Jay Doll Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Blond 90 - 60 - 90, v poho Hasiči, to je zase informace Když už, tak napiš kdes jí koupil, kolik stála a jestli má koňské žíně a přírodní materiál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 (upraveno) Minulý týden jsem koupil toto v IKEI a zatím naprostá spokojenost. Jak dlouho vydrží těžko říct, ale za ty peníze super. EDIT: mají docela prakticky vyřešenou matraci 180x200. Jsou to dvě 90x200 v jednom obalu. Takže žádný předěl uprostřed postele a přitom je každá matrace samostatná, takže se může přítelkyně vrtět kolik chce. Upraveno 13. března 2012 uživatelem adamjursa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Blond 90 - 60 - 90, v poho Tak tahle matrace by mě opravdu nenapadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Hasiči, to je zase informace Když už, tak napiš kdes jí koupil, kolik stála a jestli má koňské žíně a přírodní materiál... Našel jsem jí před pár lety na tramvajově zastávce, ted už stála mooooooc, a nemá cenu se jí zbavovat. Materiál přírodní, hebký, hřející, typ švédský! stačí moderátore? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Tak tahle matrace by mě opravdu nenapadla To je ta z muzikálu, co byla s Paroubkem na předvolebním foru v teplicích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Našel jsem jí před pár lety na tramvajově zastávce, ted už stála mooooooc, a nemá cenu se jí zbavovat. Materiál přírodní, hebký, hřející, typ švédský! stačí moderátore? Jo, takhle má vypadat kompletní info. Ale nevím, jestli poslat Afričana na tramvajovou zastávku pro matraci, taky by tam mohl tvrdnout hodiny a žádnou nenajde. Nedá se ta tvoja někde koupit? Nebo aspoň podobný model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Spím na tomhle http://www.jelinek.eu/produkty-matrace-ortopedicka-lamelova Já též a můžu vřele doporučit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Ma tu niekto dormeo renew? Nejaka cabraka na matrac. Myslite ze to funguje? Chceme to kupit ako darcek resp ja si myslim, ze je to blbost ale priatelke to chce kupit mame, lebo ju boli chrbat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Mají to prarodiče přítelkyně a prý to fakt funguje - resp. prý se na tom prostě skvěle spí. A nejsou jediní od kterých jsem to slyšel Osobně nemám, a asi to dost záleží od okolností (na co to dají, jak trvdý podklad mají rádi). Mě se to zdá drahý, ale prý to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Klasická pěnová antidekubitní matrace. Nicméně, čím dál tím víc zvažuji návrat k futonu.Byl sice tvrdý jak hovado, ale po 14 dnech si člověk zvyknul. Záda byla vděčná, člověk se nehrbil, a ten tvrdý spánek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Máme futon, asi půl roku. Ten nejtvrdší s kokosem a čímsi. Zpočátku jsem hodně nadával, ale po měsíci super. Zkuste to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Pres 2 roky futon kokos-latex z futoncentra a jsme spokojeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Přidám jednu zkušenost "Simmons ? Hotel Legends 1"... spali jsme na tom v Singapuru a bylo to jedno z nejlepších spaní co jsem zažil. Až jsem neváhal a napsal jim co to je za značku a model. A tip od známého co matrace vyrábí - nebát se ptát po hotelových řadách, v podstatě stejné co ty nejvyšší modely za mnoho desítek tisíc, ale za mnohem příznivějších podmínek. A samozřejmě vyhnout se všem umělým materiálům a zůstat jen u přírodních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dinael Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 (upraveno) Máme doma latexovou matraci a spí se nám na ní perfektně, ale jediné čím má smysl se řídit je prostě pohodlnost a tu si lze vyzkoušet jen na vlastní kůži... Upraveno 24. října 2016 uživatelem Dinael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Nejake novinky tady? Nove zkusenosti? Musim koupit matraci po siti i s dovozem. Na jakou stranku byste me poslali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 .....Myslím, že v cenové kategorii do 20k je fakt nejlepší zvolit kvalitní pěnu, vyhýbal bych se latexu .,. Mohu se zeptat proc? Prevazuje nazor, ze latex je kvalitativne nad penama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Po rychlem scanu sem danych odkazu to vypada na MPO Horse Lux. Jeste kouknu co na to Ikea. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Má někdo zkušenost s matracemi Tempur? Sháním pomocnou matraci (čabraku). Dnes mi to v jedný prodejně vychvalovali do nebes. Na netu moc českých recenzí není, ale co jsem hledal v angličtině (tady a tady), tak mi to připadá, že to je asi tak oblíbený jako španělský boty a jiné mučící nástroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek77cz Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Máme doma matrace pěnový. Monna Perfo od Purtexu. Je vyrobená ze tří vrstev. Je oboustranná. Z jedné strany je vysloveně tvrdá a z té druhé středně tvrdá. Máme je třetím rokem a můžu jen doporučit. V Purtexu ve Zdibech rádi poradí a nechají vás na všech matracích poležet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 @reborn: Tempur (mimo jiných věcí) v ČR prodává třeba Prospanek.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se