Martz Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Kubo, Ty máš obrovský skleničky! To je takovej ten kyblík, co se do něj dělá mojito, že? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Když mám ty narozeniny, tak něco pořádného! tak na dálku připíjím, vodkou na zdraví a na čtvrtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 pamatuju si jeden reklamní slogan: Den odchází, Johnny Walker příchází takže tak. Taky přípitek, sice pozdě a na dálku... Když mám ty narozeniny, tak něco pořádného! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Staropramen z igelitky. Ale chutná! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Právě jsem si jen tak z láhve ucucnul domácí moravskou slivovičku, moc dobré je to. K tomu ucucnutí z láhve - soused pro to má krásný výraz: "Dal jsem si jen tak za korunku" - to je docela roztomilé, no a já si občas "Jen tak za korunku" s chutí ucucnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 To občas taky říkám,když se řítím kolem lednice a něco najdu ve dveřích: Za korunu z flašky.......,přece nebudu špinit sklenku je teda fakt,že nikdo jiný u nás nepije ale moc to nepřeháním,ono na druhou stranu do skleničky se vejde víc Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Dornfelder od Fedora Malíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) zítra s brašulem každej to svý jsem zvědav jestli k tomu budou ty oblekovky Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem aama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 MP CL PS 07 BAR - No, myslím, že Gas to rozluští v poho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Vzhledem ke kombinaci cl - barr to pravdepodobne nebude moje krevni skupina jsem asi konzerva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Vzhledem ke kombinaci cl - barr to pravdepodobne nebude moje krevni skupina jsem asi konzerva Až stihneš druhej sraz u mně, tak třeba změníš názor :-) Jo, a pro ostatní: Modrý portugal, claret, barrique z roku 2007 v pozdním sběru. Barrique 6 měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 akorát jsem nevěděl CL... EDIT:Jsi mě donutil otevřít tu láhev, co mám už asi půl roku v lednici. TC VH 07 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Až stihneš druhej sraz u mně, tak třeba změníš názor :-) Jo, a pro ostatní: Modrý portugal, claret, barrique z roku 2007 v pozdním sběru. Barrique 6 měsíců. Rad bych, prechutnaval jsem nekolik vzorku, ale nezaujalo me to, ja clarety rad hlavne mlade, svezi a ovocne. Rocnik a barr me z popisu moc nesedi, ale rad bych k tomu nasel cestu, proc ne jinak ja dnes prechutnavam mlade, sedlecle vina, pekne, ale ta jejich charakteristicka mineralita me moc neleze, mam divnou hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Jen počkej Ty divná hubo :-) , já taky něvěřil na lahvovou zralost na růžovce. Za chvíli možná s dorostenkou ještě otevřeme ..... ale, co bych Ti to psal. To musíš přelíznout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 akorát jsem nevěděl CL... EDIT: Jsi mě donutil otevřít tu láhev, co mám už asi půl roku v lednici. TC VH 07 Ach ta nabodeníčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Tesim se, protoze to, co jsem pil ruzoveho 3-4 roky na flasce byla vetsi nebo mensi katastrofa, takze rad zmenim nazor, na soutezich jsou furt charakterove stejne, "libive" vzorky, uz to sekam jak Bata ... diky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Heh, tak kdyz sifry, tak vcera PN CL PS, ale 2009, od pana Vybirala. Celkem fajn, sice na me trosku moc decentni a libive, ale rozhodne mi chutnalo a precijen nejde jenom o me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Heh, tak kdyz sifry, tak vcera PN CL PS, ale 2009, od pana Vybirala. Celkem fajn, sice na me trosku moc decentni a libive, ale rozhodne mi chutnalo a precijen nejde jenom o me Hele, piš česky: RM! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 (upraveno) Sorry, me culpa Jenze on to vonar prodava jako PN a nikoliv RM Kazdopadne pekne vino, zvlast pro piti s jemnejsi dusi... Upraveno 6. dubna 2011 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Sorry, me culpa Jenze on to vonar prodava jako PN a nikoliv RM Kazdopadne pekne vino, zvlast pro piti s jemnejsi dusi... Omluv netřeba, naopak, PN je lepší šifra, než RM. Já chtěl jen tak trochu naznačit, že vím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se