Přejít na obsah

Co pijete?


31682

Doporučené příspěvky

Ja ted ulitavam na hruskovici Fassbind. Je to lahoda a je to tím, že je to vlastně hruskova brandy. Zadnej vypalenej líh z Moravy (omlouvam se předem moravakum, není to osobni :-)))

 

Fassbind je dobrota, po hruškovici mám teď otevřenou jabkovici a je taky skvělá. Jediná nevýhoda je, že to chutná i manželce .... :crying_anim02:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedno z mala piti, ktere tu nejde sehnat je becherovka. Vcera mi kamarad donesl flasku. Jak bych si ji u nas asi nekoupil, tak tady jsme si pochutnali naramne. Stejny problem je, ze chutna i manzelce. No nic, sla si lehnout, tak si jdu jeste trochu nalit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedno z mala piti, ktere tu nejde sehnat je becherovka. Vcera mi kamarad donesl flasku. Jak bych si ji u nas asi nekoupil, tak tady jsme si pochutnali naramne. Stejny problem je, ze chutna i manzelce. No nic, sla si lehnout, tak si jdu jeste trochu nalit...

 

Né že to vypiješ všechno, víš jak strašná je po tom opice, v hubě jak v seníku máš dojem že jsi sežral sklad v bylinkový apatice.............brrrrrrrrrrrrrrr :yucky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové a dámy, o vikendu jsem ochutnal Pelynkovac (takova koralka z horkych bylin) a opravdu to je hrozný driják :) nutno říct, že během večera mi chutnal stále víc. Znáte/pili jste někdo toto pití?

 

Jestli si dobře pamatuji tak jsem to pil z nahřátých keramických kalíšků někde na balkáně nebo u CHorvatska.

 

Dost dlouho si na to budu pamatovat jestli to bylo to co myslíš ty ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové a dámy, o vikendu jsem ochutnal Pelynkovac (takova koralka z horkych bylin) a opravdu to je hrozný driják :) nutno říct, že během večera mi chutnal stále víc. Znáte/pili jste někdo toto pití?

 

Dlouholeté testy dokázaly, že nejlepší je tento. A jak krásně druhý den bolí hlava po kombinaci s Karlovačkem...

post-8128-086814200 1321351666.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli si dobře pamatuji tak jsem to pil z nahřátých keramických kalíšků někde na balkáně nebo u CHorvatska.

 

Dost dlouho si na to budu pamatovat jestli to bylo to co myslíš ty ?

 

Přesně to je ono, taková chorvatská "becherovka". Jinak teďka jedu o víkendu na moravu do sklípka na sraz RybolovNorsko. Není tu nějaký parťák?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když to tady čtu, tak jsem si vzpomněl, jak nám v Tatrách dávali pít podomácku dodělávanou borovičku s kořenem hořce. Napřed hnus, ale druhý a třetí už byli čím dál tím lepší - a ráno nebolela hlava. Tak jsem si šel koupit borovičku, ale bez toho hořce to není ono. :crying_anim02:

 

 

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ted ulitavam na hruskovici Fassbind. Je to lahoda a je to tím, že je to vlastně hruskova brandy. Zadnej vypalenej líh z Moravy (omlouvam se předem moravakum, není to osobni :-)))

 

jako moravák musím říct, že my moraváci ten vypálený líh (mimochodem fassbind uvádí, že jde taky o destilát - tedy vypálený líh) máme prostě radši jak tohle přivoněné a aromatem vylepšené pití :) a taky to není osobní, i když zrovna na fassbind mám pifku od té doby co mi jeden konzument vysvětloval, že je to pálenka ze sušených hrušek :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...