Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ola.

Chlapi prodal by jste mi prosím někdo trochu vašeho výtvoru ,tedy spíše výpěstku na omáčku na domácí hamburgery co budeme dělat za 14 dní ?

Nemusí to být úplně smrt ale fresh by to být mělo.

Z vaší diskuse již mnoho let zpět je mi jasné, že je tady mraky od(p)borníků.

Když tak klidně SZ ať vám sem nehazim plevel.

Moc děkuji

Odesláno

O výpěstky nejde, ale posílat čerstvé, zralé, je dost problematické - rády totiž uvnitř plesniví. Se sušenými tento problém odpadá. Kdybys měl někoho, kdo jezdí na jih, tak ti mohu něco po něm poslat /zadara/, příp. rovnou omajdu.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Gandalfe udělal jsem si z těch chilli, cos mi minule dal, skvělou omáčku. Všechny je nakrájel, pak 1/3 klasický sweet chilli sauce, 2/3 další klasiky Sriracha s kohoutem a ještě jsem do toho přilil nějakou extra super ďábelsky ostrou, co mi přivezl známý z Ameriky. Mám toho litr, je úžasná a pálí tak, že ji můžu samotnou jen po lžičkách.

 

Jo a Jeremy dostal vzorek s asi třetinovou pálivostí a zeptejte se ho, jak mu chutná. :)

Odesláno

Dostal jsem od švagra n košt tyhle dvě krasavice- po pom co mi řekl jak vypadal po koštu půlky jedný papričky mám strach:-)

Je to Bhut jolokia? Nebo něco jinýho? Omluvte kvalitu fotky


post-13715-0-96948800-1439837105_thumb.jpg

Odesláno

Mohla by to být "jolka". Pálí i přes slupku?

Pálí.jen jsem ji rovnal na talířek, pak si promnul oko a cejtil jsem to. Tchýni švagr varoval ať na to radši ani rukou nešahá, tak mi to podávala pře igelit :-)

Co s ní? Samotný to nedám .-))

 

Nemáš prosím recept na nějakou upně jednoduchou prověřenou omáčku?

Odesláno

Švagr snědl půlku syrovou a dalo mu to pěkně pohulit.A to byl nalitej:-) nasazený má i jolokie white,sem zvědavej.

Já tuhle testnu zejtra.Jen nevim jak:-)

Odesláno

Hlavně ne na lačno, kdyby ti bylo blbě, tak mléko, nebo smetanu, příp. jogurt. Jestli je to jolka a ty na to nejsi zvyklý, tak ti dá zahulit :-) Pořádně rozkousat.

Odesláno

Hlavně ne na lačno, kdyby ti bylo blbě, tak mléko, nebo smetanu, příp. jogurt. Jestli je to jolka a ty na to nejsi zvyklý, tak ti dá zahulit :-) Pořádně rozkousat.

Pálivý já rád,ale tohle bude asi jiná liga:-) Ochutnám jen kousek a něco z toho radši uvařim:-)

Odesláno

Ono to postupuje rychle, jak se ty mrchy množí. Ta stříbřitá barva pletiva je známkou masivního poškození rostliny. Velkou okurku /rostlinu/ to umí zlikvodovat za pár dní. Hlavně bacha na ostatní kytky.

Odesláno

Pálivý já rád,ale tohle bude asi jiná liga:-) Ochutnám jen kousek a něco z toho radši uvařim:-)

Jolka se na vaření moc nehodí, usuš to a přidávej po kouskách.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...