Přejít na obsah

Chilli


Doporučené příspěvky

Ola.

Chlapi prodal by jste mi prosím někdo trochu vašeho výtvoru ,tedy spíše výpěstku na omáčku na domácí hamburgery co budeme dělat za 14 dní ?

Nemusí to být úplně smrt ale fresh by to být mělo.

Z vaší diskuse již mnoho let zpět je mi jasné, že je tady mraky od(p)borníků.

Když tak klidně SZ ať vám sem nehazim plevel.

Moc děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Gandalfe udělal jsem si z těch chilli, cos mi minule dal, skvělou omáčku. Všechny je nakrájel, pak 1/3 klasický sweet chilli sauce, 2/3 další klasiky Sriracha s kohoutem a ještě jsem do toho přilil nějakou extra super ďábelsky ostrou, co mi přivezl známý z Ameriky. Mám toho litr, je úžasná a pálí tak, že ji můžu samotnou jen po lžičkách.

 

Jo a Jeremy dostal vzorek s asi třetinovou pálivostí a zeptejte se ho, jak mu chutná. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohla by to být "jolka". Pálí i přes slupku?

Pálí.jen jsem ji rovnal na talířek, pak si promnul oko a cejtil jsem to. Tchýni švagr varoval ať na to radši ani rukou nešahá, tak mi to podávala pře igelit :-)

Co s ní? Samotný to nedám .-))

 

Nemáš prosím recept na nějakou upně jednoduchou prověřenou omáčku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně ne na lačno, kdyby ti bylo blbě, tak mléko, nebo smetanu, příp. jogurt. Jestli je to jolka a ty na to nejsi zvyklý, tak ti dá zahulit :-) Pořádně rozkousat.

Pálivý já rád,ale tohle bude asi jiná liga:-) Ochutnám jen kousek a něco z toho radši uvařim:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...