jankoxxx Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Kazdy chronomagor si skor ci neskor vybuduje nejaku svoju uchylku. Prvok, ktory sa na zdroji nakazy (rozumej hodinky) neustale opakuje stale dookola. Niekto ma rad ucho, niekto kyklopa, niekto priehlad na kaliber... u mna je to 24 hodinovy cifernik. Tazko povedat cim to je.. Obcas mam pocit, ze som lepsim panom svojho casu ako s hodinkami, ktore maju "len" 12 hodinovy cifernik. Vystriedal som ich uz mnoho, no az teraz mam pocit, ze som nasiel hodinky, ktore mi ostanu. Cesta k nim nebola jednoducha, uz zhruba rok som sledoval internet, ebay, rozne fora; proste vsade kde sa dalo. Na ebay ich byvaju mraky co by mohlo klamne naznacovat, ze vyber je dobry. Kazdy jeden kus si nieco uz odzil a je to na nich aj vidiet, caste su aj zasahy hodinarskych rednekov Najcastejsie chyby, ktore kazia dojem su neorigo sklicko, nepodarene upravy luminiscencie popripade samotneho ciferniku, neorigo korunka no a mnozstvo fake Airmanov uz ani nespominam.. Model, ktory sa mi podarilo zohnat sa vyrabal od roku 1953 do roku 1978. Priznam sa ze som lajdak a presne datovanie som este nezistoval Momentalne som na to este cas nenasiel. Zaujimavostou mojho kusu je hlavne dno, na ktorom je vyrazene pridavne seriove cislo, ktore naznacuje ze ide o fasovane hodinky. Uvidime ci sa mi casom podari zistit v tomto ohlade nieco viac. Od zakupenia ich denne nosim a vidim poctivu hodinarinu, vela veci ktore mi na sucasnych hodinkach chyba.. Uz len bombirovany cifernik je ficura ktora sa neokuka Dochadzaju mi slova a tak necham prehovorit fotky z dnesnej prechadzky. Casom pridam viac dojmov - ked sa mi bude chciet...
svijanskymaz Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Co dodat,tieto su ozaj paradne...Hold fičúr.
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 S tím páskem teměř dokonalé, gratuluji.
jankoxxx Odesláno 29. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 vdaka pani remen je vlastna vyroba z koze losa americkeho
Radek K Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 ... remen je vlastna vyroba z koze losa americkeho Paráda. Jseš šikovnej. Hodinky jsou super.
Cyril Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Blahopřeji!!!! Jsem zvědav, jestli se mi je někdy podaří vidět na vlastní oči. Teď už chybí jen další fotky detailů, včetně dýnka. A možná nějaký příběh, kterak doputovaly až na tvé zápěstí. Přeji ať slouží....a doufám, že budu včas u počítače, až se náhodou rozhodneš pustit je do světa.
skalis Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Bombirovany ciselnik je designovy prvek, ktery mi na naproste vetsine modernich hodinek citelne chybi. Je to skoda, protoze ma (aspon pro me) mnohem vetsi kouzlo nez obycejny plochy. Gratuluju k moc peknemu kousku a tak nejak sleduju, ze mame pomerne kompatibilni vkus na hodinky .
Návštěvník Tada Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Airmany patří do svaté trojice GMT hodinek - Glycine Airman, Rolex GMT Master a Bulova Accutron Astronaut. Gratulace, ať šlapou!
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Hodinky paradne - remen hrozny Co člověk, to názor. Já jsem tím páskem nadšenej ( a ty hodinky mě taky oslovujou ).
Chosef76 Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Hodinky i pásek skvělý. Další důkaz toho jakou vintážky mohou udělat parádu. Gratuluji ke skvělému úlovku.
jankoxxx Odesláno 29. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Hodinky paradne - remen hrozny ja som cely hrozny, takze ten remen ku mne pasuje Blahopřeji!!!! Jsem zvědav, jestli se mi je někdy podaří vidět na vlastní oči. Teď už chybí jen další fotky detailů, včetně dýnka. A možná nějaký příběh, kterak doputovaly až na tvé zápěstí. Přeji ať slouží....a doufám, že budu včas u počítače, až se náhodou rozhodneš pustit je do světa. ak sa bude niekedy konat globalny zraz chronomagu tak sa rad dostavim na detaily momentalne nemam sklo a dno je dost prepolirovane takze tam budem potrebovat taktiez lepsiu techniku.. a pustat do sveta? to by som uz musel byt poriadne hladny Bombirovany ciselnik je designovy prvek, ktery mi na naproste vetsine modernich hodinek citelne chybi. Je to skoda, protoze ma (aspon pro me) mnohem vetsi kouzlo nez obycejny plochy. Gratuluju k moc peknemu kousku a tak nejak sleduju, ze mame pomerne kompatibilni vkus na hodinky . zial, bombirovany cifernik je asi podstatne nakladnejsi a preto ho nevidime castejsie v modernej produkcii. je to velka skoda.. dodava hodinkam dalsi rozmer.. ze mame kompatibilny vkus je zrejme uz z toho ze jedny tvoje "bejvalky" nosim rovnako taktiez velmi rad dakujem este raz za gratulacie a pridavam jednu improvizovanu z nedavnej fajcpauzy
fitoma Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 S tím řemem proč ne, ty si na hledání (hraní s řemeny) vysazený.
tombed Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Pěkné Janko, dýchá z nich takový starosvětský klid a nostalgie po starých časech. jaký byl losí guláš? Ještě jsem ho nejedl.
setik Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Ahojky,hodinky jsou to nádherné a co ještě více obdivuji je řemen.Určitě jsi pyšný na to že jsi schopen vůbec něco takového udělat.Gratuluji a závidím ti tvojí zručnost!!!!
jankoxxx Odesláno 31. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 S tím řemem proč ne, ty si na hledání (hraní s řemeny) vysazený. remene ja rad keby mam paneraje tak by som sa vedel vysantit Pěkné Janko, dýchá z nich takový starosvětský klid a nostalgie po starých časech. jaký byl losí guláš? Ještě jsem ho nejedl. to si aj celkom dobre vystihol a su to idealne vintage hodinky. maju pekny pribeh (snad sa mi podari zistit o mojich viac), puzdro je z ocele, z vypukleho sklicka a vnutorneho kyklopu som vzdy namakko, maju datum a 2 casova zona sa casto hodi.. losi gulas som nejedol este ani ja. v poslednej dobe mam nervy z toho, ze neviem zohnat remene ake sa mi pacia a tak som zacal experimentovat s kozkami mam este nejake zaujimave v zalohe, tak casom ich pribudne viac.. Ahojky,hodinky jsou to nádherné a co ještě více obdivuji je řemen.Určitě jsi pyšný na to že jsi schopen vůbec něco takového udělat. Gratuluji a závidím ti tvojí zručnost!!!! clovek zvladne vsetko ked chce, nemam problem vyrobit nieco podobne aj na objednavku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se