laskajefajn Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Azeppelin: takže podpásovka jo? Dobře!!! Zitra zabavíme celej dům včetně manželky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Budu tě čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Lidičky, rozhodl jsem se přidat také svojí fotečku. Foťáček se mi nerozbinkal, takže fotečku přikládám. Bohužel jsem tak ošklivej, že svůj xichtíček raději neukazuji nikomu a nechám si vždy každý den namalovat nový. Lidé se mě pak v hospodě nebojí. Na první fotce vpravo vidíte Frantíka, který se mi krátce po svém debutu ve filmu Cela 211 rozhodl zmalovat xicht, protože jsem si chtěl koupit Festiny. Výsledek vidíte na fotkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Ty wogo!!! Vy jste děsná banda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wallbash: jakoby jste se domlouvali po SZ. P.S jdu napsal moderátorovi aby začal rozdávat varování(a ODEBÍRAT každému kdo podvádi s fotkama HODINKY!!!!!!!) Takže se připravte vtipálkové Začneme Omegama,pak Rolády,dál se mi líbí Hamiltony a v neposlední řadě Oris a Fortis.Ty co maji Breitling tak si je můžou ponechat... 4 Milis: takovejch mutantů tam máte víc? Esli jo, tak u Opatovic začneme stavět zátarasy s ozbrojenýma hlídkama páčko z jižního předměstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Hele,co chceš dělat s Opatovicema? Tam to je skoro hotové...až do Pardubek čtyři pruhy,takže tam neni co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Já mám normálně dycynky fotečky takhle pěkňoučký, jenže teď mi z toho lezou bulvičky z důlečků! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 až do Pardubek čtyři pruhy,takže tam neni co řešit z toho mám právě strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo S. Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 ja by som poprosil adminka aby dorobil tlacitko "LIKE" a moznost "Štouchnout" clena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 z toho mám právě strach Chlapi, se zhotovitelem Brezhrad-Opatovice mam uzkou vazbu, kdybyste chteli, mozna by to slo podminovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Horhe: neser! Jen at ten most tam je co nejdříve zkoloudován!!! Když jedu ze strany Vysoké tak tam někdy čekám i deset minut než se dostanu na hlavní Navic bydlíš ve stanu tak Tobě to může být uplně jedno,ne? P.S až pojedeš přes Hradec tak se stav,ukážu Ti svou sbírku(hodinek samozřejmě!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Someday, and that day may never come, I`ll cal upon to you to do a service for me. But until that day, accept this justice as a gift. Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem fermuello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Bohužel jsem na mobilu po devítihodinový tůře na sněžnicích v metrovým panenským sněhu, takže nemám u sebe fotoarchiv.Vlákýnko je to miloučký, takže se sem vrátím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Chlapi, se zhotovitelem Brezhrad-Opatovice mam uzkou vazbu, kdybyste chteli, mozna by to slo podminovat dik, počkej až evakuuju Milise a pak ti pošlu SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Tak jsem se dneska dle zdejšího vzoru také oholil sekerů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Ještě jsem našel jednu ze srazu... pěkně vykutálená rodinka alias...Hory mají oči 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Tak jsem se dneska dle zdejšího vzoru také oholil sekerů. ... držíš to blbě čéče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Someday, and that day may never come, I`ll cal upon to you to do a service for me. But until that day, accept this justice as a gift. jé, tydle Citizeny mám taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Fermuello: Ty musiš být silný chlap:smile_anim: Nejsi hornik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Fermuello: Ty musiš být silný chlap:smile_anim: Nejsi hornik? No tys mu dal ,,,,chalani z bazmeg-city a horníci,i když tam mají tu magnezitku tak pochybuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 No tys mu dal božínku a je to tady, klobásové slavnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se