African Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Nejake to blejskani. Ta je moc hezká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 ....jo jo,ty fotky mají šťávu a nápad................gute Arbeit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 (upraveno) Bych byl býval nikdy neřek, jak těmhle spíše společenským roládám sluší koženej NATO... Máš krásné a nápadité fotky, tohle vlákno mě baví, ale z těch, kde letěj na dlažbu, je mi zle... Patřím k úchylákům, co hodinky každý večer vyleští hadříkem, položí jen na hodinkovici, nebo daj do winderu, na cesty s sebou vozím pytlíček, aby měly postýlku Upraveno 19. července 2012 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Děkuju za slova chvály pánové. Ty padající fotky - samozřejmě jsem ty hodinky nikam neházel, ani třeba do měkkého. Pěkně jsem je pověsil na tenký silón, různě s nima kroutil a postupně vyfotil asi 100 fotek. Pak přišla na řadu neúprosná selekce a zbyly tyhle tři. Silón jsem pak vyretušoval. Všehovšudy půl dne práce/zábavy. Včera taky, asi 30 fotek, zbyla jedna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Kdo by rád nehrál piškvorky... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 To kožený NATO jim moc slušelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Horst Bucksfeldt - 2 Fantasien für Klarinette solo op. 75 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Horst Bucksfeldt - 2 Fantasien für Klarinette solo op. 75 ......na to jemné a leštěné pouzdro je ten režný NATO už trochu moc,ale ten "pštros" jim sedí "wie der Arsch auf den Topf ".....:-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 ten nato remen som robil ja, ale tiez uznavam ze pstros im sedi viel besser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Děkuju za slova chvály pánové. Ty padající fotky - samozřejmě jsem ty hodinky nikam neházel, ani třeba do měkkého. Pěkně jsem je pověsil na tenký silón, různě s nima kroutil a postupně vyfotil asi 100 fotek. Pak přišla na řadu neúprosná selekce a zbyly tyhle tři. Silón jsem pak vyretušoval. Všehovšudy půl dne práce/zábavy. Včera taky, asi 30 fotek, zbyla jedna... Dobrá práce. Už když si sem ty fotky hodil, špekuloval jsem na tím, jestli vážně letěly nebo ne A rozuzlení mi připomnělo ten vtip, jak si doktor zavolá čekající pacienta do ordinace...chvíli sleduje jeho RTG snímek a pak mu ho ukáže..."vidíte, tady to máte zlomený...ale nebojte, vyretušujeme to ve photoshopu a budete zase jako rybička"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 James Bond ví co dělá. To je snad bez diskuze, o tom si NIKDO nedovolí pochybovat. Proto nepřekvapí, jaké si v posledním románu vybral hodinky (Omegy se mu sekly, prý něco s co-axiálem...). Malé a pohodlné, robustní a spolehlivé. 115200. Gratuluji Jamesi. Dobrá volba. http://jamesbondwatchesblog.com/category/reference-numbers/rolex-115200/ Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AETAqvzJM5Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 James bond watch: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 noo.. James je nosi od te doby, co vysly, ale moc je neukazuje.. nosi je totiz na peru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 ....v kuloárech se ale šušká,že na tom jeho průměru to pouzdro působí nezvykle male,.......zato má prý otlačenou a podrážděnou předkožku od nekryté korunky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 To je blbost, poněvadž James je obřezanej. A vůbec...jste volové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Bond, Jacob Bond Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Koupil jsem si na hraní zrcadlo pro začátečníky (Canon EOS 1100D) se seťákem (18-55mm) a ráno jsem při kafi trochu cvakal a zkoušel makro program. No...telefonem mi to jde zatím líp, uvidíme co bude. Uvažuju o mezikroužcích ale nevím, má to smysl? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Ale jo, bude legrace... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Mezikroužky jsou zajímavá věc, akorát nevím jak nastavit clonu. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se