gandalf Odesláno 28. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Dnes jsem přesazoval další "várku", zítra bych sem dal nějaký fotky. Rostou jako blázen a mně pomalu doma hrozí vzpoura. Přihnojuju, svítím .... když si pomyslím, že tady budou do půlky května, tak mně jímá zoufalství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Tedy světlo bych v tom nepoznal ani náhodou, řekl bych, že to vypadlo z Terminátora po průstřelu hrudníku, můžete nám to nějak objasnit prosím? Jak už bylo napsaný, je to led čip osazenej osmi ledkama o vlnový délce 630 nm a jednou o 460 nm. Ty části spektra, co jsou využívaný při fotosyntéze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Slíbená ukázka pěkně rostlých sazenic chilli. V tomto případě Habanero Red, Habanero Neon a Trinidad Scorpion. Tyto sazenice jsou 14 cm vysoké, ale ostatní druhy chilli jsou už vysoké 20 - 25 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Jak už bylo napsaný, je to led čip osazenej osmi ledkama o vlnový délce 630 nm a jednou o 460 nm. Ty části spektra, co jsou využívaný při fotosyntéze. Chápu, geniální, dá se to někde pořídit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 K tomu osvětlení jen dodám, že pro růst je ideální modrá, květ a plod červená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 (upraveno) Honzo máš ty kytky vyloženě krásný. Upraveno 29. března 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Dík, snažím se a kytky taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 (upraveno) Dík, snažím se a kytky taky Ahoj, nedalo by se získat nějaký semínka?....od tebe.... Upraveno 29. března 2012 uživatelem NobodyR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 (upraveno) nemohu sloužit odekvátním....pěstuji jen bonsajky..... Upraveno 29. března 2012 uživatelem NobodyR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 nemohu sloužit odekvátním....pěstuji jen bonsajky..... Teda nevím, jak se sem dostala část SZ ale jsem mladej a nezkušenej.... Takže přidám díky Gandalfovi za poslání semínek....pochlubím se výsledky, teda jestli budou. R . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Jak vám to roste? Já mám už na některých kytkách první mini plody /Little Blue, Purple Cluster/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 U mě žádná sláva, dával jsem to do hlíny docela pozdě, ale snad to dobře dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Vypadají zdravě. Ony to doženou. Ale už bys je měl přesadit do větších nádob a opatrně začít přihnojovat. Nezapomeň, že musí být jiný substrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) Pár obrázků současného stavu. Ty větší jsou moje "obří". Ještě to se mnou budou doma vydržet tak 14 dní.Počítám že ty "obří" budou vysoké v dospělosti tak kolem 170-180 cm. Plody kolem 100 g. Jsem zvědav, jak se přiblížím odhadu.edit.: doplnění Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 U mě žádná sláva, dával jsem to do hlíny docela pozdě, ale snad to dobře dopadne. Barbare, s hlínou pracuje hrnčíř, my zemědělci máme zeminu nebo půdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Na půdu jsem to nedával, bo tam je tma a dávat něco do zeminy mi přijde divný. Každopádně přikládám aktuální stav. Po přesazení se trochu rozjely, ale žádná sláva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 To je dobrý, sazenice máš pěkný. Až je přesadíš do větších, tak porostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Přesazoval jsem minulý pátek, zalil, přihnojil guánem, poskočily. Překvapilo mě, jak velký to mělo kořeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Myslím až je dáš do ještě větších. Ony ty rostliny nejdříve budují kořenový systém a potom se rozjedou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Jedno motivační video. Z letošní úrody rád poskytnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se