Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
1 hour ago, enGiN said:

Himlung Himal bych někdy chtěl dát, je to trošku srdcovka. Base Camp je kousek od vesničky Phu a to je opravdu úžasné místo! Posílám pár fotek.

Trek Nar-Phu bylo moje seznámení s Nepálem asi před osmi lety, na to nezapomenu. Od té doby jsem v Phu byl ještě jednou a změny tam naštěstí moc rychle nepostupují :) Himal je ale čím dál oblíbenější...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Ale to je ovšem moc krásné 👍 Ladíme to a pokud to začne být seriózní, můžu tě oslovit... čekám na cenovou nabídku 😅

Odesláno
6 hours ago, Harwey said:

Vím že Mára je těžký borec a ví kdy se na to vyprdnout, ale na druhou stranu velký divoch který pro risk nejde daleko. Já když vidím co se tam děje a jak to všechno padá, tak už bych to prostě odpískal. Za mě už je to opravdu velký hazard....no jo no, ale je to prostě náš Mára 🙈

Odesláno
před 4 hodinami, Harwey napsal:

Držím palce Marečku, blázne. 

Odesláno
2 hours ago, bcmike said:

Držím palce Marečku, blázne. 

Je to šílenec a to i divoch Radar, letos příjemná beseda :guitar: Modlím se za ně, ať se tam neodehraje nějákej průser....

Odesláno
4 hours ago, vzduch said:

Tato nabídka knihy mi přistála v poště.  Vzhledem k tomu, že Messner je v dubnu ve Zlíně a mám už lístky na jeho přednášku, tak jsem vzal i tu knihu. Je to Legenda. 

Jsem si ji prohlížel v obchodě a nějak mě to nechytlo... já spíš ty jeho expediční. Na přednášku beru sám na Everestu a zkusím získat podpis 🤙

Odesláno

Kdyby tady měl někdo nezávazný zájem o svoji první sedmitisiícovku Himlung Himal, říjen příští rok, dejte mi vědět do SZ. Zkouším co nejvíce lidí aby jsme se dostali na nějakou solidní cenu, ale dělají mi kalkulaci i pouze pro mě. O nic nejde....to jen kdyby někdo náhodou. Detaily se budou teprve řešit časem.

Odesláno
před 54 minutami, African napsal:

Kdyby tady měl někdo nezávazný zájem o svoji první sedmitisiícovku Himlung Himal, říjen příští rok, dejte mi vědět do SZ. Zkouším co nejvíce lidí aby jsme se dostali na nějakou solidní cenu, ale dělají mi kalkulaci i pouze pro mě. O nic nejde....to jen kdyby někdo náhodou. Detaily se budou teprve řešit časem.

Ahoj Afri,

jak jsem psal v tomhle vlákně, hrozně by mě to lákalo. Ale vzhledem k tomu, že se nám letos narodil potomek, tyhle ty úvahy musí jít na nějakou dobu stranou... :)

Každopádně držím palce, ať to vyjde, a závidím! Se ženou už řešíme, kdy vezmeme malého poprvé do Nepálu a dáme třeba Poon Hill Trek nebo něco takového :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...