Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Právě jsem si jen tak z láhve ucucnul domácí moravskou slivovičku, moc dobré je to. K tomu ucucnutí z láhve - soused pro to má krásný výraz: "Dal jsem si jen tak za korunku" - to je docela roztomilé, no a já si občas "Jen tak za korunku" s chutí ucucnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To občas taky říkám,když se řítím kolem lednice a něco najdu ve dveřích: Za korunu z flašky.......,přece nebudu špinit sklenku :whistle: je teda fakt,že nikdo jiný u nás nepije :rolleyes: ale moc to nepřeháním,ono na druhou stranu do skleničky se vejde víc :D

Roman

Odkaz ke komentáři

Vzhledem ke kombinaci cl - barr to pravdepodobne nebude moje krevni skupina :) jsem asi konzerva :D

Až stihneš druhej sraz u mně, tak třeba změníš názor :-)

Jo, a pro ostatní: Modrý portugal, claret, barrique z roku 2007 v pozdním sběru. Barrique 6 měsíců.

Odkaz ke komentáři

Až stihneš druhej sraz u mně, tak třeba změníš názor :-)

Jo, a pro ostatní: Modrý portugal, claret, barrique z roku 2007 v pozdním sběru. Barrique 6 měsíců.

Rad bych, prechutnaval jsem nekolik vzorku, ale nezaujalo me to, ja clarety rad hlavne mlade, svezi a ovocne. Rocnik a barr me z popisu moc nesedi, ale rad bych k tomu nasel cestu, proc ne :) jinak ja dnes prechutnavam mlade, sedlecle vina, pekne, ale ta jejich charakteristicka mineralita me moc neleze, mam divnou hubu :D

Odkaz ke komentáři

Sorry, me culpa :) Jenze on to vonar prodava jako PN a nikoliv RM ;)

Kazdopadne pekne vino, zvlast pro piti s jemnejsi dusi...

Omluv netřeba, naopak, PN je lepší šifra, než RM. Já chtěl jen tak trochu naznačit, že vím :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...