zrno Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 (upraveno) Mam tyhle obyčejný http://www.bazos.cz/obr/1/346/9560346.jpg A co se týče sbírky tak si mezi místníma kapacitama připadám spíše jako looser Upraveno 20. května 2011 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin_CZ Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 jj přesně na tyhle jsem se díval, dokonce jsem je měl na den doma ale v černé a na černé gumě. Ale jaksi jsme si nepadli do oka resp. moje oko moc dlouho bloudilo, než zjistilo kolik je hodin, přece jen dvacet let nošení tikitálek udělalo svoje holt asi zůstanu u těch svých monster no, tam je odečet času v pohodě. žádné rušivé číslíčka a tak podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 Monstra mam pro jistotu černý a oranžový :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXe Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 Doma jich mam asi 28 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 (upraveno) já 28,5..heč Upraveno 20. května 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajt Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Mám jen jedny a nejspíš to u nich i zůstane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzi Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 10ks - nosím většinou Fortisy. sedí nejlíp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 ted 16ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Byla doba, kdy jsem měl hodinek stovky (většina z toho byly Primky). Teď mám tak nějak definitivní stav - 5 kusů (třeba něco časem obměním, ale počtem i typově to asi zůstane stejné). Dvoje oblekovky (hnědý řemen, černý řemen), jednoručky, potápky, úlet (netopýří Corum). Pro mě asi ideální sestava. Pak omlácený Zenith cibule v ceně pár stovek, ale jsou od babičky (té je dal její tatínek). A jedny ročky, který jdou sice blbě a nemají žádnou cenu, ale líbí se mi a mám je v pracovně. No a pár kousků mám ještě v šuplíku, nic drahého a exklusivního, až se dokopu k nafocení, tak to půjde do světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Moje někdejší odpověď "čím dál více" nějak nabírá na aktuálnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Taky uz nehromadim. Mam jedny provozni hodinky - momentálně Breitling Chrono Avenger (samozrejme se mění v pravidelných intervalech), pak jedny pilotky na víkendy a kalby a jedny G-Shocky k vodě, na chatu, apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Závidím lidem, co tu jsou 3 a více let a mají max. troje hodinky. Já díky tomu, že jsem poznal tyhle "zpropadený" stránky vlastním momentálně 11 kousků. Běhám s nima od hodináře ( nějaké vylepšení, novej tah, přeleštění ) k netu, abych si o nich něco zjistil, načerpal inspiraci a pak jen koukám, co se prodává nového a jen tiše brečím, že bych chtěl ještě tyhle a tyhle a tamty. Pravidelně nosím Festiny ( do práce, mají stopky v digi a jsem úchyl na různé měření ) a doma pak Tissoty či Poljoty , ale velice mě mrzí, že jako poměrně normální člověk, nemohu nosit vícero hodinek najednou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Závidím lidem, co tu jsou 3 a více let a mají max. troje hodinky. Já díky tomu, že jsem poznal tyhle "zpropadený" stránky vlastním momentálně 11 kousků. Běhám s nima od hodináře ( nějaké vylepšení, novej tah, přeleštění ) k netu, abych si o nich něco zjistil, načerpal inspiraci a pak jen koukám, co se prodává nového a jen tiše brečím, že bych chtěl ještě tyhle a tyhle a tamty. Pravidelně nosím Festiny ( do práce, mají stopky v digi a jsem úchyl na různé měření ) a doma pak Tissoty či Poljoty , ale velice mě mrzí, že jako poměrně normální člověk, nemohu nosit vícero hodinek najednou . To Tě přejde, z počátku jsem měl taky nutkání hromadit více kousků, pak přijdeš na to, že stejně leží, nevíš, které vzít. Pak to postupuje dál, pracuješ, pokud máš třeba ještě nějaké sportovní aktivity, bojíš se o ně/úhona a krádež/... Dneska mám sice nějaké kousky, ale ve fitnále nosím dvoje hodinky. Jedny napěkno, které nikdy neprodám - Moonwatche a jedny outdoorové-G-Shock. Na zbytek se nějak nedostává. Jsou tady ale i jiné případy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohy Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 ted 16ks ode dneška 2 dnes mně přišly tyto http://www.watch.de/archive/archive_germany/laco/laco-flieger-beobachtungsuhr-handaufzug-karlsruhe-42mm-uvp-490-n-e-u.html ještě musím doladit řemen poslali mně krátší něž jsem chtěl a pak mám citizen eco drive s perpentual calender Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 chlapi pište k těm počtům i konkrétní značky a taky adresy, já už si to pak ňák přeberu, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Už se to taky zredukoval na 3 kusy.Samuraje v pátek do hospodyTimex humvee na různé aktivity v příroděa pak bych si představoval jedny univerzály k obleku a na denní nošení, zatim to jsou Certiny DS 1, ale brzo se to asi změnípak mám pár různejch neprodejnech kvarcovejch kousků, který se na ruku nedostaly ani nepamatuju a ani nedostanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 (upraveno) 2x Seiko automat2x Citizen automat1x Citizen ecodrive1x Casio Protrek solar quarz1x Pulsar quarz, ale až jim dojde baterka, měnit jí už asi nebuduTěchhle sedm kousků víceméně pravidelně nosím.Pak povinnou sbírku primek a vintážních Cortébertů, ze kterých se semtam něco na ruku dostane také. Upraveno 1. září 2011 uživatelem pevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Nosím:Kapsáče do klubuMoony k montérkámLongines ladičky na bezmontérkovej pátekCasio Ediffice na víkendy Ve skříni syslím:Strely chrono vintage k opravěSeiko 5 pro synátora až dorosteSeiko Spirit na občas, dřív k montérkámněkolik PRIMek co se mi podařilo rozebrat, ale ne složitPoljoty s budíčkem co nosil dřív tátakapsáče OMEGA po nějaký příbuzný bez sklíčka (hodinky, ne příbuzná)krabici pásků, spon, překlápěček, motýlovek, tahů....seznam co všechno si ještě potřebuju koupit (aktuálně asi 5 ks hodinek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 To Tě přejde, z počátku jsem měl taky nutkání hromadit více kousků, pak přijdeš na to, že stejně leží, nevíš, které vzít. Pak to postupuje dál, pracuješ, pokud máš třeba ještě nějaké sportovní aktivity, bojíš se o ně/úhona a krádež/... Dneska mám sice nějaké kousky, ale ve fitnále nosím dvoje hodinky. Jedny napěkno, které nikdy neprodám - Moonwatche a jedny outdoorové-G-Shock. Na zbytek se nějak nedostává. Jsou tady ale i jiné případy Jo dík, trochu jsi mě uklidnil. Teď už tu jen sedím a modlím se, aby ten čas nastal co nejdřív :-)) Pro pořádek : Poljot Aviator 31688 chrono, 42mm, Poljot pilotky, Poljot chrono 3133, Prim sport Igen, Prim sport MPM, Aviator chrono ( úlet z paluby ČSA, mám je rád ), Marc and Sons, Tissot chrono( tady se stydím, ale nevím, co je to přesně za typ, mám je chvilku a nemám zatím ani foto, abych se tu optal ), Tauchmeister potápky, Festina 6681, Prim sport 2. Aha a Omega chrono co-axial ( v opravě ) a prim chronograf ( ty ode dneška ). Takže oprava 13. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 u mna momentalne Rolex datejust (doma) iwc aqua (prec) omega seamaster (prec) breitling chrono (doma) casio G shock (doma) seiko sport (doma) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se