Přejít na obsah

Specifikace hodinek Elton Sport 2012

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mně to celý přijde dost smutný.

Accutron napíše, že hodinky kritizují ti, kteří si je nekoupili, což je, při vší úctě, dost trapný pokus o odvedení pozornosti a zlehčení situace.

A teď ještě obdivujeme přístup Eltonu za to, že odstranili rychle chyby, kterých si měla všimnout už výstupní kontrola.

Pokud by podobný počet zmetků, šmejdů, omylů, nedodělků a všelijakých nedom.dků měla jakákoliv jiná firma, tak ji tu budeme cupovat na kusy, ale když se to týká Eltonu, tak jim snad budeme ještě gratulovat.

Hodinky nebyly masová produkce, ale limitka. U té člověk automaticky očekává vyšší kvalitu danou nižším počtem vyrobených kusů.

Ale kupující dostal hodinky se třemi (!!!) chybami. Nezapadlo to nějak v té adoroci Eltonu???

(Vom.daná nožka, nedodané příslušenství, blbě vyplněnej záručák.)

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

Vnímám to naprosto stejně. A dále je za mě neuvěřitelné, že ještě dnes na webu Eltonu stále visí nabídka hodinek ELTON SPORT 2012 s touto formulací: "Číselník: černý bombírovaný, tisknutý originální tiskovou matricí z r.1968". Přestože tento číselník výrobce schopen dodat není.

Odkaz ke komentáři

Buďme rádi,že to tak skončilo a Elton se k reklamaci postavil čelem(byť k tomu asi hodně dopomohl Accutron).Chyby se dějí všude a zářným příkladem mohou být svolávací akce věhlasných automobilek,u nichž se,i přesto,že zaměstnávají špičkové vývojové

pracovníky,občas vyskytne kiks.Důležitý je následný postoj k věci.

Koncem osmdesátých let se automobilka Audi snažila v USA ututlat problémy s automatickými převodovkami,namísto jejich řešení a rány z tohoto kroku si lízala donedávna.

Odkaz ke komentáři

Buďme rádi,že to tak skončilo a Elton se k reklamaci postavil čelem(byť k tomu asi hodně dopomohl Accutron).Chyby se dějí všude a zářným příkladem mohou být svolávací akce věhlasných automobilek,u nichž se,i přesto,že zaměstnávají špičkové vývojové

Koncem osmdesátých let se automobilka Audi snažila v USA ututlat problémy s automatickými převodovkami,namísto jejich řešení a rány z tohoto kroku si lízala donedávna.

Tohle přirovnání k autům mi tedy přijde mírně řečeno úplně mimo mísu...

Odkaz ke komentáři

Já jsem si při včerejší cestě přes Prahu ES2012 konečně vyzvedl, prvotní nadšení je už ale zcela pryč. Postupně na hodinkách oběvuju další a další závady, včera jsem si na prodejně bohužel ničeho nevšiml, a to jsem si hodinky prohlížel dost pečlivě. Hodně v tomhle ohledu dělá světlo. Až jsem si je pak pohlížel na slunku, závady začaly vyplouvat na povrch. Nejdřív jsem si všiml poškrabaných ručiček, to právě na slunku bije hodně do očí, od škrábanců se světlo pěkně odráží, následně jsem si všiml několika (asi) bublinek na ciferníku, ten je hodně lesklý, takže tahle vada je na světle taky dost viditelná, vyfotit se mi to ale bohužel nepovedlo. Do třetice flek pod nožičkou, něco podobnýho řešil gougy. Flek ve světle vypadá jako odraz, je to ale vada vzniklá zřejmě při broušení pouzdra. No je toho na mě najednou nějak moc, dám si panáka a pomalu začnu smolit dopis do Eltonu na reklamační :-( PS:fotky nejsou nic moc, jsem na služebce, tak to smolím v hotelu na pokoji, jádro problému tam ale vidět je.

post-14887-097342700 1343218253.jpg

post-14887-070597600 1343218273.jpg

post-14887-078801300 1343218290.jpg

post-14887-084410900 1343218302.jpg

Odkaz ke komentáři

Já jsem si při včerejší cestě přes Prahu ES2012 konečně vyzvedl, prvotní nadšení je už ale zcela pryč. Postupně na hodinkách oběvuju další a další závady, včera jsem si na prodejně bohužel ničeho nevšiml, a to jsem si hodinky prohlížel dost pečlivě. Hodně v tomhle ohledu dělá světlo. Až jsem si je pak pohlížel na slunku, závady začaly vyplouvat na povrch. Nejdřív jsem si všiml poškrabaných ručiček, to právě na slunku bije hodně do očí, od škrábanců se světlo pěkně odráží, následně jsem si všiml několika (asi) bublinek na ciferníku, ten je hodně lesklý, takže tahle vada je na světle taky dost viditelná, vyfotit se mi to ale bohužel nepovedlo. Do třetice flek pod nožičkou, něco podobnýho řešil gougy. Flek ve světle vypadá jako odraz, je to ale vada vzniklá zřejmě při broušení pouzdra. No je toho na mě najednou nějak moc, dám si panáka a pomalu začnu smolit dopis do Eltonu na reklamační :-( PS:fotky nejsou nic moc, jsem na služebce, tak to smolím v hotelu na pokoji, jádro problému tam ale vidět je.

