Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Toto som zbadal na TZ-UK..

SubC no date ? 5.930

YM2 blue bezel ? 9.185

YM2 platinum bezel ? 9.900

Calendar yellow gold (bracelet ) ? 36.785

Calendar white gold (bracelet )38.900

Calendar pinkk gold with strap ? 31.460

DJ2 smooth bezel ? 5.685

Pekne ceny co...neviem ale ci su to uz hotove ceny alebo len orientacne...

Upraveno uživatelem stopa99
Odesláno

Teď si vážně kladu otázku, jestli ten datum opravdu tolik potřebuju. Už jsem byl rozhodnutej pro keramický Submarinery s datumem, ale tohle mě dostalo. Tomuhle já nemůžu vytknout vůbec nic. Nádhera! Ale ten datum sakra asi potřebuju...

Moc pěkný jsou ty Yachtmastery s modrou lunetou a Datejust II taky paráda!

Odesláno
  V 7. 3. 2012 v 15:58, 'stopa99' napsal:

Toto som zbadal na TZ-UK..

DJ2 smooth bezel ? 5.685

Pekne ceny co...neviem ale ci su to uz hotove ceny alebo len orientacne...

jakoze nove DJ budou levnejsi nez ty stavajici??

Odesláno

temhle novym subum ND musi desne sluset full gold... a ta platina na yacht masterech ma taky neco do sebe... by me docela zajimalo, jak jsou na tom videt vlasovy skrabanecky od odevu pri kazdodenni sichte, v primem srovnani s oceli, treba po half year noseni...

Odesláno

Takhle na prvni seznameni me Sky-Dwellery moc neberou. Strojek se slozitejsi komplikaci a dvakrat prorezanej ciselnik, no nevim... Zato keramicky nodate Suby jsou dokonaly. Jsou to jedny z mala hodinek, u kterych se mi verze bez data (a bez kyklopa) libi stejne jako s datem.

Odesláno

Luki otázka zvyku, stejně postupoval Longines s Hydroconquestem ( otočná luneta) a Conquestem ( hladká), staří kusy si nezvyknou a mladým to bude jedno :)

Návštěvník REO
Odesláno (upraveno)

Všeobecné nadšení z modrých Yachtmasterů nesdílím, protože se mi už léta nelíbí těžkotonážní luneta, kdyby byla subtilnější, měl bych větší radost, to už by však asi nebyly Yachtmastery. Datejusty II bez vroubkované lunety vypadají tak nějak víc obyčejně, nevím, jak to lépe vyjádřit. Každopádně jsou mi teď bližší a chci je.

Upraveno uživatelem REO
Odesláno

me na nich nevadily, ale protoze sem socka, tak sem polovicce koupil ocelovy bez vroubku a mozna jim to slusi vic, nez se zoubkama, milgauss je taky krasnej neozubenej, myslim, ze to DJ urcite neuskodi..

Odesláno (upraveno)

sky dweller jsou fakt bomba, kalendář je bezva, klidně bych si na nějakým budoucím modelu odpustil ten duální čas. Trochu mě ruší, celkově ubírá údernosti je, takový nějaký moc outdoor dobrodružný - ale je to rolex, takže JO. Ve své cenové skupině mi přijdou opravdu špicovní :D Sibirnaja - ty jim snad děláš cenovky - gratuluju k přesnému odhadu :D

sub do date C - naprostá nádhera . Po tudorech pelagos druhý nejlepší potápky letoška ..... zatím

YM - nějak je nechápu, jsou to prímový rolády, ale není to trochu málo? Nesnáším jachtaře, takže to bude možná tím. :)

DJ II - ty s vroubkovanou lunetou se mi líbí mnohem víc - tahle vypadá velmi pneumatikoidní, buřtová a humpolácká, to nebyl myslím nejlepší nápad. Možná fotky klamou.

Daytony s duhovým obložením jsou adept na absolutní vrchol sezony - rolex v té nejčistší podobě - oceňuju tu otevřenost vyjít vstříc kulturám švýcarsku velmi vzdáleným .....

dál už nemůžu :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Za me 3v1, souhlas s pejskem a kocickou.

Za Federera snad jen toto : Federer reportedly is being paid $15 million as part of a 10-year deal with Rolex dating back to July 2006.

Za 1,5mil usd rocne bych byl nadsenej i z novych swatchek hanny monatana nebo justina biebera :-)

Odesláno
  V 7. 3. 2012 v 14:59, 'sibirnaya' napsal:

ten skydweller je jen ve zlate. cenu tipuju tak na trictvrte mega :D

Letos ve zlatě, příští rok bicolor, 2014 ocel.... jako u Rolexu vždycky !

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...