gougy Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 už jenom tak tucet a z toho troje ani nejsou mé, budu na tom pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 10 kousků,dvoje půjdou brzy do světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 ideální stav je něco jiného než chronobundus vintagensis, takže ideálně tři kufříky, ale hlavně jen když jsme zdrávi a přece to tiká...... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Trojice dle podpisu a mám pocit, že mi nic nechybí. I když poslední dobou zvažuji chrono vintážky z roku1971 (hamilton pan europ blue, nebo Autavie), je to jen takový pochtívání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 A jaj, už to zase leze nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Aktualne 5, zbierka doplnena o TAG Heuer Monaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domkac Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 nikdy dost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 A do pr...le :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Slušný pacoš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 nikdy dost....Klobouček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 A kde ses celou dobu flákal? Teda ale ty Pamy sou hnusný jinak paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domkac Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Tie PAM som uprimne nemal nikdy na ruke ale dostal som ich na ruku za veeeelmi slusnu cenu. U nas to podla mna neni ani predatelne ale mam par kamaratov smerom na vychod, ktori maju tieto bizardnosti radi takze na trade budu fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 už jenom tak tucet a z toho troje ani nejsou mé, budu na tom pracovat Martin, ja to uz dost dlho ani nepocitam a ani neriesim.... pouzivam posledny rok uz len bezne nositelne hodinky, v lete hlavne vodotesne ( U Boat, Breitling, ....)najnovsie 2x U Boat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 2ks pilotek, 1ks dajvru, 2ks digi, 1ks vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Btrokan Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 moja skromna zbierka, ale presne kolko ich som neratal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potemnik Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Aktuálně 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 nikdy dost.... ovsem ty pamy s diamantama,ty hazej to nase snorchlovani do uplne jine dimenze:)) Btw. Moc pekny chopardy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domkac Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Dakujem. Ako ide cas tak nieco v zbierke uz neni ale zase par kuskov pribudlo Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Pouze troje, nicméně nosím stejně jen jedny. Po koupi nových se na starý nedostává. A tak to bylo i u těch druhých... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Mám asi 13 hodinek. Nosím asi 4 nebo 5. Ale čas od času si vezmu i jiné, včetně quarzů nebo digitálek. Zvláštní příležitosti je manuální práce, nebo oslava něčeho. Jsem vyhořelej, tak si musím dělat radost. Srazit to já normální 4 se mi asi nepodaří, páč jsem sysel. Za svůj život jsem prodal jen jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se