African Odesláno 30. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2025 1 hour ago, enGiN said: Himlung Himal bych někdy chtěl dát, je to trošku srdcovka. Base Camp je kousek od vesničky Phu a to je opravdu úžasné místo! Posílám pár fotek. Trek Nar-Phu bylo moje seznámení s Nepálem asi před osmi lety, na to nezapomenu. Od té doby jsem v Phu byl ještě jednou a změny tam naštěstí moc rychle nepostupují Himal je ale čím dál oblíbenější... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale to je ovšem moc krásné Ladíme to a pokud to začne být seriózní, můžu tě oslovit... čekám na cenovou nabídku
Harwey Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
African Odesláno 4. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 6 hours ago, Harwey said: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vím že Mára je těžký borec a ví kdy se na to vyprdnout, ale na druhou stranu velký divoch který pro risk nejde daleko. Já když vidím co se tam děje a jak to všechno padá, tak už bych to prostě odpískal. Za mě už je to opravdu velký hazard....no jo no, ale je to prostě náš Mára
Harwey Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bcmike Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 před 4 hodinami, Harwey napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Držím palce Marečku, blázne.
African Odesláno 7. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 2 hours ago, bcmike said: Držím palce Marečku, blázne. Je to šílenec a to i divoch Radar, letos příjemná beseda Modlím se za ně, ať se tam neodehraje nějákej průser.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vlcak Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Mazec. Myslím na ně a držím pěsti. Ať se zadaří a mají štěstí.
Harwey Odesláno 8. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Harwey Odesláno 8. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 10. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2025 tie tajfuny v azii im teda asi tiez nepomahaju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
vzduch Odesláno 11. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 Tato nabídka knihy mi přistála v poště. Vzhledem k tomu, že Messner je v dubnu ve Zlíně a mám už lístky na jeho přednášku, tak jsem vzal i tu knihu. Je to Legenda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 11. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 4 hours ago, vzduch said: Tato nabídka knihy mi přistála v poště. Vzhledem k tomu, že Messner je v dubnu ve Zlíně a mám už lístky na jeho přednášku, tak jsem vzal i tu knihu. Je to Legenda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsem si ji prohlížel v obchodě a nějak mě to nechytlo... já spíš ty jeho expediční. Na přednášku beru sám na Everestu a zkusím získat podpis
Harwey Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Priroda bola proti, ale hlavne ze su OK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 12. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Přesně, jsem rád že kluci jsou zdravý a živý Hora měla svoji hlavu a je dobré se s tím smířit...
horal Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Dneska nebyl den, ale aspoň nebyl poslední kdy to zkusili...
Harwey Odesláno 14. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 BF v HUDY, nestudoval som to extra, mozno si tam nieco najdete https://www.hudysport.sk/black-friday?xnpe_tifc=4.nJbIopbuH84DP_hFLubjpZhfEWVjQsVuU_O9BsEG8DqueZEueDnkEAbfs3tu4vaMXj4DH7h._7xfnd4Dxjb.h_&utm_source=exponea&utm_campaign=20_MANU_News1098_Black_Friday_SK&utm_medium=email&utm_term=2025-11-14
African Odesláno 14. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 Kdyby tady měl někdo nezávazný zájem o svoji první sedmitisiícovku Himlung Himal, říjen příští rok, dejte mi vědět do SZ. Zkouším co nejvíce lidí aby jsme se dostali na nějakou solidní cenu, ale dělají mi kalkulaci i pouze pro mě. O nic nejde....to jen kdyby někdo náhodou. Detaily se budou teprve řešit časem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
enGiN Odesláno 14. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 před 54 minutami, African napsal: Kdyby tady měl někdo nezávazný zájem o svoji první sedmitisiícovku Himlung Himal, říjen příští rok, dejte mi vědět do SZ. Zkouším co nejvíce lidí aby jsme se dostali na nějakou solidní cenu, ale dělají mi kalkulaci i pouze pro mě. O nic nejde....to jen kdyby někdo náhodou. Detaily se budou teprve řešit časem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj Afri, jak jsem psal v tomhle vlákně, hrozně by mě to lákalo. Ale vzhledem k tomu, že se nám letos narodil potomek, tyhle ty úvahy musí jít na nějakou dobu stranou... Každopádně držím palce, ať to vyjde, a závidím! Se ženou už řešíme, kdy vezmeme malého poprvé do Nepálu a dáme třeba Poon Hill Trek nebo něco takového
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se