long Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 (upraveno) Nazdárek, jen se s Vámi chci podělit o moji dnešní zkušenost s Českou kanceláří pojistitelů, která je bohužel jednou z mojich nejhorších vůbec. Přijde li Vám od nich dopis stejně tak jako včera mně dejte si prosím VELICE DOBRÝ POZOR. Je to partička podvodníků stejně tak jako OSA , která žije pouze z peněz, které získává manipulací s údaji. POZOR, maji to hodně zmáklé a mnoho lidí jistě i zaplatí když je jim sprostě vyhrožováno změtí různých paragrafů a navíc když s nimi jde zpětně komunikovat pouze telefonicky a NAVÍC ANI NEMAJÍ MAILOVOU ADRESU Dají Vám pro komunikaci maximálně adresu na PO BOX. Dělají to takto Přijde Vám doporučeně dopis, který klame již tím že tito podvodníci mají v názvu " Česká" a v dopise je jednoduše napsáno, že jste někdy před 3 až 4 lety nezaplatili měsíc a déle zákonné poninné ručení. Průser povíte si, ale jelikož jste poctiví a víte, že by jste bez POV nejezdili jdete to za 5 minut vyřešit. Ale ouha, nevíte kdy jste auto kupovali, kdy jste ho prodávali. jestli bylo pojištěno přes makléře a u jakého a jestli třeba nebylo pojištěno přímo u pojišťovny a u jaké ? Na magistrátu Vám po telefonu také nic neřeknou a navíc je pátek, kdy tam mají navíc i zavřeno Tak obvoláváte rodinu známé kamarády a zjišťujete jestli někdo neví jak to s Vaším autem bylo. Máte odpoledne v hajzlu včetně třech hovorú s Krasomilou z hot line ČKP, která Vám stále jako automat mele dokola nesmysly a vy víte , že máte auto pojištěné a není Vám to nic platné Ok je oběd 5 HODIN V HAJZLU a vy zjistíte, že nejste debil a že jste si auto pojistili přes makléře, který je tak laskav, že Vám řekne datum od kdy a VY ZJISTÍTE ŽE JSTE AUTO MĚLI OPRAVDU POJIŠTĚNÉ a víte u koho a máte číslo pojistky Ale to nic neznamená, jelikož po telefonu do pojišťovny zjistíte, že s Vámi nebudou komunikovat, jelikož smlouva je na flotilu makléře. Voláte po čtvrté do ČKP jiné Krasomile ( ovi) ten Vám řekne, že je mu to líto a ať mu dám to číslo smlouvy ( KTERÉ MĚLI SAMI MÍT V NĚJAKÉ PO...É EVIDENCI ) že vše prověří a že si to mám za měsíc zkontrolovat na jejich serveru. A kontakt na někoho kdo to s Vámi za chvíli vyřeší VÁM SAMOZŘEJMĚ opět nedají. Věřte mi nebo ne, ale v hajzlu nervy, baterie u telefonu také, iluze o podobných partičkách také. Závěr : ČESKÁ KANCELÁŘ POJISTITELŮ jsou povodníci co tahají z lidí peníze a budu velice , velice vděčen, když mi dáte někdo nějaký kontakt na KONTROLNí ORGÁN, který je schopen jim tam udělat pořádek. A teď nekecám: dnes mi přišel druhý dopis z ČKP !!!!! Upraveno 2. března 2012 uživatelem long
Locque Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Já teda kontakt našel? Nebo je to něco jinýho? ČESKÁ KANCELÁŘ POJISTITELŮNA PANKRÁCI 1724/129 140 00 PRAHA 4 Česká Republika tel.: +420 221 413 111 fax: +420 221 413 760 e-mail: CLAIMS@CKP.CZWWW: www.ckp.cz
financ Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Hm, otevřený flotily makléřů. Nic neobvyklého.Nešlo rovnou zavolat do té makléřské firmy?
Patrik Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Tak tady bych se ČKP zastal a vinil hlavně pojišťovnu, která danou smlouvu uzavřela, že nenahlásila do databáze SPZ vozidla.Na stránkách https://ic.ckp.cz/ICwww/servlet?_page=searchSPZ&lngID=1 je možné dle SPZ (RZ) ověřit, u jaké pojišťovny bylo auto pojištěno. Pokud tam údaj chybí je to chyba buď makléře nebo pojišťovny. ČKP dělá pouze to, že vyhledává tyto "hluché úseky" a upozorňuje majitele vozidel.
Jakubisko Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Take mi od nich pred par mesici prisel vymer. Nastesti vsechny smlouvy i uctenky archivuji, tak nebyl problem napsat pisemne oduvodneni. Od te doby je klid. Souhlasim, ze v tom maji problem hlavne pojistovny. Neprislo mi od nich jedenkrat spravne spocitano, kolik mam bonusovych mesicu napr.
