gandalf Odesláno 12. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Ono je to jedno. Voní asi víc ta sušená i ten kapsaicin je koncentrovanější. Když mi pošleš adresu, tak ti pošlu ochutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Aktuální foto - ještě je co sklízet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 To je lahoda pro oko Já jsem letos měl taky 4 kytky ale nějak se mi přes léto nevedly a některé papriky vůbec nepálily...musím to vymyslet jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Aktuální foto - ještě je co sklízet :-)Neser, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Pánové, poraďte - příští sezónu bych si taky chtěl vypěstovat nějaké pálivé vitamíny - kde koupit semínka, jaká? Rád bych jak něco decentně štiplavého, tak klidně pak i něco o poznání ostřejšího - aby si každý našel svoje. Dá se pěstovat v květináči na balkóně? K dispozici by byl i skleník, ale pravidelná péče by byla o poznání komplikovanější.Máte-li zkušenosti, poraďte, v tomhle jsem uplnej zelenáč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Semínka bych ti mohl poslat - mám nějaké Jalapenos (pálivé papričky pro začátečníky) a jinak já je pěstuji na balkoně otočeném na jihozápad a dozrály pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 (upraveno) Malá ukázka dnešní odpolední sklizně. Upraveno 17. října 2012 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 jak ti fungujou jamaican yellow? u mě pálivost prakticky jen ve středu kolem semínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Jo, ty jamajský jsou slabší. Já měl letos jen jednu kytku /někde se stala chyba/. Ale na druhou stranu se s tím dá kořenit všechno mohou to jíst i ti, co ostré moc nemusí. Ty jam. červený /vlevo/ jsou o poznání silnější, jsou takový masitější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 (upraveno) nevím, co se stalo, ale přestala mně chutnat habanera.... jsem z toho votrávenej, nevadí mi ta palčivost, ale ta chuť přešla. Nemáte prosím nějaký tip na papriku podobně pálivou, ale třeba sladkou. Ty já nejradši. edit: jo kdyby to bylo asijský, to bych teprve vejskal.... Upraveno 18. října 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Něco bych ti poslal ma ochutnání /nemám adresu/, až usuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Něco bych ti poslal ma ochutnání /nemám adresu/, až usuším.šišmarjá, jseš hodnej, děkuju píšu SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Dnešní sklizeň. Druhy jsem sesypal jen z důvodu focení, potom si to zase pěkně roztřídím. Zase mám pár dní co dělat. Pomalu začnu odesílat požadované vzorky a semínka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Přátelé může se Jalapeňo nakřížit tak, aby vůbec nepálilo? Já sklidil jeden hrnek, co byl vedle obyčejných paprik, a ony jsou úplně plané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Ne, tak to nebylo Jalapeňo. I kdyby se ti to zkřížilo, geny jsou v semenech, ne v plodech. Vlastnosti by se projevily až příští rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Tak to už mám asi vypálenou držku nebo co. Vedle byly stejné papriky a ty byly na 100% Jalapeňos - i tak pálily (potvrdili mi to i ostatní) a ty druhé nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Tak se to někde zprclo loni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Dnes byl u Krause chlapík, co vyhrál tu soutěž v Brně - celkem se ve studiu zapotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 (upraveno) "bysme taky mohli bejt ve válce s Amerikou, kvůli nějaký kravině" jinak jak výtáhl ty Habanero Hot Jelly Bears pro Madeleine, palec nahoru http://www.youtube.com/watch?v=JT_uZhVAi94 Upraveno 26. října 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Dnes byl u Krause chlapík, co vyhrál tu soutěž v Brně - celkem se ve studiu zapotil Viděl jsem ho a říkal si: "Není to náhodou gandalf?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se