Potkan Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Pecka! I slonovi se libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Diky! A mně se taky pořád líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Slaměný vdovec, švýcarské hodinky, švýcarské víno, dobrá hudba a zapomněl jsem přehodit datumku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmagico Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 V 14. 9. 2013 v 15:33, filo-boxer napsal: Janko, o tom to je. Hodinky jsou to velikosti male ale duchem a kvalitou nicim nezaostavaji za svymi vetsimi bratricky v kolekci Rolex. Hodinky ve vitrince? Ne, to neni nic pro me. Mam jeste nekolik starych Primek a nejake digi, abych neskoncil jako chudak Bandi, ale ty vsechny lezi v krabici, nemaji sanci. A ty uz se taky vyprdni na otocnou lunetu, zapomen na kompromisy, pockej treba rok ci dva, prisetri a kup si Explorery. Jo, nejsou to zadny vonafky! klo.JPGLen ich neodfoť s výsledkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 KO-STI-ČKY! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Colours of ... Rolex Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Paradne fotky! Su velmi fotogenicke, len tak dalej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 LA LALA LA LA, LA LA LA, LA LA ... LA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 nadherny fotky, mas spoustu napadu a je fajn, ze Te porad drzej, myslim, ze Tvoje hodinkova vernost dava spouste z nas nadeji, ze nekdy budeme i spokojeni :-)diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Jak už jsem psal dříve, do Tvého vlákna se chodím uklidnit a načerpat radost , která z Tvých fotografií vyzařuje. Také už jsem se propracoval ke svým definitivním R. a při pohledu na tyto fotografie přemýšlím, že bych jim časem pořídil "menší sestřičky"...nějaké 36mm DJ by byly na mé zápěstí k formálnímu oblečení naprosto ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 (upraveno) dúfam že presne takto nejako budem nadšený ja z mojich prvých hodiniek (keď konečne zistím, ktoré to budú). Tieto tvoje sú peckoidné dlho som netušil ako Rolex-y vyzerajú, potom som ich raz videl na jednom našom učitelovi (mal zlaté, tým myslím CELÉ zlaté) a zdalo sa mi to hnusné.. a aj keď mi ich potom ukázal tak som nechápal čo na tom ludia vidia.. :/ no teraz už mi to tak trochu dochádza.. po výlete do viedne (kde "stretnete" rolex predajňu častejšie ako MCdonald) som zistil že ak teda budem v hodinkách pokračovať tak určite by som mal raz rád aj rolexy tieto tvoje sú geniálne, velmi dobre fotíš keby mám dieťa ale asi by som mu nedal "žuť" také hodinky.. (dieťaťu nedám do ruky ani mobil, čo stojí tak do 600 eur). A inak gratulujem !! vidieť že sa z nich mega tešíš Upraveno 17. prosince 2013 uživatelem worm007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Diky kluci. Jak jsem uz parkrat psal, ta vernost je zpusobena a zivena tim, ze jsem si hodinky poridil k narozeni dcery s tim, ze je ode mne jednou dostane. To vylucuje prodej a protoze zatim nechci do chronoblbnuti cpat dalsi penize, mam vystarano. Ale ne, ze by se mi nelibilo tisic jinych hodinek a uz se tesim, az si za nejakych 20 let budu moct vybrat nove. Ale bavi me furt, maji vse co potrebuju a to vyvedene (v mych ocich) k dokonalosti. Chosef76: Ano videl jsem ve vlaknu co mate na ruce. Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 V 17. 12. 2013 v 9:38, worm007 napsal: ... keby mám dieťa ale asi by som mu nedal "žuť" také hodinky.. (dieťaťu nedám do ruky ani mobil, čo stojí tak do 600 eur). A inak gratulujem !! vidieť že sa z nich mega tešíš Diky. Taky nenechavam dcerku s hodinkama bezne behat po byte, ale pro ten "fotoshooting" jsem to risknul. Ale jinak ma moc rada kyklopa, casto, kdyz ji drzim v naruci, se ho snazi seskrabnout se sklicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 V 17. 12. 2013 v 9:39, filo-boxer napsal: ta vernost je zpusobena a zivena tim, ze jsem si hodinky poridil k narozeni dcery s tim, ze je ode mne jednou dostaneTak takhle vypadají alespoň jedny definitivní hodinky.Okolnosti pořízení a cesta do budoucnosti.Je vlastně jedno,jaký to jsou.(jestli takový fajnový Rolády,jen dobře).Skvělý vlákno a skvělá myšlenka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 V 18. 12. 2013 v 6:53, Daemonultimate napsal: Tak takhle vypadají alespoň jedny definitivní hodinky.Okolnosti pořízení a cesta do budoucnosti. Je vlastně jedno ,jaký to jsou... Správně! (A díky za pochvalu. ) Vánoční momentky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 (upraveno) Lezu Ti sem teda kvůli hodinkám,ale ta první fotka je bombová.(I z těch ostatních by byly skvělý vánoční pohlednice.) Upraveno 28. prosince 2013 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Tá mačka je bohovská . Dá sa Tvojím fotkám vytknúť všeličo. ale jedno sa im uprieť nedá, ide z nich ťažká pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 V 28. 12. 2013 v 12:28, Daemonultimate napsal: Lezu Ti sem teda kvůli hodinkám,ale ta první fotka je bombová.(I z těch ostatních by byly skvělý vánoční pohlednice.)To je Karel, klimkovicky zabijak a milovnik. V 28. 12. 2013 v 17:48, McStinger napsal: Dá sa Tvojím fotkám vytknúť všeličo. A ja myslel, ze jsou dokonale! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 V 28. 12. 2013 v 20:27, filo-boxer napsal: A ja myslel, ze jsou dokonale! No veď to práve sa im dá vytknúť, my ostatní sme tu potom za amatérov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 moc pekne fotky, ty rolexy jsou fantasticke - dialu vubec nic nechybi. pridal bys jeden prvek navic a kompozice by byla v tahu:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se