Sedlin Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 tu něco z kanclu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Čendík Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Sedline, moc hezky Ti to roste. Prosím Tě, jak se jmenuje ta bílá kytka?
gandalf Odesláno 4. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Odpovím ti za něho. Je to chilli Calico /Annuum/. Čím více slunce - tím barevnější listy.
Čendík Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Díky, na příští sezonu snad vyzkouším.
gandalf Odesláno 4. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Vyzkoušej je to hezká kytka - trvalka /i když Annuum znamená roční/.
gandalf Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Kamile nechceš do omáček poslat sušené? Ještě ho mám a výrobce také převážně sušené chilli používá /kromě Tabasca, ale tam je jiná technologie/. Že by sis potrénoval - přihodim i jedno, který jsem ani neochutnal /ale bude už slabší, nakonec je to loňská sklizeň/.
gandalf Odesláno 14. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2015 (upraveno) Pár fotek - na první nasazené plody na mém "obrovi", na druhé to samé jen jde přes tmavou barvu /červený budou obě/ a na třetí nějaký "zázrak" z ebay - asi budou plody fakt velký. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. června 2015 uživatelem gandalf
Návštěvník Kamil Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Budeš mít něco extra pálivýho? To víš, musím trénovat.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Kamile nechceš do omáček poslat sušené? Ještě ho mám a výrobce také převážně sušené chilli používá /kromě Tabasca, ale tam je jiná technologie/. Že by sis potrénoval - přihodim i jedno, který jsem ani neochutnal /ale bude už slabší, nakonec je to loňská sklizeň/. Sorry, já se všiml až teď. Jasně že chci.
gandalf Odesláno 14. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Tak mi tom pošli adresu do SZ.
gandalf Odesláno 19. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Pokusy o hydroponii. Na té kytce první z prava jsem to trochu přepálil s hnojivem, prostřední obrázek - nejnovější převedení "na vodu". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Freelander Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Chtel bych ctene osazenstvo poprosit o radu.V pestovani chilli jsem stejne jako v hodinkach zacatecnik.Na nekterych kericcich se mi objevila kaderavost.Snad to bude z fotek patrne.Nevite,co delam spatne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 20. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2015 To je dost neobvyklé - nemáš tam mšice, svilušky? Čím hnojíš a v čem to máš? Taky to může být způsobeno nedostatkem mikroprvků.
gandalf Odesláno 20. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Aktuální stav. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Freelander Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 V zahradnictvi mi poradili nejaky zahrad.substrat se zasobou hnojiva na 6 tydnu,takze nehnojím.Pri blizsim zkoumani zadne msice nevidim.Zalivka pravidelna,snad neprelevam.
gandalf Odesláno 20. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Těm zásobám hnojiva moc nevěř. Opatrně zkus přihnojit třeba tekutým hoštickým hnojivem. Kdybys sehnal něco s mikroprvky, tak to pomůže.
gandalf Odesláno 20. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Doufám, žes to nestříknul nějakým měďnatým přípravkem proti plísním.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se