Harry Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 (upraveno) Je to banda lumpů a podvodníků a buď v tom mají totál bordel, nebo úmyslně zkoušejí vymámit z lidí peníze... Vedu s nima dvě soudní pře - na dodávku co jsem měl si vymysleli že jsem několik období (většinou je to několik týdnů) neměl povinné ručení a tak ho vymáhají, ale uvádějí to vozidlo jako náklaďák do 12tun... A pak jsem měl mít údajně i traktor... Mor na ně! Edit: jako příspěvek 666 je to příhodné Upraveno 2. března 2012 uživatelem Harry
long Odesláno 2. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Já teda kontakt našel? Nebo je to něco jinýho? ČESKÁ KANCELÁŘ POJISTITELŮ NA PANKRÁCI 1724/129 140 00 PRAHA 4 Česká Republika tel.: +420 221 413 111 fax: +420 221 413 760 e-mail: CLAIMS@CKP.CZ WWW: www.ckp.cz Ano jasně , že je to něco jiného. Mají dceřínku na vymáhání dlužného pojistného i když v mém případě fiktivního. Chlapí není se jich proč zastávat (těch pojišťoven), jelikož tu partičku fakticky řídí a spravují tu ČKP právě pojišťovny, které jsou uvedené v seznamu jejich patnerů, ty databáze jsou propojené a ČKP je prodloužená ruka pojištoven právě po vymáhání pojistného. Aby bylo jasno, jde mi o to že oni si něco VYLŽOU a já to musím jako debil vyvracet 4 roky zpětně a mám to samé jako Harry tzn. na jenom výhružném cancu 4 týdny a na druhém 3 týdny jako bez POV. Navíc znovu zdůrazňuji nemají mailovou adresu !!!! Až strávíte jako já uplně zbytečně den obhajobou toho co jste neudělali změníte jistě názor.
long Odesláno 2. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2012 (upraveno) Hm, otevřený flotily makléřů. Nic neobvyklého. Nešlo rovnou zavolat do té makléřské firmy? 4 roky zpět ? Vždyť já vůbec neměl šajna co to bylo za typ a značku káry, protože to ti nenapíší. A vůbec jsem nevěděl co bylo před 4 roky. JSOU TO LEVÁCI ! Upraveno 2. března 2012 uživatelem long
Paleolit Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Přišlo mi to taky, kupoval jsem auto v bazaru, chtějí po mě tu částku, kdy jsem ani nebyl majitel, banda grázlů
Paleolit Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Přišlo mi to taky, kupoval jsem auto v bazaru, chtějí po mě tu částku, kdy jsem ani nebyl majitel, banda grázlů Jo a bylo to v první polovině roku 2009
financ Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 4 roky zpět ? Vždyť já vůbec neměl šajna co to bylo za typ a značku káry, protože to ti nenapíší. A vůbec jsem nevěděl co bylo před 4 roky. JSOU TO LEVÁCI ! V tom dopise od ČKP nebyly žádný identifikační údaje auta? Ani SPZka? Ale věřím že to nas..e, stačí jaký problémy jsou s ověřováním bezeškodního průběhu v DBŠ (databáze škod, provozuje ČKP)
jartop Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Min. měsíc jsem řešil to samé. Nový kupec si auto nepřihlásil a nepojistil, proto se ČKP obrátila na nás. Potvrzení z pojišťovny neakceptovali. Naštěstí pojišťovna i po letech našla kupní smlouvu, na základě které nám auto odhlásila. Ale ty paka na infoline dovedou pěkně rozčílit!!!
Cyril Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Přišlo mi to už dvakrát. Pokaždé jsem radši zaplatil. Nevěděl jsem, co všechno jsem před tolika lety vůbec vlastnil a přiznám se, že po takové době ani nemám jistotu, jestli jsem něco fakt nepodělal a nezaplatil třeba později. V tu dobu jsem téměř všechna pojištění uzavíral přes jakousi on-line internetovou agenturu v Liberci.Ztráta času při dohadování se o oprávněnosti pokuty by pro mě byla v současné době nepříjemnější, než skutečná výše požadované částky výpalného. Dohromady asi 3000,- Kdybych si měl schovávat papíry od všech aut a motorek co mi prošly rukama, asi bych zaplatil daleko víc za pronájem archívu. Už jsem zjišťoval podrobnosti kolem této partičky a dle Referátu dopravy je to soukromá firma, která se se souhlasem státu přiživuje na bordelu v evidenci vozidel. Magistrát s tím nemůže nic dělat. Jsou prý nakonec docela rádi, protože jim tohle prostředí pomůže pročistit registr vozidel. Jestli je to nezákonné, to by měli posoudit spíš nějací právníci. Existuje-li na případné prohřešky třeba nějaká promlčecí doba, nebo jak se zachovat, když bude částka vyšší.(S jídlem roste chuť...jak se říká, že ehmm). Ale jak znám české právní prostředí, obyčejný občan bude vždy tahat za kratší část špagátu. Takže jestli to umíte někdo prověřit a zjistíte, že je to nezákonné, rád se přidám k žalobě klidně i k ústavnímu soudu. Cyril.
