montemar Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 single malt ... hmm, super :-)... já jsem poslední dobou přišel na chuť SAKE... příjemný lidi, dobrý sushi, teplé sake... v tomto chladném čase není lepší kombinace:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 (upraveno) Ja ted ulitavam na hruskovici Fassbind. Je to lahoda a je to tím, že je to vlastně hruskova brandy. Zadnej vypalenej líh z Moravy (omlouvam se předem moravakum, není to osobni :-))) Upraveno 14. listopadu 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Ja ted ulitavam na hruskovici Fassbind. Je to lahoda a je to tím, že je to vlastně hruskova brandy. Zadnej vypalenej líh z Moravy (omlouvam se předem moravakum, není to osobni :-))) Fassbind je dobrota, po hruškovici mám teď otevřenou jabkovici a je taky skvělá. Jediná nevýhoda je, že to chutná i manželce .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Jedno z mala piti, ktere tu nejde sehnat je becherovka. Vcera mi kamarad donesl flasku. Jak bych si ji u nas asi nekoupil, tak tady jsme si pochutnali naramne. Stejny problem je, ze chutna i manzelce. No nic, sla si lehnout, tak si jdu jeste trochu nalit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Jedno z mala piti, ktere tu nejde sehnat je becherovka. Vcera mi kamarad donesl flasku. Jak bych si ji u nas asi nekoupil, tak tady jsme si pochutnali naramne. Stejny problem je, ze chutna i manzelce. No nic, sla si lehnout, tak si jdu jeste trochu nalit... Né že to vypiješ všechno, víš jak strašná je po tom opice, v hubě jak v seníku máš dojem že jsi sežral sklad v bylinkový apatice.............brrrrrrrrrrrrrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Fassbind je dobrota, po hruškovici mám teď otevřenou jabkovici a je taky skvělá. Jediná nevýhoda je, že to chutná i manželce .... No tak můžete chlastat spolu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 No tak můžete chlastat spolu :-) Sám má málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Né že to vypiješ všechno, víš jak strašná je po tom opice, v hubě jak v seníku máš dojem že jsi sežral sklad v bylinkový apatice.............brrrrrrrrrrrrrrr Neboj, umim si rict NE! Nekdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Pánové a dámy, o vikendu jsem ochutnal Pelynkovac (takova koralka z horkych bylin) a opravdu to je hrozný driják nutno říct, že během večera mi chutnal stále víc. Znáte/pili jste někdo toto pití? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Pánové a dámy, o vikendu jsem ochutnal Pelynkovac (takova koralka z horkych bylin) a opravdu to je hrozný driják nutno říct, že během večera mi chutnal stále víc. Znáte/pili jste někdo toto pití? Jestli si dobře pamatuji tak jsem to pil z nahřátých keramických kalíšků někde na balkáně nebo u CHorvatska. Dost dlouho si na to budu pamatovat jestli to bylo to co myslíš ty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Pánové a dámy, o vikendu jsem ochutnal Pelynkovac (takova koralka z horkych bylin) a opravdu to je hrozný driják nutno říct, že během večera mi chutnal stále víc. Znáte/pili jste někdo toto pití? Dlouholeté testy dokázaly, že nejlepší je tento. A jak krásně druhý den bolí hlava po kombinaci s Karlovačkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Jestli si dobře pamatuji tak jsem to pil z nahřátých keramických kalíšků někde na balkáně nebo u CHorvatska. Dost dlouho si na to budu pamatovat jestli to bylo to co myslíš ty ? Přesně to je ono, taková chorvatská "becherovka". Jinak teďka jedu o víkendu na moravu do sklípka na sraz RybolovNorsko. Není tu nějaký parťák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 (upraveno) Když to tady čtu, tak jsem si vzpomněl, jak nám v Tatrách dávali pít podomácku dodělávanou borovičku s kořenem hořce. Napřed hnus, ale druhý a třetí už byli čím dál tím lepší - a ráno nebolela hlava. Tak jsem si šel koupit borovičku, ale bez toho hořce to není ono. Edit: chybka Upraveno 16. listopadu 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 dnes domácí špendlíkovici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 prave teraz pijem domacu hrusku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 hofmark premium lager a hofmark bio pils Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Faustino reserva 2008,když máme to výročí. Kozí sýr se docela hodí.Na zdraví,pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Dobrota To pivo ma po prechode ku K brewery trade strasne sklamalo,kedysi som ho povazoval za jedno z najlepsich ale este pred rokom sa to nedalo pit...Budem ho musiet okostovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Ja ted ulitavam na hruskovici Fassbind. Je to lahoda a je to tím, že je to vlastně hruskova brandy. Zadnej vypalenej líh z Moravy (omlouvam se předem moravakum, není to osobni :-))) jako moravák musím říct, že my moraváci ten vypálený líh (mimochodem fassbind uvádí, že jde taky o destilát - tedy vypálený líh) máme prostě radši jak tohle přivoněné a aromatem vylepšené pití a taky to není osobní, i když zrovna na fassbind mám pifku od té doby co mi jeden konzument vysvětloval, že je to pálenka ze sušených hrušek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se