Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ano, jsou si vědomi aktuálních trendů, ale modelů nasekali zbytečně moc podobných. Některé mi evokují výrobky EPOSu nebo BALLu. Nejde o to přijít s něčím převratným, ale odlišným.

Odesláno

No, je to teda dost noveho v kolekci a asi se to nebude libit vsem. Me se nektere modely taky nelibi. Ale musim rict, ze se stale k nekolika vracim a nachazim v nich zvracene zalibeni, zejmena BP Miramar a Mark XVII.

Odesláno (upraveno)

Tak je to fakt pravda že letošní rok je u IWC rokem pilotek... Čekal jsem jestli nebudou nějak upgradovat Ingenieury v duchu novýho Double Chronograph...

Upraveno uživatelem parre
Odesláno

Pro mě je to tragédie, hodinky jsou zase větší a větší. Ideál jsou pro mě Marxk XV, XVI bych ještě zkousl, ale XVII už jsou moc velké a navíc ta datumovka je otřesná. Ach jo.

Odesláno

Worldtimery se mi líbí moc, připomnělo mi to GO Senator Navigator, které se ale nepovedly, IWC to vzalo za správný konec.

A BP Top Guny jsou absolutní pecka, to jsou naprosto ultimátní hodinky, dvojitý zásah :D

Odesláno

Souhlasím s tím že top gun je pecka.jen škoda toho křehkého keramicko titanovyho těla. Celkem překvapilo že iwc nechá i kritické hodnocení na svým web fóru bez cenzury.

Odesláno (upraveno)

Nic moc mě nenadchlo, BP Top Gun jsou zajímavé, nejvíc se mi líbí to zakončení na vteřinovce, ostatně to mi vždy na Top Gunech fascinovalo, ale stejně bych zvolil klasiku.... 

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno (upraveno)

No potes koste. Worldtimery maji zakrsly rucky s nejakym podstavcem uprostred, Marky vcera dnes a zitra taky zadnej pokrok k lepsimu a BP 48mm by se daly nosit jedine pres rukavice a na to tento rok neni zima.

EDIT:

Na druhou stranu Spitfiry jsou super :-)

Perpetual

Chrono

Upraveno uživatelem Topkan
Odesláno

Je fakt, ze se IWC pustilo u pilotek cestou totalni komerce. Mark 17 je hezky, ale nema in-house a zobrazeni data nebude vyhovovat kazdemu. Zbytek ma zbytecne velike prumery. 3denni datum, ktere se asi hodne lidem nelibi a na IWC foru kdysi probehla diskuse, ze je to vlastne k nicemu - kazdy vi, ze po 12 je 13 :-) bylo oduvodnene inspiraci jednoho z pristroju v Ju-88. Ted si presne nevzpomenu ktery to byl, ale myslim ze vysilacka.

Je to asi spravne z hlediska businessu, velke hodinky jsou ted v kurzu, keramika je moderni material, ale spousta puristu (jejich vernych zakazniku) to odradi.

Odesláno

Altimeter.

http://www.iwc.com/en-us/collection/pilots/IW3265/

IWC neustrnulo a jde do risku s novyma vecma. To je sympaticke, ne vsechni maji tu odvahu. V nove kolekci se kazdemu neco libi a neco ne, coz znamena, ze paleta je pestra a vykryva vetsinu typu zakazniku. Klasicke BP zustavaji, takze I tradicionalisti muzou byt v klidu. Nikdo nemuze rict, ze IWC v pilotkach zije jen ze slavy BP a jsou lini udelat neco jineho. Me se taky Vsechno nelibi, ale v kazde jejich kolekci mam aspon jeden model, nad kterym muzu vazne premyslet pri dalsich nakupech.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...