Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ti kříženci Aji Charapita a Trinidad Perfume se pěkně "vybarvili" - pálí jako čert i když si zachovali vzhled milých TP. Ale rostou rychle ...

IMG-20250425-WA0003.jpg

IMG-20250425-WA0004.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
  • po 3 týdnech...
Odesláno

No žádný "rokenrol", spíš bordel/ostuda. Kolem 20ti druhů jsem pěstoval taky, ale v současné době tak polovinu +-. Praktický význam to nemá, když to dělám jen pro svou zábavu.

Odesláno

tak jsou tam, cekal sem dlouho kvuli nočním mrazům, letos jsou i trosku pozadu, ale ony to doženou

7Pot, Carolina 🔥 ☣️

698174c8-9afd-4714-a53e-b62f42b6ecec.jpeg

Odesláno
před 15 minutami, gandalf napsal:

Já je venku ještě nemám. Jen ty venkovní otužuji ve folijovníku. Tady by to ráno pomrzlo.

jj jasny, ja skleník a i tak na to dam večer nějakou tkaninu aby to nenachladlo… 

• po měsíci...
Odesláno

kluci tak jak Vám to roste, me to pořádně vyrazilo az cca před týdnem, ted sem mimo takže žezlo převzala tchyně, ale vypadaji k světu 🤗

b2c9cb2b-5236-4645-8852-5e039ef70ab5.jpeg

9ba9c6ff-0428-4d02-aabb-befff3bfdb44.jpeg

• Like 1
Odesláno (upraveno)

Gandalf

je možno přibližně určit papričky podle snímků, kolega to pěstuje na parapetu, vypadá to docela "nadějně". 🤠

Díky. 🍻

papričky štefan1.jpg

papričky štefan.jpg

Upraveno uživatelem eloga
ed
Odesláno (upraveno)

Tak na 99% rod Capsicum Baccatum a druh může být Starfisch, pálivost mírná/střední /jak pro koho/, tak 30.000 - 50.000 SHU. Patří sem i např. Bishop Crown/biskupská koruna .... Jsou tvarově zajímavé. Pokud se nepletu, tak charakteristické pro tento rod jsou žluté skvrnky na okvětních lístcích. Jsou to silně rostoucí kytky, klidně i 150 cm vysoké a hodně košaté. Mají zvláštní chuť i vůni.

Upraveno uživatelem gandalf
doplnění
  • Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Jojo, potvrzuji, chuť je výrazná. Akorát ty moje se přepilily s habanerama a další rok vypadaly jako středně velké červené papriky, akorát pálivost byla blízko červeným habanerům. Máte to krásný pánové. Ty moje do minulého týdne jen seděly ve skleníku a tiše mě pozorovaly.😄

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...