Frostie Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Ahoj po delší době, dlouho,dlouho mám cukání jít do mechaniky,jenže....... teď třeba mám dovolenou a jsem doma,dělám na baráčku a hodinky nenosím. Pak potřebuji někam jet,sáhnu do šuplíku,jedny oblíknu a jedu. Ukazují přesný čas a datum a můžu se spolehnout.Mechaniky po dlouhé rozvaze: žádná ETA jen inhouse, dlouhá power reserve, Takže z "dostupnějších"značek asi jen Panerai nebo Rolex. Čili tím je to vyřešeno. Příliš mnoho peněz za málo muziky.Zůstanu u Béček se super Q za čtvrtinový peníz a naprostá spokojenost.ale tak Breitle se super-compensated quartz není přece žádná ostuda, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Tak nějak nechápu, proč někdo po mechanikách vyžaduje inhouse, který pak porovnává s ne-inhouse kvarcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Tak nějak nechápu, proč někdo po mechanikách vyžaduje inhouse, který pak porovnává s ne-inhouse kvarcem.Inhouse to přímo není, ale mám pocit, že zas není tolik swiss made hodinek se super-compensated quartzovým strojkem, tuším tak 5-6 modelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 ...Mechaniky po dlouhé rozvaze: žádná ETA jen inhouse, dlouhá power reserve, Takže z "dostupnějších"značek asi jen Panerai nebo Rolex...Ehm...Grand Seiko? Pokud vím, kalibry v moderních GS mívaj rezervu okolo 72 hodin, inhouse to taky je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pichmen Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Ja som v poslednej dobe prišiel konečne na chuť solar technológii v hodinkách. Predtým som sa im vyhýbal. Fascinuje ma bezúdržbovosť a vlastne ani neviem, prečo by som mal mať jedny hodinky celý život. Však ten život je tak krátky a do hrobu si ich aj tak nevezmem. Takto si kúpim za 10 rokov zase nové a urobím si radosť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruce Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Pánové jsem rád, že nosit quartzky není žádná ostuda. Při procházení některých příspěvků jsem získal pocit, že existují jen mechanické hodinky a zbytek se nepočítá. Čím hlouběji se do toho nořím, zjišťuji, že možná má smysl pořídit za 1/4 (nebo 1/10) ceny quartzky se super zpracováním než se snažit o vysněné mechaniky, o které aby se člověk bál a pak je třeba ani všude nenosil. Stejně toho švýcaři nasekají přes miliardu kusů ročně a pak se to válí na skladech tak pokud nejde vyloženě o super limitované edice, hodnota je obecně spíše třetinová a jde o marketing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Quartzky samozrejme zadna ostuda nejsou. Zbytek jsou ale hrozne kecy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Bruce se vyzná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruce Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Rád se nechám přesvědčit o opaku Ale vyřizovat to, co jsem včera slyšel od prodejce v Dušákovi "Stejně toho švýcaři nasekají přes miliardu kusů ročně a pak se to válí na skladech tak pokud nejde vyloženě o super limitované edice, hodnota je obecně spíše třetinová a jde o marketing." pánovi nebudu, to nechám na Vás.Bohužel tenhle dojem jsem získal procházením aukcí a fór. Proč se nedají hodinky provozovat jako investice? To je škoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Rád se nechám přesvědčit o opaku Ale vyřizovat to, co jsem včera slyšel od prodejce v Dušákovi "Stejně toho švýcaři nasekají přes miliardu kusů ročně a pak se to válí na skladech tak pokud nejde vyloženě o super limitované edice, hodnota je obecně spíše třetinová a jde o marketing." pánovi nebudu, to nechám na Vás.Bohužel tenhle dojem jsem získal procházením aukcí a fór. Proč se nedají hodinky provozovat jako investice? To je škoda..Protože je to SPOTŘEBNÍ zboží... a v této kategorii si některé hodinky vedou (coby investice) sakra dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruce Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Protože je to SPOTŘEBNÍ zboží... a v této kategorii si některé hodinky vedou (coby investice) sakra dobře. Můžeš mě prosím nasměrovat, které značky mají smysl nebo spíše jak dnes vybírat hodinky, aby se daly třeba po letech věnovat dětem a měly hodnotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Můžeš mě prosím nasměrovat, které značky mají smysl nebo spíše jak dnes vybírat hodinky, aby se daly třeba po letech věnovat dětem a měly hodnotu?Patek Philippe, A.Lange & Sohne, Rolex, JLC...len tak námatkovo. Je toho ale určite oveľa viac... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruce Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Patek Philippe, A.Lange & Sohne, Rolex, JLC...len tak námatkovo. Je toho ale určite oveľa viac... F.Maurice Lacroix se taky počítá nebo už je to spíše 2. liga? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Maurice Lacroix se taky počítá nebo už je to spíše 2. liga? To asi závisí, pre mňa to je to skorej tak 3. či 4.liga...no možno majú chlapci iný názor. Niektoré ich modely možno siahajú vyššie.Pozri ale sem: http://www.thewatchquote.com/The-Luxury-Watches-Portal-No_7290.htm...tam by si mohol pošmejdiť... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruce Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 To asi závisí, pre mňa to je to skorej tak 3. či 4.liga...no možno majú chlapci iný názor. Niektoré ich modely možno siahajú vyššie.Pozri ale sem: http://www.thewatchquote.com/The-Luxury-Watches-Portal-No_7290.htm...tam by si mohol pošmejdiť... F.Kouknu. Co Audemars Piguet? Teď mám v hledáčku tyhle: http://www.colognewatch.de/audemars-piguet/audemars-piguet-royal-oak-dual-time-stahl-26120st-00-1220st-03.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Kouknu. Co Audemars Piguet? Teď mám v hledáčku tyhle: http://www.colognewatch.de/audemars-piguet/audemars-piguet-royal-oak-dual-time-stahl-26120st-00-1220st-03.htmlTo už hej, AP sa tu na fóre medzi chlapcami pohybujú...ale už sme OT, takže papa...a prejdi si i ten link (Watch Quote) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruce Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 To už hej, AP sa tu na fóre medzi chlapcami pohybujú...ale už sme OT, takže papa...a prejdi si i ten link (Watch Quote) F.Dík! Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Wenger Commando Chrono Big Crown po výměně skla za safirove s AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miron64 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Wenger Commando Chrono Big Crown po výměně skla za safirove s AR Pěkné !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Wenger Commando Chrono Big Crown po výměně skla za safirove s AR Tak tohle je paráda!Kde jsi kupoval sklo? A antireflex sis nechal dělat u Dioptrie z Turnova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se