Tondaa73 Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Tak jsem zakoupil Chilli focus, snad konečně sklidím víc než 5 papriček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 (upraveno) Mně se taky kytky pomalu vzpamatovávají po velké vodě. Úroda bude. Venkovní kříženci pěstovaní na záhonu. Dále kytky z rodu Roxa a fólijovník. A nakonec hřib červený, který se mi tam plete. Ta pneumatika tam má svůj účel - pokládám si na ní bedýnku se sazenicemi - normálně jí nevnímám, ale fotka nelže. Upraveno 28. července 2022 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 před 3 minutami, Tondaa73 napsal: Tak jsem zakoupil Chilli focus, snad konečně sklidím víc než 5 papriček. Je to dobrý i když dražší. Přihnojit se dá čímkoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 Pomalu to začíná plodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Tak to tady taky posunu nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Trochu jsem fotil. Je tam i obrázek čínských rajčat - "čmeláků", to je opravdu odolná odrůda, skoro nepraská ani v těchto deštích a sále drží a vodní meloun, který měl 6 kg. Takovou chuť a šťavnatost jsem v životě nezažil - přirozeně dozrál. Zajímavé je i křížené venkovní chilli /předposlední svě fotky/ - silně masité, sladké a hoodně ostré. To chilli se už těžko fotí, je to přehuštěný a lámu větve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 To je štramanda, ta nadělá parády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Jo, krasavice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 (upraveno) Tahle kráska se rozhodla, že s námi bude bydlet Upraveno 16. září 2022 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 @gandalfKrásná barva - škoda to sežrat My sušíme, zavařujem, atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Kluci, ci nejméně pálivé chilli které by se dalo pěstovat jako víceletá pokojovka? Chápu že asi doma zimu zvládnou všechny, ale přece jen některé jsou mega velké apod., díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Já mám 3 rostliny chilli, které údajně nepálí. Ještě jsem je nevyzkoušel, protože nejsou zralé. Vyzkouším a podělím se o zkušenosti. Jmenuje se to Trinidad Perfume. Viz https://www.chilli.top/cs/1009-trinidad-perfume-s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Ty jo, to koukám, super, to by mohla být trefa do černého, díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Jestli to dozraje a bude to jedlý, tak semínka budu mít. Z nějakého důvodu si ta kytka dávala na čas, dlouho po přesazení "stála" a pomalu prokořeňovala /už jsem je chtěl nahradit/. Sázel jsem je stejně jako ty ostatní, náročnější. Zkusím jednu přesadit a pěstovat v bytě. Kytka je to poměrně velká. Až tam půjdu, tak ti to nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Na prvním snímku je to sladké chilli Trinidad Perfume - dnešní stav. Dále následují stejně staré kytky. To je fakt divný, že je takhle opožděný. Letos mi to nějak divně kořenilo - pomalu. Když se podíváte třeba na tu Big Black Mamma /10 snímek/, která je poměrně náročná a jak je pěkně zralá, nebo Naga Jolokia Caramel /8 a 11/ ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 Nastěhovala se mi do bytu další "brazilka" .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Začala sklizeň zralého chilli /hodně přes polovinu plodů je ještě nezralých/ Žlutý 7 POT mi dělá radost, Big black Mamma nezklamala - stále plodná, 7 POT Apocalypse mně docela překvapil velikostí, Naga Jolokia Yellow je stálice v plodnosti, 7 POT Brown letos taky pěkně narostl a Naga Jolokia Caramel příjemně překvapila velikostí a množstvím plodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 Motivační foto. Sibiřské domácí vám zajistí po celý rok peklo v ústech. Jedna paprička pro několik rodin. Brazilská kráska CGN 21566 je nejen krásná, plodná, voňavá ale i chutná /když polknete/. Její sestřenice Fidalgo Roxa nezůstává o nic pozadu. Kříženec Naga Solmon a Naga Jolokia PC1 se sice pocuchám chladem, ale žije. Peklený. A nakonec moji venkovní kříženci, kterými jsem nahradil "rohy". Srovnat se to nedá, co do kvality .... Ještě tam mám kvanta plodících "kytek", ale ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se