Prochy68 Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června @Ivan Lelák Ja to takhle mel s baglem, jak pes videl vytahlej bagl ze skrine, uz se od nej nehnul 1
vraby Odesláno sobota v 06:00 Nahlásit Odesláno sobota v 06:00 Matrace na zakázku objednána,ale ne MPO, nedávají bytelnější potahy na matraci do auta. A další věc řeším nějaký bytelnější grill/ohnistě. Nemáte tip kde mrknout a nebo jestli nemá někdo možnost udělat? Díky
Murphy97 Odesláno sobota v 07:04 Nahlásit Odesláno sobota v 07:04 Před hodinou, vraby napsal: Matrace na zakázku objednána,ale ne MPO, nedávají bytelnější potahy na matraci do auta. A další věc řeším nějaký bytelnější grill/ohnistě. Nemáte tip kde mrknout a nebo jestli nemá někdo možnost udělat? Díky https://beoverland.com/sk/collections/fire-cooking
vraby Odesláno sobota v 12:58 Nahlásit Odesláno sobota v 12:58 Diky mrknul jsem. Designově moc pěkné , ale hned upozorňuji ,že díly se prohýbají nikde jsem nenašel sílu materiálu.
Murphy97 Odesláno sobota v 13:57 Nahlásit Odesláno sobota v 13:57 nemam s tim osobni zkusenost, ale vidavam je v casopisech a na veletrzich
mtruelle Odesláno sobota v 17:09 Nahlásit Odesláno sobota v 17:09 V 7. 6. 2026 v 12:01, Zdenek1307 napsal: My teď zase kempování v Rakousku klasickým způsobem. Ale taky stále přemýšlíme, jestli nejít do nějakého obytňáķu nebo dodávky. Na druhou stranu, člověk, když má postavený stan, tak může s autem kdykoliv odjet. To bychom k obytňáķu potřebovali ještě moped nebo kola. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. My jsme nekolik let jezdily obytnym autem se ctyrmi psy, za obytkou platak a na nem Smart…. uz jsem ale zpohodlněl….. 1
filltos Odesláno neděle v 20:26 Nahlásit Odesláno neděle v 20:26 (upraveno) Na mě teď vyskočilo tohle https://www.kniland.cz/outdoor/green-life-stolni-gril-na-drevene-uhli-sc-392/ Docela pěkný, ale neznám. Upraveno neděle v 20:27 uživatelem filltos
Josef01 Odesláno neděle v 20:43 Nahlásit Odesláno neděle v 20:43 Teď prý letí jednorázové grily: https://www.mujcaravan.cz/CasusGrill-jednorazovy-gril-setrny-k-zivotnimu-prostredi-d7785.htm
vraby Odesláno pondělí v 06:05 Nahlásit Odesláno pondělí v 06:05 Diky za tipy. U těch slabých grillů mám zkušenost (2koupené) že se zkroutí . Dělal jsem si i nerez a také nevydržel. Jednorázovky už vyzkoušené,myslím dobrá věc na rychlogrillovačku. Našel jsem na netu něco podobného tady tomu skládacímu a do toho jdu. Až bude doma ,dám na ukázku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se