Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

... tesim sa spolu s kamaratom z Aljasky :)

http://oceanictime.blogspot.com/2012/02/enzo-mechana-ref-500-gauge-xl.html

osobne by som ich absolutne nevyuzil, ale vyzeraju brutalne a zaroven luxusne...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Já si tenhle papiňák na ruce neumím představit.

Ja ano, lebo jeden mam :)

ale v zmysle ako to myslis tak ano, ani ja si ich neviem na ruke predstavit na bezne nosenie. Je to for fun, alebo na obkuavanie doma pri TV :)

Akokolvek, kamos ich ma na normalne nosenie, bez srandy...

Odesláno (upraveno)

50mm to je pekny a snizeny na 33...............pocitam,ze na ruce to bude liga :)

je to ten majitel 12kfeet ???,zkus jestli by je nedal na ruku oboje a par foto pro mne do SZ ..... popr na FB,je to vazne pecka toto musi ty 38mm hodinkare dorazit :)

Upraveno uživatelem tc95
Odesláno

Ano je to ten majitel 12k feet, popytam ho o spolocnu foto.

Tak tak, majitelov jebarniciek asi z toho porazi.

Inak je pravda ze koli vyske a nalestenemu telu to bude nachylne na skrabance. Majitel inak na ne ruku ma, uz teraz sa stazuje ze ma remen na poslednej dierke, ma ruku cez 22cm tusim.

A ozaj vyeraju ako ten zvoncek z bicykla :)

50mm to je pekny a snizeny na 33...............pocitam,ze na ruce to bude liga :)

je to ten majitel 12kfeet ???,zkus jestli by je nedal na ruku oboje a par foto pro mne do SZ ..... popr na FB,je to vazne pecka toto musi ty 38mm hodinkare dorazit :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...