libor2002 Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Retrogradni scitac ... super. Akorat tam vidim romsky cislice takze to asi bude nejakej Premier? jaky cislice? To je preklep a nebo to opravdu existuje?
Chumpus Odesláno 2. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Jo, vypadá to na Premier. Sčítač do 100 mi nepřijde jako nejvhodnější, ale why not... romský číslice super
Chumpus Odesláno 5. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2012 non-Basel release, něco pro místní cestovatele Seiko Astron GPS Solar jedny v titanu, druhé v oceli, keramická luneta, 47mm x 16,5mm (!), zbytek je v odkazu. http://www.youtube.com/watch?v=hAkkobw7Fy8&feature=player_embedded
grand Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Toto chcem! Bude to skvelá konkurencia pre Citizen Appleseed Identifikáciu časových pásiem majú vyriešenú perfektne.
grand Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Ako vidím, Seiko mierne zavádza - "The World's First GPS Solar Watch." Citizen Satellite Wave (Appleseed) z minulého roka je Eco-Drive, čiže solárne, a má aj GPS...
stopa99 Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 (upraveno) Retrogradni scitac ... super. Akorat tam vidim romsky cislice takze to asi bude nejakej Premier? Romske cisla to je super hlaska... chcel som si usetrit tu 500-na nieco ine ale neodolal som... Upraveno 5. března 2012 uživatelem stopa99
Chumpus Odesláno 5. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Ako vidím, Seiko mierne zavádza - "The World's First GPS Solar Watch." Citizen Satellite Wave (Appleseed) z minulého roka je Eco-Drive, čiže solárne, a má aj GPS...Určitě to budou obhajovat tím, že mysleli svůj Solar a že Eco-Drive je přece něco jiného Seiko jde evidentně Citizenu po krku. Tyhle hodinky vypadají konzervativněji (tj. ne tak šíleně) a použitelněji než Citizen. A především jsou levnější. No, uvidíme s čím se za pár dní vytáhne Citizen.
instant Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Romske cisla to je super hlaska... chcel som si usetrit tu 500-na nieco ine ale neodolal som... no a ja som prispevok c. 3000 vyflusol ani neviem kedy a kde romske cislice su dost dobre, ale model nie je Seiko Premier ale Seiko Vaidá inak tieto nove digoše su zaujimave. ani cena nie je ukrutna, skoro mam nutkanie povedat ze sa mi pacia:
Tibb Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 letošní model? http://www.network54.com/Forum/353391/message/1329605911/seiko Těmhle teda já říkám ideální tool hoďky.. :-))
Chumpus Odesláno 5. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Jeden všeříkající a jeden nic neříkající. Vypadá to tedy na 3-4x quartz, ananta aut. chrono a jedny nové GS(?).
tombed Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 ty Astrony jsou super... Jinak mně s..e, že tyhle teasery věší Seiko na FB zeď, za ní ale nikdy nepolezu
Chumpus Odesláno 5. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2012 ty Astrony jsou super... Jinak mně s..e, že tyhle teasery věší Seiko na FB zeď, za ní ale nikdy nepolezu Tři byly na timezone, na fb bude asi ještě jeden. Původně jsem tomu nepřikládal velkou váhu, ale nakonec to příjemně navnadilo na čtvrtek co myslíte, nahradí frankenmonstra nebo budou žít vedle sebe? f-m mají aspoň hezčí tah. Přímé srovnání link
ggrand Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Kdepak, Frankenmonster jsou více do detailu vymyšlené, dávají větší smysl...
instant Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Mne to pride prast jako uhod.. keby ani jedny nikdy nevyrobili, nesmutil by som ani sekundu
shag Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Tie konzervy su 10x krajsie. Aj by som si ich dal zo dvakrat na ruku, kym by som ich predal. Tie 5 su hnusne ako skoro vsetky 5.
Chumpus Odesláno 5. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2012 (upraveno) Mne to pride prast jako uhod.. keby ani jedny nikdy nevyrobili, nesmutil by som ani sekundu +1, měli nechat jenom ty barevné limitky, to byla ta pravá hovadina. Přijde mi, že se zoufale snaží udělat něco "lepšího" než Monstra a ono to ne a ne vyjít... Tie 5 su hnusne ako skoro vsetky 5.Tak to pozor, všechny hnusné nejsou. Jenom asi 85% Upraveno 5. března 2012 uživatelem Chumpus
shag Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Tak to pozor, všechny hnusné nejsou. Jenom asi 85% Jasne, ze nie
lub Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Přijde mi, že se zoufale snaží udělat něco "lepšího" než Monstra a ono to ne a ne vyjít... jo, na tom něco bude. dík za link, asi bych si nevybral.
bassman Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Monstra jsou pro mne na hranici vkusu, Frankenmonstra a ta jejich vyse uvedena reinkarnace uz daleko za ni, ale ty SKZ201K a SKZ205K jsou krasne kousky... Mam podobne petky superior, ale bohuzel nemaji funkcni lunetu a sroubovaci korunku (taky staly zlomek ceny).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se