gandalf Odesláno 25. dubna Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna Ti kříženci Aji Charapita a Trinidad Perfume se pěkně "vybarvili" - pálí jako čert i když si zachovali vzhled milých TP. Ale rostou rychle ... 1 1
eloga Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května gandalf - asi v tom nejsi sám... Manželé z Karvinska pěstují 25 odrůd chilli. Pruhované, černé i albíny - Karvinský a havířovský deník zdar
gandalf Odesláno 12. května Autor Nahlásit Odesláno 12. května No žádný "rokenrol", spíš bordel/ostuda. Kolem 20ti druhů jsem pěstoval taky, ale v současné době tak polovinu +-. Praktický význam to nemá, když to dělám jen pro svou zábavu.
sido Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května tak jsou tam, cekal sem dlouho kvuli nočním mrazům, letos jsou i trosku pozadu, ale ony to doženou 7Pot, Carolina
gandalf Odesláno 12. května Autor Nahlásit Odesláno 12. května Já je venku ještě nemám. Jen ty venkovní otužuji ve folijovníku. Tady by to ráno pomrzlo.
sido Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května před 15 minutami, gandalf napsal: Já je venku ještě nemám. Jen ty venkovní otužuji ve folijovníku. Tady by to ráno pomrzlo. jj jasny, ja skleník a i tak na to dam večer nějakou tkaninu aby to nenachladlo…
gandalf Odesláno 12. května Autor Nahlásit Odesláno 12. května Ne není. Mně už plodí - sice kříženci, ale plodí.
gandalf Odesláno 12. května Autor Nahlásit Odesláno 12. května Jo, letošní. Z domácích mi trvale plodí 7 POT žlutý, Roxa .... 1
sido Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července kluci tak jak Vám to roste, me to pořádně vyrazilo az cca před týdnem, ted sem mimo takže žezlo převzala tchyně, ale vypadaji k světu 1
gandalf Odesláno 1. července Autor Nahlásit Odesláno 1. července Jo máš to moc pěkný. Já jsem ani zatím nefotil, protože mi to taky nerostlo. Bylo chladno, takže jen doufám, že podzim to napraví. 1
eloga Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července (upraveno) Gandalf je možno přibližně určit papričky podle snímků, kolega to pěstuje na parapetu, vypadá to docela "nadějně". Díky. Upraveno 3. července uživatelem eloga ed
gandalf Odesláno 3. července Autor Nahlásit Odesláno 3. července (upraveno) Tak na 99% rod Capsicum Baccatum a druh může být Starfisch, pálivost mírná/střední /jak pro koho/, tak 30.000 - 50.000 SHU. Patří sem i např. Bishop Crown/biskupská koruna .... Jsou tvarově zajímavé. Pokud se nepletu, tak charakteristické pro tento rod jsou žluté skvrnky na okvětních lístcích. Jsou to silně rostoucí kytky, klidně i 150 cm vysoké a hodně košaté. Mají zvláštní chuť i vůni. Upraveno 3. července uživatelem gandalf doplnění 1 2
Kupa54 Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Jojo, potvrzuji, chuť je výrazná. Akorát ty moje se přepilily s habanerama a další rok vypadaly jako středně velké červené papriky, akorát pálivost byla blízko červeným habanerům. Máte to krásný pánové. Ty moje do minulého týdne jen seděly ve skleníku a tiše mě pozorovaly.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se