XXXfazerXXX Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 (upraveno) Kamarád se ženil. Mě probudila až druhý den vosa. Svině. :-))) Si žereš na svačinu štangličku uheráku bez kedru a posléze sem upneš fotku,kdy jasně osvětluješ,že konzumace celého menu ze starýho kastrolu naběračkou,ti nečinní sebemenší problém.Nebudu nijak komentovat prostředí kámošovo ženitby,ani ubytování svatebčanu,avšak gardenpárty tohoto stylu a tuto zážitkovou gastronomii, bych hodnotil přinejmenším jako neobvyklou.Šatnářka u recepce musela patrně také v němém užasu pozdvihnout obočí,když sis u ní ukládal kongo vz.63.....edit-zapoměl jsem to hlavní.Nápadně mi tvoje kedlubna připomíná jednoho pražského restauratéra a momentální hvězdu tv Prima.Pokud jsem tě odhalil,tak už chápu,proč se snažíš naučit tento národ vařit jinak a naproti tomu v C.IMP. podáváte řízek z fritáku.Samozřejmě jsem také pochopil tvou reklamní megaakci na uherák Pick. Upraveno 30. ledna 2012 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 30. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Prizak: to jsem nevěděl že jsi z Ruska:cheers: to máme teda mezinárodní obsazení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 (upraveno) Si žereš na svačinu štangličku uheráku bez kedru a posléze sem upneš fotku,kdy jasně osvětluješ,že konzumace celého menu ze starýho kastrolu naběračkou,ti nečinní sebemenší problém.Nebudu nijak komentovat prostředí kámošovo ženitby,ani ubytování svatebčanu,avšak gardenpárty tohoto stylu a tuto zážitkovou gastronomii, bych hodnotil přinejmenším jako neobvyklou.Šatnářka u recepce musela patrně také v němém užasu pozdvihnout obočí,když sis u ní ukládal kongo vz.63.....edit-zapoměl jsem to hlavní.Nápadně mi tvoje kedlubna připomíná jednoho pražského restauratéra a momentální hvězdu tv Prima.Pokud jsem tě odhalil,tak už chápu,proč se snažíš naučit tento národ vařit jinak a naproti tomu v C.IMP. podáváte řízek z fritáku.Samozřejmě jsem také pochopil tvou reklamní megaakci na uherák Pick. To xxxxxfazerxxxxx : No ještě jsi zapoměl ohodnotit to ekvilibristické číslo vybalancování té zahradní lavičky na nulovém bodě rovnováhy jo a ten polštář z pet flašky nic moc teda Upraveno 30. ledna 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Jedna neformální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 (upraveno) pro korektnost, musí se uznat, měl jako jeden z mála odvahu hodit sem svoji real photos.. (prizak) Upraveno 30. ledna 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Já se za své foto nestydím. S přidám vám i detail obličeje. Prý mám upřímné oči, co říkáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Mas prenikavy pohlad.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) To je neskutečňáčkově blboulinkatý vlákýnečko. Klobouček dolů a z úctičky přidávám fotečku taky. A aby bylo vidět, že se nestyďánkuju, tak fotečku jak se koupinkám. Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Já v první chvíly myslel, že do tý vody čůráš:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXx8xXx Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) V dnesnych casoch radsej takto Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem xXx8xXx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Mě tohle tématíčko tak zblbánkovalo, že jsem si upravil popisek profilečku, vy jedni lidičkové veseloučký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Já v první chvíly myslel, že do tý vody čůráš:-))) Vono to je přes ty vysokačky vidět?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Tak já teda taky, jednu stařičkou fotečku. To je pošušňáníčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) Našel jsem konečně foto bez helmy. Pozor - kontrolní otázka - kdo je moje dcera a kdo já?:-))) Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Našel jsem konečně foto bez helmy. Pozor - kontrolní otázka - kdo je moje dcera a kdo já?:-))) copak o to dceru bych poznal ale přemešlím že mi je poněkud povědomý ten zelený předmět v pozadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Někdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Na vysvětlenou k mé fotečce. kamarád se ženil, starosta zapůjčil svatební vůz, před radnicí bylo halóóó a smrad, bylo 35st.C., lidi na zahrádkách padali smrady, ale fotili se u vozu. nevěstě jsem ještě musel udělat stoličku. Při odjezdu nám ochoz na náměstí zatleskal a večer jsme se znavili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Já se zblázním, to je fakt ho\/nocuc!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se