paia Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Co se týče klíčení, tak já sadím semínka rovnou do jiffu, úspěšnost mívám tak 80%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 To je právě to, když tam dávám naklíčená, tak je to jistota že všechno poroste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 To jsou oranžový Haba? Jsou takový žluto-oranžový. Klasika z Globusu, ale pálí hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 tak report k dnesnimu dni, Jamaica yellow vyklicila vsechna, i po 4 letech furt klicivost ke 95%, Habanero orange 1ks, slovy jeden kus z dvaceti, z minuleho roku a cayene ani jedno ... cokoladove Haba taky nic, ale to je jen 1,5 tydne na papire.Nechapu, asi zustanu jen u ten jamajcanek, vyklici do tydne a vsechny ... Jinak moje bonsaioidni a ostrihane Haba yellow uz nasadilo kvety ... asi trochu brzy, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Nezapomeň, že některým to trvá až 3 týdny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 No , mě to dnes dorazilo, tak se do toho pustím.Zatím se rozptyluji Cucákama s Morugou a jsou bezva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Tak včeara Junior /13let/ dal cucáka s Morugousice potom potřeboval asi třičtvrtě litru mléka, ale dal ho. A já zahradničil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 A máš to zakrytý igelitem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Jasně, je na tom to plastové víčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Jak to tak vypadá, tak zatím mám 196 rostlin chilli /bylo mi sděleno s lehkou výčitkou/. A to jsem se tak snaži vysévat jen to, co opravdu NUTNĚ potřebuju. Včera jsem nainstaloval světla a tak to zvenčí vypadá jako nějaký ráj pěstitele trávy, protože manželka preventivně odstranila záclony, abych je /prý/ zase nezničil. A to mně ještě čeká výsev spousty druhů rajčat .....Jestli se někomu podaří uplatit Kamila /asi by spravilo pár obědů a večeří v thajské restauraci + nápoje a doutník/, tak bych asi v květnu po něm byl schopen odeslat přebytky sazenic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Sednu mu na klín, až se s ním uvidím a budu mu jemně vrnět do ouška Světlo už mám koupené,ale se svými 25ks jsem žabař, navíc nemám skleník, takže to bude v rovině experimentu. Nicméně kamarád skleník má, tak vyfasoval Morugu a pár dalších víceoktanových papriček a už klíčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 (upraveno) takze i cokoladky preci je vzesli (zatim 7 z 8) jamajka uz je v hline (jen tak na dva prsty), uplne vlevo je jediny kus habanero pomeranc a takhle vypada zlutak habak, u sipky jsou kvety ... dost jich ale poschlo v pidi-stadiu, tak snad v lete jeste nahodi druhou varku kvetu.vedle to male ostrihane, je Calico.Jake hnojeni se ted doporucuje pro ty vetsi kousky? Lignohumat, nejaka slepice nebo mam taky hosticke NPK s guanem (takze zase slepice ) ? Upraveno 4. března 2016 uživatelem Toams Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Hlavně bych to Haba přesadil do větší nádoby a můžeš třeba ty hoštice, nebo to střídej. Poupata zatím otrhej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Jak to tak vypadá, tak zatím mám 196 rostlin chilli /bylo mi sděleno s lehkou výčitkou/. A to jsem se tak snaži vysévat jen to, co opravdu NUTNĚ potřebuju. Včera jsem nainstaloval světla a tak to zvenčí vypadá jako nějaký ráj pěstitele trávy, protože manželka preventivně odstranila záclony, abych je /prý/ zase nezničil. A to mně ještě čeká výsev spousty druhů rajčat .....Jestli se někomu podaří uplatit Kamila /asi by spravilo pár obědů a večeří v thajské restauraci + nápoje a doutník/, tak bych asi v květnu po něm byl schopen odeslat přebytky sazenic :-) Já si ho dealera vezmu na starost.. Děkuji uctivě předem. Co pro to mohu udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Já si ho dealera vezmu na starost.. Děkuji uctivě předem. Co pro to mohu udělat?V květnu nabínu přebytky a potom se jen domluvit s Kamilem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Chtěl bych velice poděkovat gandalfovi za jeho nezměrnou ochotu, semínka už klíčí Tuším že nás které tenhle chilli guru nezištně obdaroval semínky tady bude povícero možná by nebylo špatné složit se třeba na nějakou lahvinku a dopravit jí do Netolic.Pokud by se toho někdo ujal tak SZ ať to tady nepatláme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Berte mně jako týpka, co rozdává před školou "cukrátka" - závislost se musí pěstovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Jako dealera Tě mám hodně vysoko na žebřčku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 (upraveno) Jako chilli mám fakt rád, ale doufám, že si spíše na holčičky :-) Posláno Ťapinou Upraveno 5. března 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Zajímavý je, že s chilli mají chuť experimentovat i ženy /asi to berou jako mimomanželský sex - buď se spálí, nebo to bude bezva doplněk všedního dne/. Ode mně už chtějí /hlupky/ jen to chilli :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se