pevo Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Mě asi díky tropickému počasí venku krásně frčí papričky ze semínek dovezených z Bornea. Rostou Ti taky Gandalfe? Půjde to nějak určit? Přijdou mi ty kvítka na všech stejný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 (upraveno) - málem jsem ci cvrkl Upraveno 12. července 2012 uživatelem Peta-Biker
gandalf Odesláno 12. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Mě asi díky tropickému počasí venku krásně frčí papričky ze semínek dovezených z Bornea. Rostou Ti taky Gandalfe? Půjde to nějak určit? Přijdou mi ty kvítka na všech stejný. Já, já trouba jsem napsal z Bornea :-). Rostou jako blázen a pálí jako čert.
gandalf Odesláno 12. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2012 - málem jsem ci cvrkl Peťo, klidně ti pošlu na ochutnání /až dozrají/ :-)
pevo Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Já, já trouba jsem napsal z Bornea :-). Rostou jako blázen a pálí jako čert. Eeh, jsem rád, že rostou... Ale jinak jsem to trochu nepochopil. Psal jsi Honzo tehdy, že podle květů by se dal možná určit druh. Mě se zdají květy na všech třech odrůdách stejné, ty zelené mi bohužel nevyklíčily...
gandalf Odesláno 13. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2012 Jo, podle barvy květů se dá určit rod /C. Annuum, C. Baccatum ...../, ale konkretní odrůdu tímto způsobem neurčíš. Spíše podle plodů a to ještě obtížně, protože může jít o nějakou mutaci, křížence a tak. Navíc i když jde třeba o stejný druh, tak se to na různých místech jmenuje jinak.Ony ty zelené ani vyklíčit nemohly, protože semena nebyla zralá.
kubson Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 To je Jamajské žluté? nemám absolutně ponětí, sem si je neoznačil?
gandalf Odesláno 22. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Podle tý horní bych řekl, že jo. Uvidíme, až to začne zrát. Já se pochlubím asi zítra.
sonny.c Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 Santa Fe Grande Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 23. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2012 (upraveno) Slíbené dnešní fotky.Bolivian Bonsai Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Naga Jolokia PC1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Satanův polibek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přebytky /Habanero/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Habanero Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7POD Jonah Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pohled "do pekla" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Neznámé z Bornea Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pen*s sv. Petra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Habanero Red Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Naga Jolokia Yellow Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Naga Jolokia White Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jamaican Yellow Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Naga Jolokia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skorpion Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bishops Crown Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Naga Jolokia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Naga Jolokia Neon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. července 2012 uživatelem gandalf
shag Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 Tak to je galeria. Gratulujem. V tom foliovniku to bude asi pre silnejsie natury...
gandalf Odesláno 23. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2012 No, když pominu teplotu kolem 35-40°C, tak docela jo. Hlavně ty co mají kolem 1.000.000 SHU.
gandalf Odesláno 31. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Musím se pochlubit s přírůstky.Bishops crown Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Neznámé z Bornea, dost odstré, výnosné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Naga Jolokia Neon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Neznámý kříženec /asi/, zraje od hnědé do červené. Ostré. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sv. Petr /už dostává tvary jaké má mít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A na tohle jsem opravdu dost zvědav - 7POD Jonah. Mělo by to mít taky kolem 100.000.000 SHU. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Naga Jolokia White /doufám/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pevo Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Asi hloupý dotaz - jak poznám optimální zralost plodu?
Lion Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 taky mi něco roste... dle fotek to vypadá snad na Naga Jolokia PC1... moc mi jich ale nevylezlo... z 12cti asi 3 zítra hodím fotky, třeba to poznáte... Scorpion to měl být a není určitě
gandalf Odesláno 1. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Asi hloupý dotaz - jak poznám optimální zralost plodu? Pokud chceš plod i semena plně vyzrálý, tak ho nech na rostlině co nejdéle. Hlavně taky záleží na druhu chilli, ale obecně lusk jako by povadne a je na omak měkčí, někdy i praskne /to je už přezrálý a mohou ho napadnout plísně/. Jestli ti jde jen o koření, tak na plnou zralost nemusíš čekat. On taky ten utržený plod nezatěžuje rostlinu.
gandalf Odesláno 5. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Aktuální stav.Biskupské koruny pěkně poporostly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Naga Jolokia Yellow už chytá pěknou barvu. Snad se odvážím jí ochutnat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Habanera zrají jako o život. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky 7POD Jonah řádně přibývá. Snad se najde hrdina /nebo ..../, co do toho kousne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Naga Jolokia Neon si vede taky moc dobře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se