Gustaf Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 No ten lulinek už leží na zemi právě Jinak Horhe, to je peklo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Konečně se do toho tady nekdo opřel :-) Poradny hovado jako Horhe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 (upraveno) No a ještě tam mám pár nepublikovatelnejch, i přes zamazaný xifty. Jako co jsem přijel dom, tak se furt řehtám, jestli smích léčí, tak po dnešku jsem nesmrtelnej. Ale jo, tu jednu vám sem ještě prdnu Upraveno 13. října 2018 uživatelem Horhe 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Ty vole :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 RESPECT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Tvl, jestli sem lozí ten tvůj soused . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Já jsem teda jenom na tý první fotce, s motorofkou a banánama Beer belly už jsem dávno shodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Jen na první? A co ten vláček ve stanici za bedlivého dozoru paní výpravčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 13. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Horhe: tak to je silná káva ))Nemam sem umožnit vstup od 18 let? )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 (upraveno) Jen na první? A co ten vláček ve stanici za bedlivého dozoru paní výpravčí. Máš pravdu, prostě ten s hodinkama. A byla to výpravčí, né průvodčí. Kdo by to řekl, jsem docela nakalenej. Upraveno 13. října 2018 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 A nebojte se lajkovat, třeba se to dostane i do chmg kalendáře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Konečně se do toho tady nekdo opřel :-) Poradny hovado jako Horhe :-) Horhe ty jsi hovado, ty jsi sežral našeho psa!!https://www.youtube.com/watch?v=sXOZlahg35Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Máš pravdu, prostě ten s hodinkama. A byla to výpravčí, né průvodčí. Kdo by to řekl, jsem docela nakalenej. Ano, ano, taky bych pil, kdybych byl vagón č.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Jako ale prča, když se kámoš jako první svlíkl, vzal do jedný ruky sekeru, do druhý motorofku a najednou jel vlak. Ale dobrý, jenom projížděl. Třeba jsme někoho pobavili.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 (upraveno) tvl, to je hard core...Nic, než hardcore...a trochu se mi leskne pleš, no... Upraveno 13. října 2018 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 nevim jak ostatnim a nebo zdejsim 4%, ale me to prijde dost nevkusne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 buzno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 13. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 V tomhle vlakne se pozna kdo ma smysl pro humor nebo kdo ma stisk ruky "jako lekla ryba" )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 seš fakt ftipnej, leklá rybo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 V tomhle vlakne se pozna kdo ma smysl pro humor nebo kdo ma stisk ruky "jako lekla ryba" ))Máš pravdu, Lásko, tady se pozná, kdo má smysl pro humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se