quaero Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 http://shop.tigerofsweden.com/se/products/men/accessories/bags/?partner=5322
911 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 (upraveno) tohle tema jsem resil ted nekolik mesicu. jeste si pamatuju vlakno "co sebou vse nosite" kdy vsichni vyndavali desitky veci a ja se nestacil divit, protoze u sebe nosim jen klice + platebni kartu. no ale ted se to zmenilo, takze to je penezenka, klice, druhy klice, klice od auta, kapesik, kdy to jde tak zvejky a nasel bych dalsi veci, takze ukol znel jasne. najit "kabelku" idealne univerzalni, ktera pujde v lete k cemukoli, nebude velka a v zime sedne i ke kabatu. prvni volba padla na jednu LV (zadny klasicky vzor jen takovy ala pogumovany material tusim.) maji olivove zelenou, tmave modrou a asi cernou. vypada to dobre a ma ji Bandi (myslim). no ale nechtelo se mi za to davat tolik kolik to stoji. to same plati o dalsich LV, Hermes, Zegna atd. ale maji hezke kousky. na letisti jsem videl nekolik HugoBoss v cene kolem 3.000 ktere jsou v pohode. Hilfiger dela taky fajn. daji se poridit i tady. vetsinou do 3000. nicmene jsem nasel neco, co se mi libilo designove, velikostne a tak sem pri sluzebce v Nemecku koupil. neni problem poslat i do Cech. Zwei - je lepsi to videt na zivo. ta kuze je fakt pekna. cena nekde kolem 120-150 ? ale maji modely i z kozenky za 80 ?. i do tech mensich se vejde mraky veci. dalsi znacka, co me fakt dostala napadem je Freitag http://www.freitag.ch/ vezmou plachty z nakladaku, bezpecnostni pasy a galuzky a udelaji z toho skvely bag. delaji i ruzna pouzdra na cokoli a ruzne druhy batohu. kouknete na stranky. Upraveno 14. března 2012 uživatelem 911
Hasňa Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Freitag messengera nosim uz leta letouci. Super, ale drahe jak cyp. Ten stary je uz pekne jety, takzr budu muset co nevidet koupit druheho.
xlaque Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Každodenne nosim do školy toto, samozrejme, je to neporovnateľne so značkami čo tu padli, ako LV alebo Zegna, no vyzera lepšie ako je jej cena, dobre drži (väčšinou mi žiadna taška nevydržala v top stave dlhšie ako mesiac, ani tuto nešetrim, ale zatiaľ ma len jeden cca 2 mm škrabanec v rohu), hodi sa ku všetkemu, je veľmi priestranna (13" MacBook Pro v LaCie obale a tri knihove, 100 stranove zošity), takže spokojnosť maximalna
otilrak Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Včera jsem si prohlížel v prodejně Bushmana kožený messenger brašny a dost se mi líbily. Teda až na tu cenu, 3K je dost. Nemáte s nimi někdo zkušenosti?
Qwuiddo Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 V 22. 3. 2012 v 21:22, 'xlaque' napsal: Každodenne nosim do školy toto, samozrejme, je to neporovnateľne so značkami čo tu padli, ako LV alebo Zegna, no vyzera lepšie ako je jej cena, dobre drži (väčšinou mi žiadna taška nevydržala v top stave dlhšie ako mesiac, ani tuto nešetrim, ale zatiaľ ma len jeden cca 2 mm škrabanec v rohu), hodi sa ku všetkemu, je veľmi priestranna (13" MacBook Pro v LaCie obale a tri knihove, 100 stranove zošity), takže spokojnosť maximalna A kde si ji koupil? Koukam na ty stranky, sice tam je moznost international shipping, ale czech rep. tam neni bohuzel ...
jacob Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Tuto Vuitton doporučuji jen na oblečení, apod., aby byla vždy taška plná. Když není plná, tak nedrží tvar a vypadá to pěkně hnusně. Nakonec s ní chodím cvičit. Dva roky jsem spokojeně a téměř denně nosil tuto Gucci. Po dvou letech jsem trochu v náladě chtěl zvednout tašku ze země, ale protože jsem stál na tom popruhu přes rameno, tak jsem ho bohužel utrhnul :-(.
Chorche Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 V 23. 3. 2012 v 11:01, 'otilrak' napsal: Včera jsem si prohlížel v prodejně Bushmana kožený messenger brašny a dost se mi líbily. Teda až na tu cenu, 3K je dost. Nemáte s nimi někdo zkušenosti? Přítelkyně dělala v Bushmanu vedoucí a říkala, že na tašky nebyly vůbec reklamace, takže doporučuje Pak tam prodávají i tašky od Camel Active a ty jsou taky super.
