taurus Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Už delší dobu jsem se trápil myšlenkou jak uspokojit svoje chronosexuální libido. Celý záměr měl téměř roční vývoj. Jedním z milníků byla výstava na staroměstské radnici k 600 letům orleje. Tam mi padly do oka Fortisky. Od té doby jsem už měl celke jasno alespoň v uspořádání a hlavních rysech. Dlouhop jsem je nemohl dostat z hlavy. Nakonec shodou okolností ale padla volba na šaffky z rozumových ale i sentimentálních důvodů. Model, který mi učaroval zdobí ruku nejednoho z vážených členů, takže bych s fakty jeno unavoval. Vypíchnu ale to co mě zaujalo. Konvexní safírové sklo krásně konvenuje s vyváženým nadčasovým ciferníkem. Není na něm nic co by vadilo nebo rušilo. I přes 42mm průměu mi připadají docela subtilní. 100g živé váhy to ale kompenzuje. Originální řemínej je pro mě ale trochu zklamání tak se chystám podívat k šímovy. Tak ještě pár rychlofotek:
gas Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Skvele hodinky, znacka pro gurmany, idealni volba ! Gratulace
gas Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Ad remen, Ondra uz mne sije nahradu k vintazni limitce ingu, ten origo je nic moc ...
Hasňa Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Fajna iwc vlna. Potreboval bych, aby se mistr jeste naucil kovat tahy. :-)
bandicoot Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Dobrej kauf, perfekt hoďky. Klasický Fliegerchrono je na řemeny variabilnější než to moje Doppelchrono, krásně na něm vypadá třeba hnědý prošívaný: viz zde Mě ale ten původní oblekovej placatej krokouš špatnej nepřijde.
gas Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Mne prave ta placatost vadi, nevim jak tyhle pilotky, ale vintage inga maji vysku pouzdra 14,5 mm a snese to u pouzdra neco macatejsiho
Chorche Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Jo, tohle je klasika Výborná volba, gratuluju!
Tommy_PP Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Pridávam sa ku gratulantom, nech ti slúžia, krásny kúsok!
Moty Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Krasný, můj další krok, já jsem skončil u těch Fortisů, ale nestěžuju si, miluju je:smile_anim:
bedja Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 ..gratuluju..měl jsem tu čest je ponosit..jsou to fajn hodinky..
African Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Gratuluji k luxusnímu kousku od IWC" Parádička
taurus Odesláno 9. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2012 V 9. 2. 2012 v 10:17, 'Moty123' napsal: Krasný, můj další krok, já jsem skončil u těch Fortisů, ale nestěžuju si, miluju je:smile_anim: já jsem ty fortisky úplně nezavrhnul. dnes jsem v práci trochu zavadil o futra a malem mě trefil slak. Jakmile se trochu vynabažím tak půjdou na ruku jen na sváteční příležitost, jinak z nich bude za půl roku šrot.
Kat251 Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Gratuluji, mám ty samý a nechal jsem si udělat nádhernej vintážní řemen od Petra Gunnyho. Užívej sou super....
kerob Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Hmmmm, moje krev,iwc muzu.Jsou 7mi denni?Nechci koukat do katalogu.Minuly tyden mi dorazila jejich kniha modelu 2011/12 i s ofiko cenikem.Uff ty ceny.Moje budouci radustka uz je mozna nad atlantikem,uz se na ne tesim, taky iwc. Tak at chodeji presne a porad!:rolleyes:
Hasňa Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 (upraveno) Sedmidenni? Chrono? Ve 42mm pouzdre? A ty kupujes IWC? Holt, ne vsichni jsou fandove se zajmem o vyvolenou staj a velkymi znalostmi portfolia, ale aspon zakladni abeceda vyrobce by neskodila, kdyz je to tvoje krev. Nahodit www a studovat! :-) Upraveno 15. února 2012 uživatelem Hasňa
taurus Odesláno 15. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Díky všem za vlídná slova. Jsme spolu teprve dva týdny a vypadá to na velkou lásku. Nosí se moc příjemně. Původní záměr byl ,že budou jen božihodový, ale nemám to srdce je nechat doma samotný tak je zatím všude beru sebou. Přes den se snažím ovládat ale stejně se přistihnu jak na ně zálibně čumím jak letí čas. Je to normální nebo si mám nechat něco předepsat?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se