Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Retrogradni scitac ... super. Akorat tam vidim romsky cislice takze to asi bude nejakej Premier?

jaky cislice? To je preklep a nebo to opravdu existuje? :rolleyes:

• Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Toto chcem! :D

Bude to skvelá konkurencia pre Citizen Appleseed :) Identifikáciu časových pásiem majú vyriešenú perfektne.

Odesláno

Ako vidím, Seiko mierne zavádza - "The World's First GPS Solar Watch."

Citizen Satellite Wave (Appleseed) z minulého roka je Eco-Drive, čiže solárne, a má aj GPS...

Odesláno (upraveno)

Retrogradni scitac ... super. Akorat tam vidim romsky cislice takze to asi bude nejakej Premier?

Romske cisla to je super hlaska... :D :D

chcel som si usetrit tu 500-na nieco ine ale neodolal som...

Upraveno uživatelem stopa99
Odesláno

Ako vidím, Seiko mierne zavádza - "The World's First GPS Solar Watch."

Citizen Satellite Wave (Appleseed) z minulého roka je Eco-Drive, čiže solárne, a má aj GPS...

Určitě to budou obhajovat tím, že mysleli svůj Solar a že Eco-Drive je přece něco jiného :)

Seiko jde evidentně Citizenu po krku. Tyhle hodinky vypadají konzervativněji (tj. ne tak šíleně) a použitelněji než Citizen. A především jsou levnější. No, uvidíme s čím se za pár dní vytáhne Citizen.

Odesláno

Romske cisla to je super hlaska... :D :D

chcel som si usetrit tu 500-na nieco ine ale neodolal som...

no a ja som prispevok c. 3000 vyflusol ani neviem kedy a kde :) romske cislice su dost dobre, ale model nie je Seiko Premier ale Seiko Vaidá

inak tieto nove digoše su zaujimave. ani cena nie je ukrutna, skoro mam nutkanie povedat ze sa mi pacia:

post-4112-015374400 1330961343.jpg

Odesláno

ty Astrony jsou super... Jinak mně s..e, že tyhle teasery věší Seiko na FB zeď, za ní ale nikdy nepolezu :)

Tři byly na timezone, na fb bude asi ještě jeden. Původně jsem tomu nepřikládal velkou váhu, ale nakonec to příjemně navnadilo na čtvrtek :)

co myslíte, nahradí frankenmonstra nebo budou žít vedle sebe? f-m mají aspoň hezčí tah.

Přímé srovnání :)

link

Posted Image

Odesláno (upraveno)

Mne to pride prast jako uhod.. keby ani jedny nikdy nevyrobili, nesmutil by som ani sekundu

+1, měli nechat jenom ty barevné limitky, to byla ta pravá hovadina.

Přijde mi, že se zoufale snaží udělat něco "lepšího" než Monstra a ono to ne a ne vyjít...

Tie 5 su hnusne ako skoro vsetky 5.

Tak to pozor, všechny hnusné nejsou. Jenom asi 85% :) Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

Přijde mi, že se zoufale snaží udělat něco "lepšího" než Monstra a ono to ne a ne vyjít...

jo, na tom něco bude.

dík za link, asi bych si nevybral.

Odesláno

Monstra jsou pro mne na hranici vkusu, Frankenmonstra a ta jejich vyse uvedena reinkarnace uz daleko za ni, ale ty SKZ201K a SKZ205K jsou krasne kousky... Mam podobne petky superior, ale bohuzel nemaji funkcni lunetu a sroubovaci korunku (taky staly zlomek ceny).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...