Přejít na obsah

Osobní fotečky lidiček na tomto foru

Doporučené příspěvky

Lidičky, rozhodl jsem se přidat také svojí fotečku. Foťáček se mi nerozbinkal, takže fotečku přikládám. Bohužel jsem tak ošklivej, že svůj xichtíček raději neukazuji nikomu a nechám si vždy každý den namalovat nový. Lidé se mě pak v hospodě nebojí. Na první fotce vpravo vidíte Frantíka, který se mi krátce po svém debutu ve filmu Cela 211 rozhodl zmalovat xicht, protože jsem si chtěl koupit Festiny. Výsledek vidíte na fotkách...

post-5465-013866700 1327700302.jpg post-5465-090637200 1327700300.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty wogo!!! Vy jste děsná banda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wallbash::wallbash::wallbash: jakoby jste se domlouvali po SZ.

P.S jdu napsal moderátorovi aby začal rozdávat varování(a ODEBÍRAT každému kdo podvádi s fotkama HODINKY!!!!!!!)

Takže se připravte vtipálkové:oneeyed02: Začneme Omegama,pak Rolády,dál se mi líbí Hamiltony a v neposlední řadě Oris a Fortis.Ty co maji Breitling tak si je můžou ponechat...:mobile:

4 Milis:

takovejch mutantů tam máte víc? Esli jo, tak u Opatovic začneme stavět zátarasy s ozbrojenýma hlídkama :D

post-1551-044167700 1327700373.jpg

páčko z jižního předměstí

Odkaz ke komentáři

Horhe: neser! Jen at ten most tam je co nejdříve zkoloudován!!! Když jedu ze strany Vysoké tak tam někdy čekám i deset minut než se dostanu na hlavní:suicide_anim:

Navic bydlíš ve stanu tak Tobě to může být uplně jedno,ne?:cheers: P.S až pojedeš přes Hradec tak se stav,ukážu Ti svou sbírku(hodinek samozřejmě!)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...