Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Viděl to někdo celé? Jaké to bylo?

Ja to viděl celé a vřele doporučuji. Hlavní dojme, že se problémy prima opakují v další postkomunistické zemi.

Odesláno

Tak dnes jsem měl fakticky dobrý budíček :) čt2 opět zabodovala....celý dokument byl o Glashütte a byl skvělý!!! vřele všem doporučuji..je to naše srdeční záležitost a v televizi jich moc není !!!!

Odesláno

Mám to na videokazetě, ale kam s tím?

Má to 507 MB, zkoušel jsem to zmenšit na 109 MB a je to ještě koukatelné. Ale mailem to z domu neprotlačím, spojení nemám nic moc, jedině zítra.

Odesláno

VS: jestli mas program zvany VirtualDub a nainstalovane kodeky DivX nebo XVid, nemel by problem ten porad ve velmi slusne kvalite smrsknout na rozumnou velikost. Co se prostoru na webu tyce, mozna bych manzela uprosila, aby uvolnil par set MB na nekterem ze svych serveru a dalo by se to soupnout na FTP ke stazeni... Takhle bys to uploadnul jen jednou a pak by si to mohl stahovat kdo by chtel :-)

Odesláno
VS: jestli mas program zvany VirtualDub a nainstalovane kodeky DivX nebo XVid, nemel by problem ten porad ve velmi slusne kvalite smrsknout na rozumnou velikost. Co se prostoru na webu tyce, mozna bych manzela uprosila, aby uvolnil par set MB na nekterem ze svych serveru a dalo by se to soupnout na FTP ke stazeni... Takhle bys to uploadnul jen jednou a pak by si to mohl stahovat kdo by chtel :-)

Už to mám hotové, těch 109 MB je akorát. Další zmenšení už je moc kostičkované. Tak řekni kam s tím a jak to tam dostat a můžu to tam pomalu ládovat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...