Jezevcik2 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Přátelé,pan ředitel mi poskytl odpovědi na obecné dotazy,které mne zajímaly.Pokud máte zájem,můžeme si zde stýskat,chválit,vymýšlet atd....Toto už zde probíhá léta,ale rozházeně po různých vláknech,což může po nějaké době hledání požadovaného tématu znepříjemnit.Kdyby se toto nějak přirozeně ujalo,tak by zde mohla vzniknout jakási"Kniha přání a stížností".Možná hloupý nápad,ale proč to nezkusit.Zpětná vazba od případného zákazníka by se zde mohla koncentrovat a třeba tím i pomoci dobré věci.Pokud se neujme,ať vyšumí. Každopádně si pan ředitel zaslouží jedničku za komunikaci s lidmi"z ulice"a já mu tímto za všechny děkuji. Můj Dopis: Pane řediteli,mockrát Vám děkuji za nabídku na Eltony Sport.Nyní je to již v rukou členů chronomagu. Pakliže cena a nabídka individualizace zabere,tak se pochopitelně ozveme. Dovolte mi pár otázek na závěr.Sledoval jste a sledujete ony inkriminované diskuse,od"Orlík za půlku"po tu nynější?Pokud ano ,tak co tomu říkáte?Bavil jste se,zuřil,nebo i poučil?To je věčné téma na našich stránkách,zdali to někdo od Vás čte a jestli se zdejšími připomínkami necháte inspirovat.Je zde někdy plno balastu,ale na druhou stranu nemalé množství inteligentních lidí na úrovni,jejichž příspěvky stojí za zamyšlení.Pokud mi na ony otázky budete ochoten dát odpovědi,tak mne opravdu potěšíte,jelikož se řadím mezi ty,kteří si jimi docela často lámou hlavu.Následkem toho bychom,s vědomím,že jsme čteni a následně vyslyšeni,o Primu ještě více s chutí diskutovali a Vám tím i přinášeli určitý díl prospěchu. Děkuji ještě jednou Občan X Odpověď pana ředitele: Dobrý den, server chronomag.cz je pro nás zajímavý, protože se na něm píše o tom co děláme a jak to děláme. Je to pro nás jedna z cest jak získat zpětnou vazbu na činnost kterou děláme. Je dobré si přečíst některé názory či podměty které jsou na serveru diskutovány na druhé straně ne vždy jsou probírány reálné fakta, ale to je přirozené, protože ne všechny informace jsou veřejně dostupné. Také si musíme být vědomi faktu, že ve většině případů se nelze všem zavděčit a asi by ani nebylo v pořádku kdyby všichni zákazníci měli jednotný názor,jednotný vkus.Ve firmě máme pracovníky, kteří diskuze na serveru nesledují až po pracovníky, kteří je nejen sledují, ale diskusí se i účastní. Takže jsme rádi, že se o naší práci diskutuje. Je dobré však říci, že diskuse na serveru chronomag.cz vedou i k praktickým závěrům, které jsou neveřejné a nebo veřejné. Posledním veřejným závěrem je uskutečnění nabídky na zhotovení limitované edice hodinek ELTON SPORT pro příznivce serveru chronomag.cz. S pozdravem Roman Rybecký Generální ředitel ELTON hodinářská, a.s. P.S.: Jelikož je naše nabídka hodinek ELTON SPORT zveřejněna i na http://www.facebook.com/PRIM.ELTON bude jakýkoli zájemce odkázán na server chronomag.cz, kde by měl vznikat jediný platný seznam zájemců (rezervace čísel...).
Josef01 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Každopádně si pan ředitel zaslouží jedničku za komunikaci s lidmi"z ulice"a já mu tímto za všechny děkuji. Já jsem s ním mluvil osobně a je to člověk naprosto v pohodě a myslím, že má v řadě věcí větší pochopení, než si zde spousta lidí myslí....
bohus76 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Dobrá práce Jezevčíku.Snad tato "spolupráce" bude užitečná pro obě strany a Elton se občas vyjádří osobně.
financ Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Super, dobrá iniciativa. Tu poslední část navrhuju zkopírovat i do vlákna Elton Sport
Lada61 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Skvělý příspěvek Jezevčíku. Věřím, že to tady některým "rejpalům" otevře oči a vlákno nezanikne. Já osobně Eltonu fandím a doufám,že nám představitelé občas něco objasní.
financ Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Rejpalové budou pořád, Elton je domácí a platí že doma není nikdo prorokem.Poslední dobou má u mě Elton jen plusové body. Například za prodejnu, design nových Orlíků, teď za komunikaci pana ředitele (taky díky Jezevčíkovi za kultivovaný dialog na úrovni)
Honza.manta Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Připojuji se k díkům Jezevčíkovi2.A doufám, že jak už bylo řečeno, by to mohlo přinést něco pro obě strany - nás(spotřebitele) a Elton.
cody Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Rejpalové budou pořád, Elton je domácí a platí že doma není nikdo prorokem. Poslední dobou má u mě Elton jen plusové body. Například za prodejnu, design nových Orlíků, teď za komunikaci pana ředitele (taky díky Jezevčíkovi za kultivovaný dialog na úrovni) Tak.
