Přejít na obsah

63 hlasů

1. 1. Co říkáte na tento typ hodinek, značku, design a cenu?

• Cena je lákavá a hodinky působí velice luxusním dojmem. Sám bych si je určitě koupil!
    • Cena je celkem dobrá, ale za hodinky s Japonským strojkem bych tolik nezaplatil!
      0
    • Cena je příliš vysoká, ale design by mne přesvědčil o koupi!
      0
    • Nikdy bych si tyto hodinky nekoupil. Jsem věrný ověřeným strojkům!

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem se zde registroval a toto je jediné místo, kde se mohu/můžeme navzájem podělit o své hodinky. Je zde spousta lidí a také spousta chutí. Tím chci podotknout že tomu, komu se tyto hodinky hnusí nebo chce být jakkoliv zajímavý, ať mi sem do tohoto tématu nepíše a své názory si nechá pro sebe. Není na ně nikdo zvědavý :)

Nyní k hodinkám. Pořídil jsem si je v pátek 24.02.2012 za cenu 4 750Kč. To je pro mne prví plus. Mě jde vždy o značku zboží a hlavně design. O to jestli má kvalitní švýcarský strojek anebo strojek vyrobený v zemi vycházejícího slunce, je mi vážně jedno. Hodinky jsem koupil v jednom nejmenovaném kamenném obchodě v Ostravě. Překvapilo mě krásné balení spolu s brožurkou/návodem a také záručním listem. Ihned po rozbalení jsem si upravil řemínek a již je používám každý den. Né pouze při vzácných příležitostech.

Desing mne ohromil. Nádherný ciferník s průměrem blížícím se k 5cm, broušený a leštěný ocelový pásek s velice chytře vyřešeným stylem zapínání, krásné detaily v samotném ciferníku a jiné. Také funkce jsou pro mne dostačující. Hodinky ukazují Datum, horním tlačítkem na pravé straně hodinek lze spustit stopky, je zde navíc ciferník zvaný "hodinovník", který je v běhu pouze se stopkami - stopuje maximálně 60min, a v neposlední řadě zde nalezneme také 24 "hodinovník" což zde určitě není nutné vysvětlovat :) Také je zde funkce TACHYMETER - funkce měření rychlosti na lunetě hodinek. Dříve funkce nepostradatelná, dnes spíše nedstandartní. Tachymetrická stupnice Vám ukáže, jakou rychlostí vlastně jedete nebo běžíte, je to takový nepřímý tachometr. Tachymetr slouží pro rychlý výpočet rychlosti na vzdálenost 1 km.

Nevím co vše bych zde měl psát takže to je prozatím vše, a očekávám vaše komentáře a otázky. Přidávám zde i video :)

VIDEO: http://www.youtube.c...02cAHT0vXQgAAAA

• Odpovědi 143
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já si myslím, že ten první odstavec myslí jako velkou srandu. Dle avataru vidím, že to je velkej fešák a k tomu jsou tyhle hodinky úplně ideální. Takže super výběr, okolí z nich bude uchcávat.

Odesláno

Super. Mám trenky stejné značky. Sice mě nestály tolik, ale i přesto je jejich funkce pro mě dostačující. A komu se to nelíbí....

Odesláno

Teda po shlednuti videa musim rict, ze mas opravdu vkus. Hudba na pozadi se perfektne hodi ke tvym novym hodinkam. Ocelovy pasek ma opravdu velice chytre vyreseny styl zapinani, to se jen tak nevidi. Ovsem nejvice mne dostal 24 hodinovnik. Neco takoveho bych taky potreboval. Skoda, ze si nemuzu takovou znacku dovolit :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)

Jako mrtě hustý hodinky!!!

Nejlepčí je ta funkce, jak vím, jak rychle jdu. Fakt mazec!!!

Upraveno uživatelem onney
Odesláno

Tady ti moc lidí výběr nepochválí, tahle značka do užšího výběru nikdy patřit nebude.

Osobně to řadím do kategorie "reklamní hodinky". Za ty peníze se dá koupit řada kvalitnějších hodinek

Odesláno
  V 27. 2. 2012 v 23:39, 'financ' napsal:

Tady ti moc lidí výběr nepochválí, tahle značka do užšího výběru nikdy patřit nebude.

Osobně to řadím do kategorie "reklamní hodinky". Za ty peníze se dá koupit řada kvalitnějších hodinek

Pozor na To! Tohle už lehce zavání kritikou, kterou autor vlákna a samozřejmě majitel hodinek ve svém postu zakázal. :smile_anim:
Odesláno

V možnostech hlasování ti chybí volba: Zvednul se mi z toho kýbl

a hned 3*, Takový suverénní vystupování hned v prvním příspěvku, z hodinek samotnejch, a za třetí z hudebního doprovodu unboxingu

Odesláno
  V 28. 2. 2012 v 6:39, 'Horhe' napsal:

V možnostech hlasování ti chybí volba: Zvednul se mi z toho kýbl

a hned 3*, Takový suverénní vystupování hned v prvním příspěvku, z hodinek samotnejch, a za třetí z hudebního doprovodu unboxingu

Ty si proste magor Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...