lukin_ova Odesláno 1. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 V 31. 12. 2014 v 18:58, tano napsal: Chtel jsem se Vas panove optat, abych neplevelil vlakno. Muzu sem v budoucnu pridat par fotek svych Eterna Kontiki, v Chronoshopu je maji pod sekci potapky, i kdyz nemaji lunetu a nepusobi jako ortodoxni potapky, dle mne. Maji ale wr 200 m.Jasně. Jen přidávej. Fotek hezkých hodinek není nikdy dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 V 31. 12. 2014 v 16:34, Rybiz napsal: A snazil ses paradne! Moc pekny fotky! Díky! V 31. 12. 2014 v 16:45, mlsoun1 napsal: Konečně sníh a mé milované LHCMarceli, ty máš LHC? V 31. 12. 2014 v 18:08, siwi napsal: Při pohledu na tvoje LHC si uvědomuji, že jsem ty svoje ani do sněhu položit nestačil. Měl jsem je jen v bezsněhovém období. Takže se kochám tvými fotkami a říkám, dobrý Marceli, ty máš LHC?Díky. Ono chytit sněhové období je letos o velkým štěstí Marceli, ty máš LHC? Tak ses zase dočkal svých oblíbených hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Já to dýnko miluju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Ano, to dynko je paradni a nejen to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 ..ryby na sněhu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 N. na sněhu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Jirko a Vojto,L HC bohužel nejsou moje.Nevím,jestli mám jít na počtvrté do modrých,či do černých.Koncem měsíce pojedu do Prahy,tak si je v Koscomu musím zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 V 1. 1. 2015 v 15:28, mlsoun1 napsal: Jirko a Vojto,L HC bohužel nejsou moje.Nevím,jestli mám jít na počtvrté do modrých,či do černých.Koncem měsíce pojedu do Prahy,tak si je v Koscomu musím zkusit Marceli, to si budeš muset rozhodnout ty sám. Hezké jsou oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 u potoka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 V 1. 1. 2015 v 18:28, siwi napsal: Marceli, to si budeš muset rozhodnout ty sám. Hezké jsou oboje Nejlepší by bylo mít oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 V 2. 1. 2015 v 21:42, Sedlin napsal: Velmi povedena fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zabudli sme zobrat fotak co moze ist pod vodu... Take pekne fotky mohli byt z aquaparku od vonkajsieho bazenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 loni 6105 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. letos SKX007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 V 3. 1. 2015 v 14:49, tombed napsal: loni 6105 10914378_1512091655744864_2128530291_n.jpg Neboj, starám se ti o ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 V 3. 1. 2015 v 15:18, Honza.manta napsal: Neboj, starám se ti o ně.Vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Tzv prodej hodinek s vecnym bremenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mollaris Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Rolex forever in my heart Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 V 1. 1. 2015 v 15:28, mlsoun1 napsal: Jirko a Vojto,L HC bohužel nejsou moje.Nevím,jestli mám jít na počtvrté do modrých,či do černých.Koncem měsíce pojedu do Prahy,tak si je v Koscomu musím zkusit Sakra, to je dilema, které bych nechtěl řešit.Ale chybu v něm naštěstí udělat nemůžeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Synek Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Dnešní U1 na bílo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se