Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Díky pánové. Jsou fakt pěkné. Chválí je i manželka a to jsem měl hodinek už desítky :-). Co se strojku týká, neumím poradit. Má delší nátah, ale ten základ co mám taky stačí. Podle informací ze zahraničních fór je kvalitní, festovní a přesný. Případná výměna při poruše stojí kolem tisícovky. Já doplatil za antireflex. Dělá vždy hodinky pěknější. 

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Ta cena nakonec asi odradí i mě, ale ta bílá 39 mm verze je doslova k nakousnutí. Btw na webu Laca je i možnost příplatku za lepší verzi strojku.

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Laco vrací do kolekce modely Ulm a Würzburg s mimostřednou vteřinovkou, a to není vše. Podobně jako v minulosti již párkrát, přichází i s provedením v menším pouzdře o průměru 39 mm, což vnímám rozhodně pozitivně.
Dvojičku s pouzdrem o průměru 42 mm bude pohánět strojek Laco 98 (základ ETA 6498.1), v menších verzích najdeme upravenou Sellitu SW261. Číselník i dýnko kryje safírové sklo, voděodolnost hodinek je 100 m, takže aspirují na fajn univerzálky.
Obě velikosti Laco Ulm budeme mít snad již příští týden k dispozici na prodejně, proto koho by zaujaly, neváhejte se zastavit.

862172_Duo(4).jpg.9077ee8b5924628da0107cfbbd8d634e.jpg

862119.2_Duo(4).jpg.03e47a905bd1f8c494ffe667278dd637.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...