Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

To neděláš dobře Horhe,cpát takový krásný věci někam do tmavého a studeného sklepa.Budou se tam bát a určitě Ti někam utečou,třeba k někomu,kdo je bude mít rád a kdo se snima bude každý večer mazlit :wine:

Proti nenechavejm sousedům jsem nastražil pasti na medvědy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

Z následujícího nic. Na doporučení lékaře uklidím svůj příruční bar do sklepa ke zbytku a pár měsíců tam nepáchnu.

K neuvěření :eek: :eek: :eek: , Ty jsi strašné hovado, takovou spoustu chlastu jsem pohromadě viděl jen v baru. Tohle všechno máš opravdu doma ?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Trochu jsem změnil repertoár. Krom standartního nemírného popíjení černé kávy jsem přidal ovocné čaje značky Milford, právě se zpíjím kombinací Milford Red Orange a Tchibo Siclia Style, jsem úplně na šrot :D.

Odkaz ke komentáři

K neuvěření :eek: :eek: :eek: , Ty jsi strašné hovado, takovou spoustu chlastu jsem pohromadě viděl jen v baru. Tohle všechno máš opravdu doma ?

Teď už právě ne. Kdybych to měl doma, tak mě to furt láká k usrkávání. Doma už mám jenom basu birellů.

Tchibo Siclia Style :D.

Tohle ti fakt chutná? U nás to neprošlo ani přes mě, ani přes manželku.

I nadále zůstanu u Segafredo Casa

post-8501-022107200 1310189193.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Fakt mi Tchibo chutná, šel jsem si pro šest balíků přes půl města pěšky. Před Tchibem jsem pil Douwe Egberts Excella, té jsem vypil snad tunu. Možná se k ní časem vrátím. Až dopiji Sicíla Style, vrhnu se na Guatemala Medium, už jsem ji jednou pil, pak jsem na ni nenarazil, teď už vím, kde ji mají.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...