tombas Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Je to možné, ale bylo by fajn mít pár kousků i u nás. 100ks už je dost malá limitka na to, aby se to považovalo za skutečnou limitku, ne jako u Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Polar Limited Edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Já neodolal. Augsburg Polar s antireflexem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 V 3. 3. 2023 v 16:53, MejlaG napsal: Já neodolal. Augsburg Polar s antireflexem Super, jaké jsou první dojmy? Ty modré prvky se mi tu moc líbí. Světlé číselníky mne na pilotkách obecně začínají oslovovat a dost mě potěšily novinky Laco Wien a Venedig s menšími průměry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 @MejlaG Aký si si dal do nich strojček? Oplatí sa priplácať za ten lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Díky pánové. Jsou fakt pěkné. Chválí je i manželka a to jsem měl hodinek už desítky :-). Co se strojku týká, neumím poradit. Má delší nátah, ale ten základ co mám taky stačí. Podle informací ze zahraničních fór je kvalitní, festovní a přesný. Případná výměna při poruše stojí kolem tisícovky. Já doplatil za antireflex. Dělá vždy hodinky pěknější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 .....s nákupem bych moc neotálel. Nevím jaký bude o limitku zájem, ale 250 kusů není moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Tak som neotálal a objednal pre Otca jedny... Díky za tip na prekrásne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 On 3/3/2023 at 4:53 PM, MejlaG said: Já neodolal. Augsburg Polar s antireflexem No krasny Fligry belousi Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Nová barevná kombinace …. za mě pecka! Ručky jsou modřený teplem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 (upraveno) Laco jede, po limitce Polar jsou tu šedé číselníky a naše první fotky. Skladem máme aktuálně dva kousky na kůži - Laco Augsburg Grau 39 a Laco Aachen Grau 42 Upraveno 12. dubna 2023 uživatelem bosco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.667 Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 za mě: hodně dobrý Laco Launches New Bremerhaven & Cuxhaven 42.5 and 39 Watches (watchgecko.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 (upraveno) Před hodinou, Ace.667 napsal: za mě: hodně dobrý Laco Launches New Bremerhaven & Cuxhaven 42.5 and 39 Watches (watchgecko.com) Já myslel, že už "Maríny" odpískali. A oni udělali i menší verzi. No, ale pěkně zdražili. To abych zvedl cenu v inzerci. Upraveno 2. října 2023 uživatelem bacil.357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Teda, fakt dizajnová lahůdka. Pěkný rozložení cifru, neokousaný číslice, korunka. Jaj, ta cena :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.667 Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Ta cena nakonec asi odradí i mě, ale ta bílá 39 mm verze je doslova k nakousnutí. Btw na webu Laca je i možnost příplatku za lepší verzi strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom77 Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Laco jede, https://forum.chronomag.cz/topic/99577-ukaž-svoje-laco/?do=findComment&comment=2611441 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom77 Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Nějak jsem odeslal nedopsaný příspěvek. Takže jen jako že ty šedivé Laco Augsburg Grau 39 nejsou až taková novinka. Jen tenkrát to byla limitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Konečně nám na sklad dorazily v říjnu představené Laco Hamburg DIN 8330. Hodinky už mohli někteří z vás vidět na stánku Laca v rámci Micro Praha, kdo neměl tu čest, může je přijít omrknout k nám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Laco se celkem slušně rozjíždí, povedené kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Laco vrací do kolekce modely Ulm a Würzburg s mimostřednou vteřinovkou, a to není vše. Podobně jako v minulosti již párkrát, přichází i s provedením v menším pouzdře o průměru 39 mm, což vnímám rozhodně pozitivně. Dvojičku s pouzdrem o průměru 42 mm bude pohánět strojek Laco 98 (základ ETA 6498.1), v menších verzích najdeme upravenou Sellitu SW261. Číselník i dýnko kryje safírové sklo, voděodolnost hodinek je 100 m, takže aspirují na fajn univerzálky. Obě velikosti Laco Ulm budeme mít snad již příští týden k dispozici na prodejně, proto koho by zaujaly, neváhejte se zastavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se