atomicsteve Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Já bych tedy pokračoval v pozitivním naladění tohoto vlákna a rád bych poděkoval za prezentace, které tento týden proběhly v Pánské pasáži. Strávil jsem tam nakonec dost času, příjemně si popovídal a dozvěděl se spoustu nových věcí. Přeci jenom rozkreslený kalibr či rovnou celé hodinky se jen tak nevidí a když se navíc člověk může hned na všechno zeptat... Navíc by bylo super, když by se třeba i jen některé z vizualizací dostaly i sem na chronomag, třeba u modelu Adam by to určitě ovlivnilo současnou debatu ;-)
Sorbus Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Také musím vyslovit své poděkování Jezevčíkovi2 za všechny jeho reálné konstruktivní kroky a za jeho vytrvalost. Pro komunikaci mezi tímto fórem a Eltonem toho v posledních týdnech udělal opravdu hodně. Mimochodem, je to zhruba rok, co jsem se poprvé na Elton obrátil já, přičemž z počátku nebylo vůbec jisté, že se nakonec stanu zákazníkem. Tento vzájemný kontakt stále trvá a všechny mé dosavadní zkušenosti jsou kladné.
kerob Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 jo super jednani, vyjimecne,kdy sef sestoupil z nebe mezi prosty lid.Urcite na ne zacnu nahlizet lepe i s myma Prim cal.55.014, ktere si dam po 50 ti letech mozna uplne zrenovovat.Jeste nevim jestli nechat vse puvodni, nebo z nich udelat hi-tech:smile_anim:
maama Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 když už tady to vlákno máme, přejdu k věci... Kdybych chtěl skupině lidí jasně omezené jejich počtem něco nabídnout a přijal bych jako fakt, že se zájemci o mou nabídku sdružují ve vlákně na chronomagu, neumím si představit, že bych si přitom počínal tak, že bych s nimi v tom vlákně přímo nekomunikoval a neodpovídal na jejich dotazy, třeba že bych se například nevyjádřil k jejich pochybnostem, jestli na hodinkách bude korunka, která při nošení řeže do ruky nebo ne. Neumím si to představit. A to obzvlášť vzhledem k faktu, že do uzávěrky zbývá 1 týden!
bassman Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Kdybych chtěl skupině lidí jasně omezené jejich počtem něco nabídnout a přijal bych jako fakt, že se zájemci o mou nabídku sdružují ve vlákně na chronomagu, neumím si představit, že bych si přitom počínal tak, že bych s nimi v tom vlákně přímo nekomunikoval a neodpovídal na jejich dotazy, třeba že bych se například nevyjádřil k jejich pochybnostem, jestli na hodinkách bude korunka, která při nošení řeže do ruky nebo ne. Neumím si to představit. A to obzvlášť vzhledem k faktu, že do uzávěrky zbývá 1 týden! ... kdybych chtěl prodat padesátery hodinky za 30 papírů, tak sem obden hodím nějakou fotku, výkres atp. myslím, že by se zájemci jenom rojili a ne se odhlašovali jeden po druhém... ale asi jsem fakt divnej a business se dělá jinak... asi mají jejich obchoďáci rozjetý jinčí obhody než za umolousanejch 1,5 milionu...
Jezevcik2 Odesláno 22. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Hlavně se divím,že dali přednost FB před svými stránkami,kde se hlavně píše o olympionicích,Beatě Rajské a zdražení Orlíků.Trochu škoda.Někdy mám pocit,že si na ty své webovky vzpomenou jen tak mimochodem,aby se neřeklo.
Chosef76 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 když už tady to vlákno máme, přejdu k věci... Kdybych chtěl skupině lidí jasně omezené jejich počtem něco nabídnout a přijal bych jako fakt, že se zájemci o mou nabídku sdružují ve vlákně na chronomagu, neumím si představit, že bych si přitom počínal tak, že bych s nimi v tom vlákně přímo nekomunikoval a neodpovídal na jejich dotazy, třeba že bych se například nevyjádřil k jejich pochybnostem, jestli na hodinkách bude korunka, která při nošení řeže do ruky nebo ne. Neumím si to představit. A to obzvlášť vzhledem k faktu, že do uzávěrky zbývá 1 týden! amen. Nad marketingem Eltonu už dlouho kroutím hlavou a je mi to líto, protože jsem srdcař s národním cítěním a jejich hodinky mám rád...., ale takhle.... ani náhodou !!!!
diver60 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Hlavně se divím,že dali přednost FB před svými stránkami,kde se hlavně píše o olympionicích,Beatě Rajské a zdražení Orlíků.Trochu škoda.Někdy mám pocit,že si na ty své webovky vzpomenou jen tak mimochodem,aby se neřeklo. Taky me to prekvapilo ponevadz na FB jsou vsichni..... vetsinou pubescenti....... a ti si radeji zahuli a na hodiny se podivaji na mobilu 60k za orliky tutove nedaji
rorda Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Taky me to prekvapilo ponevadz na FB jsou vsichni..... vetsinou pubescenti....... a ti si radeji zahuli a na hodiny se podivaji na mobilu 60k za orliky tutove nedaji Jenom doplním, protože je ani nemají ... Na rozdíl o velké části zdejšího osazenstva, kteří je bez problémů jsou ochotni do hodinek dát ... Ať žije marketing ...
diver60 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Jenom doplním, protože je ani nemají ... Na rozdíl o velké části zdejšího osazenstva, kteří je bez problémů jsou ochotni do hodinek dát ... Ať žije marketing ... No s ohledem na to jak dopadla limitka "orlik social" resp. "Elton Sport" tak nejsou ochotni ty love do techto hodinek dat...
bohus76 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Tak Orlíky a Elton Sport jsou dvoje úplně rozdílné hodinky.Orlík je No1. a Elton sport jsou "jen" vylepšené Sporty1./můj názor/.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se