odjinud Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Chápu, díky za info, pánové. Mě jde o to si udělat obrázek, kdybych na ně náhodou někde narazil v bazaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Ceny se zde nemají komentovat, tak bych tohle neřešil. Posílám SZ. Omlouvám se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Nekomentování cen se týká jen prodejního vlákna, nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Nekomentování cen se týká jen prodejního vlákna, nebo se pletu? Ono to v prodejním vláknu je či bylo. Výtku jsem pochopil a omluvil se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Ono to v prodejním vláknu je či bylo. Výtku jsem pochopil a omluvil se. Aha, já to zas chápal tak, že přímo do prodejního vlákna se o ceně nediskutuje. Mimo prodejní vlákno se to může. Taky bych tu cenu okomentoval :-( U Primkařů se dá předpokládat, že historii prodejů na Aukru mají dobře nastudovanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Je pravda že ten závit nebude jednoduchá věc. Mám k ruce 2 slušný nástrojárny a nejedná se jen o ty co to dělají, ale v obojím případě jsem byl upozorněn zda mám hodně peněz na výrobu přípravků a nožů. Takže při výrobě stříbrných co jsem nechal dělat je použito původní pouzdro a co nejvíc opracováno. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Vidím,že jsi dobře seznámen s technologií výroby.Souhlasím,že je to o šikovnosti a trpělivosti,ale vyrobit to jde.Je to spíše kusová výroba,nejde to sekat jak Baťa cvičky. Je pravda že ten závit nebude jednoduchá věc. Mám k ruce 2 slušný nástrojárny a nejedná se jen o ty co to dělají, ale v obojím případě jsem byl upozorněn zda mám hodně peněz na výrobu přípravků a nožů. Takže při výrobě stříbrných co jsem nechal dělat je použito původní pouzdro a co nejvíc opracováno. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stinga Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Zdravím, taky mám problém s tou pružinkou, pořád vypadává, dá se někde sehnat jiná, nebo z čeho se dá vyrobit. Je to spíše dotaz na Mantu, píšeš, že máš taky zvýšenou spotřebu. Je možnost tu odlučovací pružinku sehnat? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Zdravím, taky mám problém s tou pružinkou, pořád vypadává, dá se někde sehnat jiná, nebo z čeho se dá vyrobit. Je to spíše dotaz na Mantu, píšeš, že máš taky zvýšenou spotřebu. Je možnost tu odlučovací pružinku sehnat? DíkSZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Tak jsem něco hledal a otvíral hodinky a vykouklo na mne tohle - mutantní Elton bastl kalibru 68 na automat přidáním automatové nástavby z kalibru 96. Niv neobvyklého, až na to, že základní deska nemá žádné značení. Že by praotec tohoto Elton bastlu? Pokud mne paměť nemýlí, tak se ke mně dostal přes třetí osobu, ale přímo od nějakého bývalého zaměstnance Eltonu a ještě v dost svérázném pouzdru.Fotky narychlo pod lampičkou, takže omluvte kvalitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Hezký !!! To záhadný pouzdro mě zajímá taky !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 To byla taková ta kapsle, co se dává do těch plastových pouzder, ale bylo na ní armovací sklíčko z dvojkových sportů a automatové dýnko bez popisu, ale podle vnitřku to vypadalo na netovární opracování, takže asi nějaký domaděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Hmhmhmh- taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Pánové nemůžu si vzpomenout, jestli jsem to tu někde četl nebo se mi to vloudilo v nějakém snu o primkách, nedělaly se PSII automat s Myiotou i s plochým dýnkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Už to tu proběhlo, ale na vlastní oči jsem to neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 jako, že bylo použité i ploché nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Dle starého dobrého hesla, že "Vokázaná platí", jsem udělal takový pokus a vyšlo mi, že to lze. Původní stav: Pokus: Poslechově se rotor točil a nikde nedrhnul i s nízkým dýnkem, nicméně jsem hodinky po pokusu vrátil do původního stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Můžu jen potvrdit.Na svých ,, vrtulníkách ,, se strojkem Miyota mám klasické rovné dýnko a jdou.Foceno narychlo.Origo lunetu mám schovanou,používám Parexo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 hezky, další vrtulníčky. Kolik se jich tu toulá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Pánové nemůžu si vzpomenout, jestli jsem to tu někde četl nebo se mi to vloudilo v nějakém snu o primkách, nedělaly se PSII automat s Myiotou i s plochým dýnkem?Pod ploché dýnko se Miyota vejde s přehledem. Jak Humberta, tak oboje letce jsem takhle běžně ponosil. Dodávala se ale s automatickým.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se