Přejít na obsah

Chilli

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tedy světlo bych v tom nepoznal ani náhodou, řekl bych, že to vypadlo z Terminátora po průstřelu hrudníku, můžete nám to nějak objasnit prosím?

Jak už bylo napsaný, je to led čip osazenej osmi ledkama o vlnový délce 630 nm a jednou o 460 nm. Ty části spektra, co jsou využívaný při fotosyntéze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slíbená ukázka pěkně rostlých sazenic chilli. V tomto případě Habanero Red, Habanero Neon a Trinidad Scorpion. Tyto sazenice jsou 14 cm vysoké, ale ostatní druhy chilli jsou už vysoké 20 - 25 cm.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

nemohu sloužit odekvátním....pěstuji jen bonsajky.....

Teda nevím, jak se sem dostala část SZ ale jsem mladej a nezkušenej....

Takže přidám díky Gandalfovi za poslání semínek....pochlubím se výsledky, teda jestli budou.

R .

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pár obrázků současného stavu. Ty větší jsou moje "obří". Ještě to se mnou budou doma vydržet tak 14 dní.

Počítám že ty "obří" budou vysoké v dospělosti tak kolem 170-180 cm. Plody kolem 100 g. Jsem zvědav, jak se přiblížím odhadu.

edit.: doplnění

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři

Na půdu jsem to nedával, bo tam je tma a dávat něco do zeminy mi přijde divný. Každopádně přikládám aktuální stav. Po přesazení se trochu rozjely, ale žádná sláva.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...