onney Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 No tak to "šňupnutí" z korku ti má povědět jenom to, jestli není plesnivý, což u kovu odpadá Sám mám také radši korek, ale to, že šroubovací uzávěr znamená nekvalitní víno je přežitek. S tím souhlasím. I velmi kvalitní víno může mít šroubovací uzávěr. Ale je fakt, že i já dávám přednost korku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 bral jsem na test jen el dorado, zitra vemu zbytek, ale Zacapa Centenario 23y tak tuším nemají Tak co, nakoupeno? Dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 zatím mám jen el dorado 12 a metusalem 15, každý jiný, oba dobrý, el je plnější, ovocnější a jemnější, metusalem je taková vanilková vodička přijde mě charakterově jako pravý rum, hodně odlišné vzorky, zítra zajedu pro diplomatico, snad bude hezky, humidor plný cohiby, tak se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Ananasový džus, do kterého mi spolusedící nalili, zatímco jsem si odskočil, vodku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulky Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 hlavně zelené a polozelené čaje + občas Jack Daniel, Metaxa 12* a Barcelo Imperial - zkoušeli jste už tento rum? Podle výrobce už několikrát obhajíl pozici nejlepši rum světa, ale mně moc teda neuchvátil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 Dnes po včerejšku zásadně minerálky a kávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 (upraveno) já ucucávám Gryllus od manželů Špalkových. Velká dobrota :-) Edit. chybka :-) Upraveno 1. května 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 taky to docela uměj kucí africký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 Brusinkové Frisco. Fajn limonáda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Momentálně toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 ježíššš co to má ta žlutá hrůza za název to je ňáká Kombajnérka či co A koukám,že to dělá pivovar Černá hora od Brna hmm.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Absinth od Metelky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Lehce trénuju na pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Vynikajúci Versus No.0 2008 (furmint vs. bouvier) - zatiaľ neschválená ďaľšia tokajská odroda Zeta od Macik Winery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I.AM.NOT Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Zelený čaj, bílý čaj, neperlivá voda. sXe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Dostal jsem od kamaráda hruškovici - jemňoučká, ale má grády - podle mého víc než padesát. Fuj to bude ráno, ale je ták dobrá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Fuj to JE ráno. A to jsem měl jen jednu lahvinku tohohle. Asi zase chvilku zůstanu u lehčích víneček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Slivovici, ale to nemá cenu fotit. Každopádně vím, kdy mám dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 koňáček..... před spaním :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Na dnešní večer jsem připravil velkou degustaci burgundských vín z vesnice Morey Saint Denis a okolí. Nepadnou pochopitelně všechny , protože nás bude jen šest, ale 5-6 vzorků určitě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se