krku,ale pozor,pouze v malém množství,je to fakt síla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Cabernet Sauvignon 2005 Lady Anne Barnard, South Africa - zahřeje úžasně a dává mi víru, že přijde jaro!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Přidávám svoji oblíbenou medecínu,pokud začne škrábat v krku,ale pozor,pouze v malém množství,je to fakt síla! Tohle jsem nikdy neměl, to se dá pít i samotný jó? A stihne člověk zaznamenat nějakou chuť než mu to sežehne chuťový pohárky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 (upraveno) Tohle jsem nikdy neměl, to se dá pít i samotný jó? A stihne člověk zaznamenat nějakou chuť než mu to sežehne chuťový pohárky? Při prvním nerozvážném loku jsem myslel že se po..ru! Jinak krk to desinfikuje lépe jako Stopangin. Upraveno 19. ledna 2011 uživatelem Carllos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Při prvním nerozvážném loku jsem myslel že se po..ru! To věřim, jednou jsem v rámci sázky vypil na ex decáka Alpskýho rumu a málem jsem nestihl se kultivovaně poblejt do mísy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 (upraveno) Tak mě při tom čtení napadlo,že tam mám 80Absint s dvojitou dávkou halucinogenů,namíchané pro majitele Libereckého Absintu.Trochu se toho bojím,už je v baru uložená roka půl Upraveno 19. ledna 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se