ricous Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Já měl už aut a nic si neschovávám, takže se můžu taky těšit... Jen bych se optal - vždycky, když jsem přihlašoval auto, tak jsem musel předložit pojistku, bez ní by mi nevydali SPZ...?
jartop Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Jen bych se optal - vždycky, když jsem přihlašoval auto, tak jsem musel předložit pojistku, bez ní by mi nevydali SPZ...? To jo, ale potom se také mohlo stát, že ti pojišťovna vypověděla pojistku, aniž bys něco tušil nebo dostal vyrozumění (znám 2 takové případy u ČP).
long Odesláno 3. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Já měl už aut a nic si neschovávám, takže se můžu taky těšit... Jen bych se optal - vždycky, když jsem přihlašoval auto, tak jsem musel předložit pojistku, bez ní by mi nevydali SPZ...? Richarde no právě a navíc nejsme blbové ,abychom jezdili s POV nepojištěným vozidlem. Využívají té 4 leté doby, kdysi lidé nic nepamatují a raději zaplatí !!!
sibirnaya Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 ja teda nevim, ale koupim auto, pojistim, prodam auto, zrusim smlouvu o pojisteni na pojistovne a m.dam je do ucha.
Harry Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 ja teda nevim, ale koupim auto, pojistim, prodam auto, zrusim smlouvu o pojisteni na pojistovne a m.dam je do ucha. Neboj, za pár let ti přijde platební rozkaz na pár tisíc za to, že jsi ho neměl pět týdnů (během doby kdy jsi byl majitel) pojištěný a navíc ten mercedes bylo vlastně vozidlo do 12tun (jiná sazba), takže davaj prachy, kafko... A dokazuj to zpětně... Přijde mi, že tyhle věci chodí lidem, kteří dle registru byli v posledních pár letech majiteli více vozidel - jako kdyby sázeli na to že už nebudeš mít kompletní dokumentaci (včetně úředně potvrzených fotek aut a okopírovaných techničáků) od všeho - a tudíž budeš moci těžko něco zpětně dokazovat. Takže jsi snadná kafka a utáhnou tě na vařený nudli...
sibirnaya Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 asi mas pravdu, na firme mame jen dve auta, takze se to celkem snadno hlida, nehlede na to, ze predpokladam, ze sou to kurvy, a proto drzim dokumentaci k exvehiklum tak deset let zpetne. jednou jedinkrat nas dostali, a to hned zezacatku, kdyz se auto po totalce odhlasilo na svestkach, ale nikdo nevedel, ze se ma aji zrusit ruceni, a pak sme dolepovali 2,8 za dva roky. ale to nebuzerovala CKP, ale primo CP, kde bylo pojisteny, a byla to nase blbost. na druhou stranu si dycky reknu, tady se rozciluju kvuli par tisicum, prodejem GMT II C TT jsem tratil 20 litru a ani to nebolelo - dokad nende vo zivot, de vo h...o..
bedan Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Mám tu samou zkušenost. Manželce přišel asi před půl rokem podobný dopis a samé bububu, doplacení pojistného, penále, když nezaplatíte tytyty a celé napsané nehorázně arogantním stylem. Žena je měkká a tak chtěla okamžitě zaplatit s tím, že nechce žádné problémy. Protože má auto k podnikání a tudíž veškeré platby evidované v účetnictví, přesvědčil jsem ji, že je to banda pitomců (po těchto Vašich zkušenostech si nyní myslím že je to banda darebáků, ne-li přímo zločinců), a nechal jsem účetní všechno 3 roky zpět vyhledat. Samozřejmě bylo všechno v pořádku, pojistné pravidelně uhrazené, jenom ve smlouvě bylo auto identifikováno pouze podle VIN (pochopitelně, protože RZ nejde bez uzavřené pojistky vydat). Po telefonu se se mnou nechtěl nikdo bavit a pořád mleli tu naučenou mantru. Mailový kontekt jsem rovněž nedostal a tak jsem jim musel nakonec poslat dopis s doručenkou a s kopiemi všech dokladů. Od té doby se nikdo neozval ani s omluvou ani s tím že eventuelně ještě něco podle nich není v pořádku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se