Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Parádní kousky, velká gratulace. Já jsem si po Vánocích pořídil Hamilton Pilot a při brouzdání produkcí Hamiltonu mi padly hned do oka. Bohužel teď jaksi chybějí finance a také jsou už i poměrně hůře sehnatelné (za rozumné peníze). Ale myslím si, že jednou stejně buď u nich nebo jiných podobných retro hodinek skončím. Mám rád i Oris Chronoris, ale tam mi vadí úplná absence vteřinovky. Zde je ideální rozložení cifrů!!! Tak ať slouží a kdyby tě omrzely, tak dej vědět:)

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Pecka. A ještě se můžeš vyřádit v řemenech, když bude potřeba.

kdepak ten pásek k nim dokonale sedne, všechno ostatní co jsem na nich viděl je trochu nedotažený.

Odesláno (upraveno)

Povodne som ich chcel cez Carollinum...len tam nemali, nevedeli a uz tam mali par ludi na cakacke. Potom som skusal Jurawatches v UK....ale nevedeli garantovat termin dodania.

Tak som ich kupil v Nemecku.

# 143/1971

Bomba, tyhle si mi libily hned jak je v Baselu predstavili, info o velikosti je dobra zprava. Gratuluju.

Jak dlouho jsi je shanel ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno

Su uzasne, zatial kazdy co ich videl bol uneseny. Su velmi fotogenicke. A to bolo vela chval od ludi, ktorych tato nasa chroroba neposhihla.

A dakujem vas vsetkym za slova uznania

Odesláno

A čo tak SEM, neviem čo to je za predajcu, len som na ne narazil pri blúdeni po nete, keby mal niekto záujem :)

Jeden kus by este mal byt TU:

su to Nemci a beru aj Paypal. Aktualne o ziadnom inom v Europe neviem..ani UK, ani Spanielsko...

Odesláno

Hmm, cena moc dobra, az podozriva.

Ak je to seriozny predajca tak pripadny zaujemca by nemal vahat. I ked u tych Spanielov clovek nikdy nevie

A čo tak SEM, neviem čo to je za predajcu, len som na ne narazil pri blúdeni po nete, keby mal niekto záujem :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...