gandalf Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 To není plíseň, ale parazit!! - stříklni to třeba mospilanem, nebo vertimecem.
paia Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Tušíš o jakého parazita by se mohlo jednat? Insekticid koupím.
long Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Ola.Chlapi prodal by jste mi prosím někdo trochu vašeho výtvoru ,tedy spíše výpěstku na omáčku na domácí hamburgery co budeme dělat za 14 dní ?Nemusí to být úplně smrt ale fresh by to být mělo.Z vaší diskuse již mnoho let zpět je mi jasné, že je tady mraky od(p)borníků.Když tak klidně SZ ať vám sem nehazim plevel.Moc děkuji
gandalf Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 O výpěstky nejde, ale posílat čerstvé, zralé, je dost problematické - rády totiž uvnitř plesniví. Se sušenými tento problém odpadá. Kdybys měl někoho, kdo jezdí na jih, tak ti mohu něco po něm poslat /zadara/, příp. rovnou omajdu.
Návštěvník Kamil Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Gandalfe udělal jsem si z těch chilli, cos mi minule dal, skvělou omáčku. Všechny je nakrájel, pak 1/3 klasický sweet chilli sauce, 2/3 další klasiky Sriracha s kohoutem a ještě jsem do toho přilil nějakou extra super ďábelsky ostrou, co mi přivezl známý z Ameriky. Mám toho litr, je úžasná a pálí tak, že ji můžu samotnou jen po lžičkách. Jo a Jeremy dostal vzorek s asi třetinovou pálivostí a zeptejte se ho, jak mu chutná.
Klabrdon Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Dostal jsem od švagra n košt tyhle dvě krasavice- po pom co mi řekl jak vypadal po koštu půlky jedný papričky mám strach:-)Je to Bhut jolokia? Nebo něco jinýho? Omluvte kvalitu fotky
gandalf Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Dostal jsem od švagra n košt tyhle dvě krasavice- po pom co mi řekl jak vypadal po koštu půlky jedný papričky mám strach:-)Je to Bhut jolokia? Nebo něco jinýho? Omluvte kvalitu fotky 20150817_203532_resized.jpgMohla by to být "jolka". Pálí i přes slupku?
Klabrdon Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Mohla by to být "jolka". Pálí i přes slupku?Pálí.jen jsem ji rovnal na talířek, pak si promnul oko a cejtil jsem to. Tchýni švagr varoval ať na to radši ani rukou nešahá, tak mi to podávala pře igelit :-)Co s ní? Samotný to nedám .-)) Nemáš prosím recept na nějakou upně jednoduchou prověřenou omáčku?
gandalf Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Já bych jí rozkrojil a usušil a nůž zahodil :-)A prkýnko taky :-) Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem gandalf
Klabrdon Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Švagr snědl půlku syrovou a dalo mu to pěkně pohulit.A to byl nalitej:-) nasazený má i jolokie white,sem zvědavej.Já tuhle testnu zejtra.Jen nevim jak:-)
gandalf Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Hlavně ne na lačno, kdyby ti bylo blbě, tak mléko, nebo smetanu, příp. jogurt. Jestli je to jolka a ty na to nejsi zvyklý, tak ti dá zahulit :-) Pořádně rozkousat.
paia Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Tak mospilan nastříkán, snad to zabere.
gandalf Odesláno 18. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Ještě za dva, tři dny opakuj. Napadený jsou ale fest.
paia Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Dvě rostlinky mi to zlikvidovalo už komplet.
Klabrdon Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Hlavně ne na lačno, kdyby ti bylo blbě, tak mléko, nebo smetanu, příp. jogurt. Jestli je to jolka a ty na to nejsi zvyklý, tak ti dá zahulit :-) Pořádně rozkousat.Pálivý já rád,ale tohle bude asi jiná liga:-) Ochutnám jen kousek a něco z toho radši uvařim:-)
gandalf Odesláno 18. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Ono to postupuje rychle, jak se ty mrchy množí. Ta stříbřitá barva pletiva je známkou masivního poškození rostliny. Velkou okurku /rostlinu/ to umí zlikvodovat za pár dní. Hlavně bacha na ostatní kytky.
gandalf Odesláno 18. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Pálivý já rád,ale tohle bude asi jiná liga:-) Ochutnám jen kousek a něco z toho radši uvařim:-)Jolka se na vaření moc nehodí, usuš to a přidávej po kouskách.
Klabrdon Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Jolka se na vaření moc nehodí, usuš to a přidávej po kouskách.Uvidim po ochutnání, třeba to vyhodim :-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se