Saso Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Gratulujem sú pekné, ja čakám na Hamiltony Jazzmaster Seaview z Nemecka.
Chumpus Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Pecka. A ještě se můžeš vyřádit v řemenech, když bude potřeba.
sashator Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 (upraveno) Parádní kousky, velká gratulace. Já jsem si po Vánocích pořídil Hamilton Pilot a při brouzdání produkcí Hamiltonu mi padly hned do oka. Bohužel teď jaksi chybějí finance a také jsou už i poměrně hůře sehnatelné (za rozumné peníze). Ale myslím si, že jednou stejně buď u nich nebo jiných podobných retro hodinek skončím. Mám rád i Oris Chronoris, ale tam mi vadí úplná absence vteřinovky. Zde je ideální rozložení cifrů!!! Tak ať slouží a kdyby tě omrzely, tak dej vědět:) Upraveno 19. ledna 2012 uživatelem sashator
StanoBare Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Paráda, Pan Europ je ukážkový kus, kedy tento typ chrona sa dá urobiť nádherne zaujímavým. Biela vnútornej lunety a subciferníkov tomu dáva šťavu.
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Musím říct, že mě velice zaujal hlavně ten pásek se sponou, ten je parádní.
Churchill Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Tak to je vypečenej kousek. Jak chrona nemusím, tak tohle mě trochu nadchlo Gratulace
Baker Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Bomba, tyhle si mi libily hned jak je v Baselu predstavili, info o velikosti je dobra zprava. Gratuluju.Jak dlouho jsi je shanel ?
Mirek Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Autávie po americku, to je fakt pecka. Ať slouží a užívej je!
Chosef76 Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Pecka. A ještě se můžeš vyřádit v řemenech, když bude potřeba. kdepak ten pásek k nim dokonale sedne, všechno ostatní co jsem na nich viděl je trochu nedotažený.
Leviathan Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) Povodne som ich chcel cez Carollinum...len tam nemali, nevedeli a uz tam mali par ludi na cakacke. Potom som skusal Jurawatches v UK....ale nevedeli garantovat termin dodania. Tak som ich kupil v Nemecku. # 143/1971 Bomba, tyhle si mi libily hned jak je v Baselu predstavili, info o velikosti je dobra zprava. Gratuluju. Jak dlouho jsi je shanel ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem Leviathan
pavel23 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) Fakt dobrý. Měm se tenhle model móccc líbí. Škoda s tou dostupností. Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem pavel23
Leviathan Odesláno 20. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Jeden kus by este mal byt TU: su to Nemci a beru aj Paypal. Aktualne o ziadnom inom v Europe neviem..ani UK, ani Spanielsko...
ricous Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 No ty jsou krásný, pořád na ně koukám a přemýšlím. Kdyby to bylo 1970, tak neváhám...
Peter2 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Pekny restro kusok. Pokukoval som po nich svojho casu. Gratulujem.
lastam Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Super, modrou mám rád, vypadají úžasně, další hodinky co by se mi opravdu líbily
PavelBr Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Modrá je dobrá ... tyhle hodinky jsou super!
tombed Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 hned jak jsem před rokem o nich zakládal vlákno, tušil jsem , že budou dost dobré... jsou ještě lepší, gratuluji
Leviathan Odesláno 22. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 Su uzasne, zatial kazdy co ich videl bol uneseny. Su velmi fotogenicke. A to bolo vela chval od ludi, ktorych tato nasa chroroba neposhihla.A dakujem vas vsetkym za slova uznania
Tommy_PP Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 A čo tak SEM, neviem čo to je za predajcu, len som na ne narazil pri blúdeni po nete, keby mal niekto záujem Jeden kus by este mal byt TU: su to Nemci a beru aj Paypal. Aktualne o ziadnom inom v Europe neviem..ani UK, ani Spanielsko...
Leviathan Odesláno 22. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2012 Hmm, cena moc dobra, az podozriva. Ak je to seriozny predajca tak pripadny zaujemca by nemal vahat. I ked u tych Spanielov clovek nikdy nevie A čo tak SEM, neviem čo to je za predajcu, len som na ne narazil pri blúdeni po nete, keby mal niekto záujem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se