Jakubisko Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Dnes jsem si po delším vybírání koupil na Andělu v Beltissimu tuhle nádheru... Kombinace neoprenu a teflonu. Dvě kapsy na zip, jedna velká na silný magnet. Jsem z ní unešen!
Tittus Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 (upraveno) Tohle je sice původně fotobrašna, ale když se vyndá ten vnitřek, tak je použitelná na cokoliv. A materiál je super, po třech letech je jako nová. Dělá se ještě i .html"]větší. Upraveno 19. května 2012 uživatelem Tittus
NIGHTinGALE Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 V 19. 5. 2012 v 16:37, 'Jakubisko' napsal: Dvě kapsy na zip, jedna velká na silný magnet. Je pěkná, to jo, ale právě ty magnety na taškách tohoto typu mě dost štvou, hodinky je rády moc nemají.
Mirek Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Odesláno 20. května 2012 (upraveno) V 14. 3. 2012 v 9:45, 'Hasňa' napsal: Freitag messengera nosim uz leta letouci. Super, ale drahe jak cyp. Ten stary je uz pekne jety, takzr budu muset co nevidet koupit druheho. Českou obdobou Freitagu je Playbag. Osobní zkušenost nemám, vypadá to ale dobře. Nebo ještě Ortlieb, svařovaný věci jsou dobrý, to můžu potvrdit. Upraveno 20. května 2012 uživatelem Mirek24
igor261069 Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 (upraveno) V 19. 5. 2012 v 22:03, 'NIGHTinGALE' napsal: Je pěkná, to jo, ale právě ty magnety na taškách tohoto typu mě dost štvou, hodinky je rády moc nemají. No škoda, že jsem si toho příspěvku nevšimnul dřív, to bych ty hodinky do přední kapsy na nestrkal :-( . Jak příjdu domů, tak se hned podívám, jaké jsou následky. Jinak nosím Porsche Design. Upraveno 21. května 2012 uživatelem igor261069
Diamondking Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 (upraveno) já nosim toto: Upraveno 21. května 2012 uživatelem Diamondking
Lion Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 (upraveno) mě by se taky něco šiklo na klíče, mobil, doklady... na ebay nebo z návrhů odsud bych za pár kaček něco vybral ale do tělocvičny, na grilovačky, závody bych stejně dál nosil batoh... je nějaká možnost jak z toho kompromisem vybruslit?? něco fest volnočasového?? sem mlaďas, přes léto tričko+rifle, glády/sportovní boty a na ruce kvarcky Traser kdyby nic tak něco měnšího i na ty doklady, mobil atd. a něco menšího sebou... ale pokud bude na promo fotce "buzna" tak neee jo a pokud možno tak něco se zipem nebo jednoduchým přístupem, víko přes celou tašku pokud možno nee např. Ebay moc komplikované Ebay moc velké polo pdobnou prodával Jeremy, tam by se něco vybrat dalo furt to není ono ale blíží se na doklady atd. by stačila zvláštní materiál Upraveno 13. října 2012 uživatelem Lion
railmaster Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Celkom by mi hlavne v letnej sezóne bodla striedma kožená kapsa na opasok, ideálne hranatá ploská a nenápadná, na peňaženku a maličkosti. Zatiaľ som nič, čo by sa mi páčilo ešte neobjavil.
Lion Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 (upraveno) V 13. 10. 2012 v 17:33, railmaster napsal: Celkom by mi hlavne v letnej sezóne bodla striedma kožená kapsa na opasok, ideálne hranatá ploská a nenápadná, na peňaženku a maličkosti. Zatiaľ som nič, čo by sa mi páčilo ešte neobjavil. i to je řešení... bohužel co jsem našel tak je to "jiná" ledvinka... jedině to malé polo zbavit popruhu a našít ucho s cvočky na opasek Upraveno 13. října 2012 uživatelem Lion
xmikes Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 já nosím přes rameno taštičku od Picardu - Picard, můj model jsem tam už nenašel...
filo-boxer Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Nekolik let mam Jost Rugby Pilot, kvalitni robustni materialy, spokojenost.
Lion Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 (upraveno) měl by někdo tip na tuhle Strellson??? popř. levnější alternativu? Upraveno 22. října 2012 uživatelem Lion
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se