Kluci mně z Vás normálně šlehne. Jdu se na ty svoje honem podívat pod lupou
Odkaz ke komentáři

teda to je hruza.Ale at prohlizim jak prohlizim ty svoje,nemuzu nic najit.Zaplat Pan Buh.Je to tedy opravdu narez,pokud je vypustili s takovymi vadami.Snad museli byt namazany nebo co,nejde mi to na rozum,bzum bzum. Peknej ulet.Drzim palce ostatnim,aby na nich nemeli nic!!!!

Odkaz ke komentáři

teda to je hruza.Ale at prohlizim jak prohlizim ty svoje,nemuzu nic najit.Zaplat Pan Buh.Je to tedy opravdu narez,pokud je vypustili s takovymi vadami.Snad museli byt namazany nebo co,nejde mi to na rozum,bzum bzum. Peknej ulet.Drzim palce ostatnim,aby na nich nemeli nic!!!!

Fakt jsem se snažil něco najít, ale ty moje jsou úplně bez chyby.
Odkaz ke komentáři

Drobne nedostatky jsou typickym doprovodnym jevem rucni prace, cinskej robot by to neposkrabal... :-)

Poskrabane pouzdro a zohybane rucky nejsou drobne nedostatky, ale peknej pruser. Me uz tohle nebavi, protoze je to porad dokola. Elton dela pekny hodinky, ale dela je spatne. A v kontextu kvality jsou opravdu drahe. To nejsou vyjimky, ktere bravurne resi ke spokojenosti zakaznika. Tohle je snura pruseru jeden za druhym a to bez jakekoliv zpetne vazby! Kolik takovych hodinek tu uz bylo a to plati jak pro nove kusy, tak pro limitky pro forum i pro renovace. A ze po accutronove intervenci pripadny problem vyresi... no a co. Maji radeji tyhle kopance a typickej slendrijan odbourat, protoze uz toho zacina byt fakt moc a to jsem vazne fanda Eltonu. Nebyt accutrona, tak nejspis po Eltonu na foru ani pes nestekne, protoze jeho aktivity a nadseni jsou stokrat lepsi nez vsechny marketingovy blaboly o tom, ze prodavaji radost a kdesi cosi.

A kdyz jsme u toho cinskyho robota, vemte si blby Seiko potapky za tri tisicovky (ja vim, velky objemy atd...). Sice je sekaj jak Bata cvicky na tech masinach a jedina lidska ruka, ktera se jich dotkne je az zakaznik :), ale ukazte mi jedinej spatnej kus! Jasne, asi jich par je, ale v ramci tech milionovejch seriich se to vazne ztrati. Naproti tomu mate vychodoceskou fabriku, kde delaj malicky serie a nejsou schopni si ohlidat zakladni vystupni kvalitu produktu. Limitka o triceti kusech, uz dva z nich vadne a na webu nekorektni informace i po upozorneni stale neodstranene. Ale co, dokud ta kara jede dal, tak co se starat...

Jsem se vazne nastval. Ale posledni dobou mi prijde, ze zakaznici Eltonu jsou hlavne firmy, co kupujou reklamni kvarcky, politici s penezma stedre pridelenyma z Bruselu a kdyz uz je to nejakej individualni zakaznik, tak je to typek, co si primky koupi, aby mohl machrovat, ze si mohl za kilo koupit Omegy, ale koukej, ma preci cesky primky vole!

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři

Skalis: Vsak to byla nadsazka... :-) Ve skutecnosti nevychazim z udivu, protoze treba to poskozeni rucek je zjevne videt i bez lupy, nekdo je prece do tech hodinek daval, dival se na ne z proklate male vzdalenosti, pod silnym svetlem, jak si toho mohl nevsimnout? Nebo si toho vsiml a bylo mu to jedno?!? Obe verze jsou dle meho naivniho nazoru spatne. Vubec nejde o to, ze je to elton, ze se jedna o hodinky, ten clovek svoji praci proste odflakl, a zjevne to nebylo poprve... No kazdyho vec, jaky ma zamestnance a jak si hlida jestli makaj...

....na druhou stranu ale asi nedokazu posoudit, jestli 30kKc je hodne nebo malo, kolik hodin odborne prace na takovych hodikach je.... Treba se to za tyhle penize v danych podminkach proste neda vyrobit lip.... tj. treba ty ostatni kusy jsou bez chyby vicemene nahodou... :-)

Odkaz ke komentáři

Drobne nedostatky jsou typickym doprovodnym jevem rucni prace

To se tak rika...

Casto jsem to slysel u nozu. Zajimave, ze Weston, Pajl ci Pokorny to nerikaji...

Stejne tak, kdyz jsme u hodinek, od Habringa by to clovek asi taky neslysel (zamerne jsem vybral machra, ktery nema zavratne ceny).

edit:

se to za tyhle penize v danych podminkach proste neda vyrobit lip.

To je druha strana mince, tady myslim, ze to sedi.

nekdo je prece do tech hodinek daval, dival se na ne z proklate male vzdalenosti, pod silnym svetlem, jak si toho mohl nevsimnout? Nebo si toho vsiml a bylo mu to jedno?

Věčná otázka... Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Tohle přirovnání je opravdu mimo. Udělat vizuální kontrolu věci, která se vejde do dlaně snad není až tak velký problém.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...