Harwey Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna https://wave.rozhlas.cz/zadychavam-se-i-pri-vystupu-na-rip-je-dukaz-ze-ziju-rika-horolezec-mara-holecek-9293039 Mara na Ripe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Máme to za rohem a letos velmi hvězdné obsazení https://mhff.cz/hoste/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna (upraveno) Se nám to doma trochu sere, na začátku roku mi vážně onemocněl člen rodiny, tak jsem odpískal Pakistán, a teď dostala manželka termín operace na vyhřezlou ploténku ve stejný termín co mám Maťák Mám schůzku na fesťáku s Háčkem, ale jelikož už to má všechno taky pěkně nalajnované letos a ve Švajcu bude jen na chvilku, asejc z toho nic nebude.....nic no, hory tu budou i příští rok a nezbývá než se modlit ať se dá rodina dohromady a jede se dál Ještě malé světlo na konci tunelu že bych zaletěl na chvilku do Nepálu, nějáká záležitost tam je vymyšlená, ale ty vole, letenka 26...to je ovšem těžká masáž, když jsem ještě nedávno letěl za 14 Upraveno 19. srpna uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Ať ti aspoň něco vyjde a vše se v dobré obrátí. Já místo do Dolomitu musel kvůli kolenu k moři.......to stáří je hovno, ale peru se s tím co to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Já jdu na jaře 2025 na TEP kolene a tak chci ještě letos dát nějaké hory, co koleno dovolí. Do kopce dobré, ale dolů je to špatenka. Vezmu hůlky, prášky a snad to nějak rakreačně půjde. Kdo ví, jak to pak dopadne, a kdy se na hory zase podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Ať ti aspoň něco vyjde a vše se v dobré obrátí. Já místo do Dolomitu musel kvůli kolenu k moři.......to stáří je hovno, ale peru se s tím co to jde Děkuji, už jsem to rozjel, uvidíme Každopádně se musí všichni uzdravit a jdeme do akce Asi nejvíc mě zajímá přejezd Vietnamu na motorkách, co dělají kámoši v únoru a já už to zaříznul, ale prý jsem vítanej, stačí koupit letenku, jo a taky Aconcagua volá hola, hola ve stejný termín Ale Maťák mě sakra mrzí, každý rok to vždycky něco zařízne, až se tam jednou ocitnu, zjistím že mám fousy až na zem.... asi si ho prostě nezasloužím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Afri, Matak tu bude, neboj, dockas sa:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna před 8 hodinami, African napsal: Děkuji, už jsem to rozjel, uvidíme Každopádně se musí všichni uzdravit a jdeme do akce Asi nejvíc mě zajímá přejezd Vietnamu na motorkách, co dělají kámoši v únoru a já už to zaříznul, ale prý jsem vítanej, stačí koupit letenku, jo a taky Aconcagua volá hola, hola ve stejný termín Ale Maťák mě sakra mrzí, každý rok to vždycky něco zařízne, až se tam jednou ocitnu, zjistím že mám fousy až na zem.... asi si ho prostě nezasloužím. No právě, biologicky hodiny jsou pěkný svinstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna před 9 hodinami, Harwey napsal: Afri, Matak tu bude, neboj, dockas sa:) Děkuji, dočkám se, ale je to deprése. Celý rok se na to klepu , dokonce jsme i zhubnul a pak zase nic, po několikáté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna To zhubnutí se neztratí, alespoň jsi udělal něco pro své zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Tak to je ultra pech, chlape,jsem na tebe myslel a říkal si, kdy sem dáš nějaký fota ..kruci, fakt smůla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna (upraveno) No jo no kluci, když sere čert tak pěkně na jednu hromadu...tata skončil v nemocnici s prasklým obratlem, kluk mi nenastoupil v neděli na poslední tábor kvůli silnému průjmu Naštěstí dnes přišli výsledky od doktorky a není to Salmonela, které je prý všude hafo a nemá v sobě defakto ani žádného brouka, takže aspoň že tak, navíc se začíná cítit opět fajnově No a ten náš Maťáček, o víkendu se sejdu s Háčkem a vypadá to na další předběžný termín a to červen 2025...asejc...můj problém že nahoru s nikým jiným nechci protože se tam dějí docela divočiny s průvodci, trocha tam s tím chlapci vyjebávají a Zdenál je poctivý borec, kterému naplno důvěřuji, navíc ten kopec zná jak své boty. Tož tak, už tady hledám letenky do Vietnamu a svezu se asi s kamarády kam jsem vlastně původně měl jet než jsem dostal termín do Švajcu. Co se má stát se stane, a tak je to správně Nechystáte se někdo na filmový horolezecký festival do Teplic? Upraveno 21. srpna uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Dnes jsem byl na besedě Adama Bieleckiho a byla nádherná záležitost, obrovský borec Záchrana indického lezce nadlidský úkol, který by zvládl jen málokdo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září ČT: Nejkrásnější treky Evropy 4/11 Francie I - Příprava výstupu na Mont Blanc. https://www.ceskatelevize.cz/porady/15826074245-nejkrasnejsi-treky-evropy/223562260380004/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září před 9 hodinami, juk napsal: ČT: Nejkrásnější treky Evropy 4/11 Francie I - Příprava výstupu na Mont Blanc. https://www.ceskatelevize.cz/porady/15826074245-nejkrasnejsi-treky-evropy/223562260380004/ Zatím jsem viděl všechny díly, krásné záběry, krásná místa, ale jsem z toho trochu v rozpacích. Nemůžu se zbavit pocitu, že je to takové moc "načanačané". Všechno je čisté, voňavé, uklizené, uhlazené. Slečna je pořád jako modelka na molu, při každé příležitosti. Když šlape trek 600 výškových, tak se nepotí, nefuní, když se koupe ve vodě, tak není mokrá, když někam vyleze, tak je namalovaná, učesaná, navoněná, všechno oblečení je čisté. Kdybych udělal ten dokument já (z těch stejných míst), tak je to pravý opak Tož tak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září akurat som to iste chcel napisat, je to moc umele... nastastie zabery krajiny a priroda to kompenzuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září @Zdenek1307 @Harwey já si říkal, co mi na tom dokumentu nesedí. Máte recht! Každopádně příroda a místa jsou tam krásné. V příštím díle by už měl být výstup na Mont Blanc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Borci, dám to sem, občas se tu knížky řeší... Vyklizim byt po dědovi a našel jsem tuhle knížku? Neudělala by někomu radost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září před 50 minutami, kral083 napsal: Borci, dám to sem, občas se tu knížky řeší... Vyklizim byt po dědovi a našel jsem tuhle knížku? Neudělala by někomu radost? @African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září To je tá tragická expedícia na Makalu 1973. Veľmi zaujímo o nej píše aj jej priamy účastník Michal Orolin vo svojej knihe "Strmé cesty k Himalájam". To je tiež jedna z povinných kníh pre tých, čo sa o lezenie zaujímajú. Orolin bol osobne pri tejto beznádejnej niekoľkodňovej záchrannej akcii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se