Chumpus Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Novinky jsou mimo jiné na oficiálních stránkách, sem dávám Grande Cosmopolitan Tourbillon, který je fantastický! Pro mě jedna z nejlepších novinek z Basileje. http://forums.timezone.com/index.php?t=msg&th=1763369&start=0&rid=96219 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Hmm, tak tohle je bez diskuze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Jak říkáme mi němci... ja, gut, fantastich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 ...also wirklich sehr sehr sehr gut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Tohle všechno lze čistou mechanikou vůbec udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Žeru ty 4 kolečka v řadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Vyrážečka dechu, není co říct (ale škoda že ještě necinká.. , musel jsem to odlehčit..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 (upraveno) pridam par ratolesti od GO, nech mate radost...aby ste tu neslintali nad Tudorami a GS PS: ja ten BigDate milujem !! (edit) Upraveno 8. března 2012 uživatelem lac1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Ty první jsou na mě až moc Portuguese-like Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Ty první jsou na mě až moc Portuguese-like muhehe... uz som mal obavu ze to tu nikto neohundre inac famozna praca, skladam kompliment do glashuette Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Ty první jsou na mě až moc Portuguese-like Jestli náhodou tenhle Marine design není trochu starší než Portugese se dvěma subciferníky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Tedy Grande Cosmopolitan Tourbillon jsou opravdu famózní. Zůstal jsem na ně hledět asi 20 minut. Je to opravdu pecka a nádherně přehledné na to, kolik je tam informací. Tedy před GO opět smekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 soudruzi z NDR chybu neudělali:)jsou výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 dalsi Foto-report z WPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Jo, Krušnohorci holt umí. Moc, fakt moc, si přeju k nějakým GO se jednou dopracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 (upraveno) Jo, Krušnohorci holt umí. Moc, fakt moc, si přeju k nějakým GO se jednou dopracovat. narazil som na GO, ktore ponuka za Seahawk to je nahoda edit:uz su predane, tak aspon zo srandy ( ked tak to erasnite potom) Upraveno 10. března 2012 uživatelem lac1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 ty turba jsou fakt super, to mi říkat pane, tak jsem hodně happy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Grande Cosmopolitan Tourbillon - musím se k nim pořád vracet. Jsou fakt úžasné. Ta rezerva nátahu, mňamka. Bez ní by nebyly tak dokonalé. Opravdu jim nic nechybí. Když nad tím tak přemýšlím, tak jim bude spíš něco přebývat na cenovce. Kdyby neměly tourbillon tak by byly možná v kategorii dosažitelných, takhle holt zůstane jen u koukání na parádní fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoonza Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Oni proste delaji neuveritelne naslapany veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
transdriver Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Grande Cosmopolitan Tourbillon - šlapu si po jazyku - mňam mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se