gandalf Odesláno 9. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Určite je zasaď a pochlub se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orite Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Musim pochválit vaší úrodu A jak na to koukam, tak jsem se utvrdil v tom, že musím taky něco vypěstovat a začít si užívat jinou ligu než to co koupim, nebo podědim od známých. Bohužel nemam prostory k většímu pěstování, tak bude muset stačit byt... Poradíte nějaký krásky co zvládají pěstování v bytě? Chtěl bych něco zajímavějšího než jenom Sibiře Lákaj mě Habanero a Jalapenos... Můžete nějaký lahodný doporučit? Případně kdyby měl někdo ještě nějaké semínka z poslední úrody rád se jich ujmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Habanera se v bytě pěstovat dají, ale vyžadují více prostoru. Jalapeňa jsou menší kytky, tak je vypěstuješ taky. Asi nejlepší by to bylo ale strčit ke známému na zahradu, ideálně do skleníku, či folijovníku. Po semínkách se mrknu ale připomeň se tak v půlce ledna /zbytečně by se ti to doma válelo/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Takhle mi bohatě kvetou ty hydroponicky pěstované kytky. Věšina květů má už nasazeno na plody. Musel jsem před focením ostříhat cca metrové větve, které se roztahovaly po bytě. Nebojte se to vyzkoušet, v letním období by musela být úroda přímo fantastická, jsou tam snad stovky květů.Omlouvám se za nekvalitu fotek /protisvětlo/, ale ono se s tou obludou nedá moc manipulovat - při manipulaci má snahu se z toho keramzitu vyvrátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Ha ha ha, aneb tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu. Včera jsme s Kamilem navštívili v Sapě jeho oblíbeného zelináře, protože jsem si potřeboval udělat zásoby na Pho - Bo. Co čert nechtěl, na konci nákupu jsem objevil nějakou pálivou majdu ve flašce od minerálky Vittel. Zbežně jsem ji ochutnal, a zdála se mi fajn, možná s troch opožděným nástupem. Dnes jsem si dal směs 200 gr krůtího a 400 gr zeleniny. Protože jsem věděl, jaká to bude nuda, tak jsem do toho napral cca 2 až 3 kávové lžičky nové omáčky. Přátelé, co Vám budu vykládat, jakkoli jsem schopen v dobré indické restauraci sníst to nejpálivější, potažmo si to ještě nechat přiostřit, tak dnešní večeře skončila: 1. kloktáním půl litru mlíka2. natíráním rtů jogurtem Tož tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Až sem pojede Kamil, tak ti něco po něm pošlu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 1. kloktáním půl litru mlíka2. natíráním rtů jogurtemFoto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 (upraveno) 4 Gandalf: :notworthy: Upraveno 26. listopadu 2015 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Stačí se domluvit, navařil jsem litry omáček /jsou sice "slabší"/, ale jde to /ony se při vaření zdají ostřejší, než když to vychladne/. Případně můžu udělat nějakou "speciální" - pro normální lidi nepoživatelnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Foto? Bohužel, žádné není, ale byla fakt veselo. Kam se na to hrabe Bengalsky Phal v provedeni extra spicy. Když jsem to jedl, bylo to citit na 3 metry, říkala dorostenka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Takže závěr:1. Gandalf dělá slabé omáčky, ale mohl by se polepšit.2. Bert ještě nedorostl do velikosti Mistra (myslím samozřejmě sebe).3. Dorostenka má mínus, protože to nenatočila ani nenafotila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Takže závěr:1. Gandalf dělá slabé omáčky, ale mohl by se polepšit.2. Bert ještě nedorostl do velikosti mistra (myslím samozřejmě sebe).3. Dorostenka má mínus, protože to nenatočila ani nenafotila.:-DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Ó Kamile, mluvíš-li o sobě, nebuď skromný a označuj se jako Mistr s velkým M.Rektální alpinismus - naše budoucnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Romane díky - opraveno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Sakra tady je Mistrů .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Ještě je tu jedna možnost - pro známého jsem na ischias uvařil extra silnou chilli mast - možná by mohla být použita jako pomazánka na chleba pro odolné jedince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Tak Borci /podle vzoru Mistři/ omáčka je uvařena podle starého rodinného receptu pánů rytířů z Harasova. Teď záleží jen na vás, kdy si pro ní přejedete :-) /no, snad bude dost odstrá/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Zapomněl jsem přiložit motivační foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 14. jsem tam jak na koni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 (upraveno) Dobrá, alespoň se stačí trochu rozležet :-)Snad ti to do Vánoc vydrží. Upraveno 1. prosince 2015 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se