mondeo2 Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 To neděláš dobře Horhe,cpát takový krásný věci někam do tmavého a studeného sklepa.Budou se tam bát a určitě Ti někam utečou,třeba k někomu,kdo je bude mít rád a kdo se snima bude každý večer mazlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 To neděláš dobře Horhe,cpát takový krásný věci někam do tmavého a studeného sklepa.Budou se tam bát a určitě Ti někam utečou,třeba k někomu,kdo je bude mít rád a kdo se snima bude každý večer mazlit Proti nenechavejm sousedům jsem nastražil pasti na medvědy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Dnešní večer ve znamení Lambrusca rosato s ledem a plátkem limetky,docela osvěžující už sjíždím druhou lahvinku noc ještě nekončí a ráno budu vypadat asi tak : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Sjel jsem druhou lahev,zasekl se ve vlákně Music a u toho vysrknul ledovou lahev Sangrie to ráno nechci vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Z následujícího nic. Na doporučení lékaře uklidím svůj příruční bar do sklepa ke zbytku a pár měsíců tam nepáchnu. K neuvěření , Ty jsi strašné hovado, takovou spoustu chlastu jsem pohromadě viděl jen v baru. Tohle všechno máš opravdu doma ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Trochu jsem změnil repertoár. Krom standartního nemírného popíjení černé kávy jsem přidal ovocné čaje značky Milford, právě se zpíjím kombinací Milford Red Orange a Tchibo Siclia Style, jsem úplně na šrot . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 K neuvěření , Ty jsi strašné hovado, takovou spoustu chlastu jsem pohromadě viděl jen v baru. Tohle všechno máš opravdu doma ? Teď už právě ne. Kdybych to měl doma, tak mě to furt láká k usrkávání. Doma už mám jenom basu birellů. Tchibo Siclia Style . Tohle ti fakt chutná? U nás to neprošlo ani přes mě, ani přes manželku. I nadále zůstanu u Segafredo Casa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Fakt mi Tchibo chutná, šel jsem si pro šest balíků přes půl města pěšky. Před Tchibem jsem pil Douwe Egberts Excella, té jsem vypil snad tunu. Možná se k ní časem vrátím. Až dopiji Sicíla Style, vrhnu se na Guatemala Medium, už jsem ji jednou pil, pak jsem na ni nenarazil, teď už vím, kde ji mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Dnes u rodičů kombinace hanácké vodky radegastu a na závěr 4 gambrinusy a teď už jen jacobs velvet kávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 (upraveno) Cave Kouroum - Petit Noir 2005 od kamaráda co se vrátil z Libanonu. Má krásně ovocnou chuť a na večer je pro mne poměrně silné... Edit: překlep... Upraveno 27. července 2011 uživatelem Quasar007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Dneska jsem byl na ochutnávce rumu Abuelo v baru Bar & Books. Na alkohol moc nejsem, ale rád "odebírám vzorky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Včera se švárou litr božkova s kolou no taký fajný večer jsem rád že jsem to přežil,ale nijak dobře mi tedy není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2011 Holt oživím tohle vákno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Po návratu z Islandu - mechovici - jak jinak? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Růžové svatovavřinecké domácí a dost pitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 brette, co to je "mechovice"? to je nejakej drink z mechu? asi se ptam blbe, ale fakt to nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepster Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Po návratu z Islandu - mechovici - jak jinak? :-) Je to fakt z mechu? Chlast se dá skutečně udělat s kdečeho. K čemu bys to přirovnal, jak to chutná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 K čemu bys to přirovnal, jak to chutná? jako kdyz si stoupnes ke stromu ze severni strany a liznes si. brette, ale fakt, o co jde? "machovice"... ty jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Kupodivu to chutná dost slušně. Tu flašku jsme dnes téměř udělali :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se