Kid_A Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 kalendarovky:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Souhlas, sup s nima tam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 To nepujde kluci, mam jen tohle male rozliseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Takmer vzdy ked si otvorim toto vlakno dostanem chut si ich kupit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Tak tady mas jeste jednu davku na chut. 115200 v akci! Rodice prijedou po roce na navstevu, je potreba se na to nalezite pripravit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 V 28. 7. 2016 v 12:58, filo-boxer napsal: Tak uz ji mam doma a vypada to velmi dobre! Co ty Vite? IMG_5356.JPG Vyplatilo sa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Urcite ano. Kniha nabita silenymi pribehy a spoustou skvelych fotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 V 20. 8. 2016 v 16:46, filo-boxer napsal: Urcite ano. Kniha nabita silenymi pribehy a spoustou skvelych fotek. Souhlasím, už ji mám taky a jsem právě na sev. pólu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 V 20. 8. 2016 v 19:02, Vit napsal: Souhlasím, už ji mám taky a jsem právě na sev. pólu. Nešlo to, vzhledem k hodinkám, které mám na ruce jsem musel přeskočit na kapitolu 4 VIZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Tyhle malé Rolbičky, to jsou prostě jedničky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 A i zvířátka v lese už pochopila, co je dobré! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 To je dobre foto ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Jj, zabavne fota . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Díky chalani. Když se tak ale na ty fotky dívám, pomalu spíš nabývám dojmu, že ta zvířátka na ty Rolády koukají a myslí si něco ve smyslu "Co s tím jako máme dělat, vždyť se to nedá žrát!" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Na te posledni vypadaji jakoze si daji Rolex gablik . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Kebyže nájdeš igracikov tak s nimi by to bolo tiež pekne foto. Môj obľúbený bol zednik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Igráčky bohužel nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 To je jak Jezisek v jeslickach. Nafot to v predepsanem rozmeru a mame supr foto do kalendare na vanocni tyden A k igrackum se spis hodi Pamy...delal se igracek elektrikar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Obdivuju Tvoji hodinkovou věrnost a některé fotky by si místo v kalendáři rozhodně zasloužily. (jo díky za pochvalu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Když já jsem tak nějak kalendářově vyhořelý. Přispíval jsem do něj každý rok, ale teď už si ho ani nekupuju a poslouchat (od jedinců, kteří nikdy neposlali ani prd), že fotky nic moc, malý výběr, furt to samé... to mě už taky neba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se