brett Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Vodu z vodovodu a zelený nebo bylinkový čaj. Takovou nemoc Ti teda nepřeju :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Taky odbočim od kvalitního pití. Mě normálně chutná jablečný nealko-jako-pivo od bavarie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 (upraveno) Chile - Tarapaca - Carmenére = naše oblíbené víno, vůbec cca 2 - 3 dcl každý večer = náš oblíbený rituála a něco pro zdraví, co s manželkou už dlouho praktikujeme. Vodu je škoda pít, ta je zapotřebí na mytí. Upraveno 5. března 2011 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 já si teď dopřávam výbornou kávu Dallmayr Crema d´oro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Po dvou měsících abstinence opět PLZEŇ!!! Doporučuji všem, kdo jsou už přepití alkoholu, aby si dali na chvíli pauzu. Ten fičák chuti potom stojí zato já dneska ukončil měsíční ramadán ten první hlt martini s ledem a citronem...bylo jako když se topící znovu nadechne...takhle mi dlouho nic nechutnalo...abstinování je hodně znát a člověku se i hodně zaostří chuť...za další měsíc si dám červené tak za 600 a to bude teprv chutový fičák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kugita Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 tak zrovna ted jsem si nalil neco málo z mé oblíbené..leč mizejíci..lahve - Malecon Esplendida 1976 jo jo..život je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 jo počkej až Ti dojde to pak bude život pes zatím míchám červený s kolou je teprve brzké odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Krasojízda slaměného vdovce pokračuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Když mám chut, dávám rajčatovej džus, kterej připravuju jako šílenec. Mořská sůl, tabasco, pepř, balsamikovej ocet (bílej), bylinky (oregano a tak...) no a když je tak samozřejmě vodka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Dnes jsem udělal vyjímku a piju Bombay Sapphire se Schweppsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Lahofer Tramín červený 2009 pozdní sběr, (jediný červený víno co mi není proti srsti ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 boli me bricho, becherovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 boli me bricho, becherovku Bylinek se ti zachtělo...mlsoune. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 jj, je to dobry, musim necim vyreserovat to debilni leco k veceri, zlata repa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 (upraveno) Krasojízda slaměného vdovce pokračuje. Jak se v tý sklenici na dně ukazuje ta televize, to by byla dost dobrá fotka hodinek Já zapíjím nepodařenou koupi (nebo podařenou nekoupi) iphonu, jednání bylo v poho, jenom to neklaplo, jen tý ženský to budu vysvětlovat já, ještěže je tu kapitán Edit: Kdo to zvládne první, že by Kibi? Edit: "že by Kibi?" jsem básník Upraveno 7. března 2011 uživatelem mmoobbyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kugita Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 (upraveno) dnes jsem vsadil na šetreni me oblibene lahvinky..a sahl jsem po ..samotný a s doutníkem na balkone... jo jo..život není zlej...jen lidi jsou kurvy... Upraveno 7. března 2011 uživatelem kugita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 jj, je to dobry, musim necim vyreserovat to debilni leco k veceri, zlata repa Šiva říká: Nežer lečo s klobásou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Nejako ma bolí hrdlo, kašlem a nechcem do seba už pchať žiadne lieky a tak to skúšam riešiť pomocou poctivej domácej hruškovice (56%).Som zvedavý či pomôže. Keď nie, v zálohe mám poctivú domácu slivovicu (54%).Svokor tvrdí, že jemu to zaberá a po pollitri ho už nič nebolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Byl jsem na ochutnávce Lahoferu, mají výborný Veltlín a Mullera, obojí myslím VOC. No a já po ránu piju vanilkový kefír Lahofer Tramín červený 2009 pozdní sběr, (jediný červený víno co mi není proti srsti ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Red Šaler- Vinařství rodiny Špalkovy- doporučuju všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se