Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj. to je dobrá volba. Jirka má kvalitní sazenice. 20 litrů je tak akorát. Budeš muset víc hnojit. Taky bych ti doporučil udělat na ně takové buňky z igelitu, aby se tam vytvořilo mikrolkima. U těch náročnějších druhů je to skoro podmínka.

Odesláno

V podstatě si uděláš kolem tý kytky takovej minifolijovník. 4 latě, na to natáhneš igelitovej rukáv a uvnitř budeš mít kytky. Když bude chladno, tak to nahoře přivřeš, když bude teplo, tak to otevřeš a po těch latích povytáhneš nahoru, aby to větralo. Jde o to vytvořit těm nejnáročnějším kytkám, které sis vybral, optimální podmínky. Např. Moruga ti jen tak volně těžko dá nějakou úrodu. Poroste, pokvete a možná hodí pár plodů, ale jen pár. Pochopitelně že PC1 to tak úplně nepotřebuje, ale bude ráda. Na druhou stranu je to sice velká kytka, která bohatě plodí, ale plody jsou tenkostěnné.

Odesláno

Pro srovnání - moje sazenice a ty objednané :D :D :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Další sezóny zůstanu jen u těch objednaných :D. Mičurin nejsem a ani nebudu.

Odesláno

Tak měsíc zpátky cca. Já se s tím potrápím... Loni něco sadila mamka a některé keříky dozrávaly až v prosinci, tak bylo čerstvé chilli několik měsíců, což bylo super :).

Odesláno

Chilli jsem vysázel, přebytky odveze Kamil při nejbližší služební cestě na jih. Jsou tam Jalapeňa, Jamajské žluté, nějaké Jamajské červené, nějaké Aji, Haba ...... Sice jsem to spočítal a sepsal, ale pochopitelně zapomněl "na poli".

Odesláno

Mravence zlikviduj, nejsou přímo škůdci, ale pokud se ti tam objeví mšice, tak ti je roztahají po rostlinách. Mají je jako zdroj medovice.

Odesláno

Našel jsem ve skleníku hezky v rohu hnízdo mravenců, vypadali žíznivě, tak jsem jim dopřál dvě konvice vody.

Varné konvice, vroucí vody.

Mospilanem jsem stříknul mšice a je klid.

Odesláno

Pánové, prosím o aktualizaci odebrání přebytků sazenic chilli /kromě Romana1./, které odveze Kamil do Prahy. Mám v tom nějaký nepořádek. Sazenice jsou velké, silné, některé už mají nasazené plody - jen je zasadit. Je tam Jalapeňo, Jamajské žluté, Jamajské červené, nějaké Aji, nějaký velkoplodý kříženec, možná i Sibiřské domácí a Habenoro bílé /vražedné/ i červené, cosi z Ebay /velký dlouhý plody/.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...