Přejít na obsah

Osobní fotečky lidiček na tomto foru

Doporučené příspěvky

Kamarád se ženil. Mě probudila až druhý den vosa. Svině. :-)))

Si žereš na svačinu štangličku uheráku bez kedru a posléze sem upneš fotku,kdy jasně osvětluješ,že konzumace celého menu ze starýho kastrolu naběračkou,ti nečinní sebemenší problém.Nebudu nijak komentovat prostředí kámošovo ženitby,ani ubytování svatebčanu,avšak gardenpárty tohoto stylu a tuto zážitkovou gastronomii, bych hodnotil přinejmenším jako neobvyklou.Šatnářka u recepce musela patrně také v němém užasu pozdvihnout obočí,když sis u ní ukládal kongo vz.63.....edit-zapoměl jsem to hlavní.Nápadně mi tvoje kedlubna připomíná jednoho pražského restauratéra a momentální hvězdu tv Prima.Pokud jsem tě odhalil,tak už chápu,proč se snažíš naučit tento národ vařit jinak a naproti tomu v C.IMP. podáváte řízek z fritáku.Samozřejmě jsem také pochopil tvou reklamní megaakci na uherák Pick.

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Si žereš na svačinu štangličku uheráku bez kedru a posléze sem upneš fotku,kdy jasně osvětluješ,že konzumace celého menu ze starýho kastrolu naběračkou,ti nečinní sebemenší problém.Nebudu nijak komentovat prostředí kámošovo ženitby,ani ubytování svatebčanu,avšak gardenpárty tohoto stylu a tuto zážitkovou gastronomii, bych hodnotil přinejmenším jako neobvyklou.Šatnářka u recepce musela patrně také v němém užasu pozdvihnout obočí,když sis u ní ukládal kongo vz.63.....edit-zapoměl jsem to hlavní.Nápadně mi tvoje kedlubna připomíná jednoho pražského restauratéra a momentální hvězdu tv Prima.Pokud jsem tě odhalil,tak už chápu,proč se snažíš naučit tento národ vařit jinak a naproti tomu v C.IMP. podáváte řízek z fritáku.Samozřejmě jsem také pochopil tvou reklamní megaakci na uherák Pick.

To xxxxxfazerxxxxx :

No ještě jsi zapoměl ohodnotit to ekvilibristické číslo vybalancování té zahradní lavičky na nulovém bodě rovnováhy :D jo a ten polštář z pet flašky nic moc teda :sad01_anim:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Na vysvětlenou k mé fotečce. kamarád se ženil, starosta zapůjčil svatební vůz, před radnicí bylo halóóó a smrad, bylo 35st.C., lidi na zahrádkách padali smrady, ale fotili se u vozu. nevěstě jsem ještě musel udělat stoličku. Při odjezdu nám ochoz na náměstí zatleskal a večer jsme se znavili.

post-20133-070949500 1328044856.jpg

post-20133-035369300 1328044867.jpg

post-20133-006199600 1328044876.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...