African Odesláno 9. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2025 On 8/7/2025 at 1:10 PM, horal said: Výborný dokument o Dině Štěrbové. Takhle si představuji když se o někom řekne, že je solí země a inspirací pro další lidi. Smekám. https://www.csfd.cz/film/1584823-za-oponou-velehor/prehled/ Přesně, kdo má zájem ji poznat osobně, tak na MHFF 2025.... https://mhff.cz/hoste/dina-sterbova/
Harwey Odesláno 12. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://sport.aktuality.sk/ostatne-sporty/clanok/ziadna-jej-krajanka-nedokazala-to-co-ona-slovenska-horolezkyna-vstupila-do-historie-2025081118433098247 1 2
Zdenek1307 Odesláno 21. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2025 Po včerejším příletu do Norska jsme hned dnes zahájili první aklimatizační výstup (myšleno tak, že přeletět z 29° do 9° musíme vstřebat) Ale je to prostě fantazie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Zdenek1307 Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 Dnešní várka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Zdenek1307 Odesláno 27. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2025 Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
African Odesláno 28. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2025 Zamykám kancl a hurá na MHFF Teplice nad Metují V sobotu Mára ve 14:00 beseda o výstupu na Lirung Budete tam někdo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
African Odesláno 28. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2025 Asi vykoupili vlajky z celého Káthmándú Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 30. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 The best of the best Gratuloval jsem že ho kamarád Mára vylezl, on mě že jsem ho viděl...ale mě to bohatě stačilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
bcmike Odesláno 30. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 před 1 hodinou, African napsal: The best of the best Gratuloval jsem že ho kamarád Mára vylezl, on mě že jsem ho viděl...ale mě to bohatě stačilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mára je Bůh
Bells Odesláno 5. září 2025 Nahlásit Odesláno 5. září 2025 Něco málo z roadtripu ke Slovinským kopečkům. Slovinsko je za mě teda víc o vodě, protože ty jejich řeky, ach ty řeky a neskutečné barvy, ale tohle je vlákno na kopečky, takže přidám kopečky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Murphy97 Odesláno 5. září 2025 Nahlásit Odesláno 5. září 2025 SLO - nadherna zeme Vsechny fotky krasne, posledni fotka super 1
African Odesláno 11. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2025 Dneska jsem šel okolo baráku, kde bydlel legendární Míra Šmíd a koukám že tam má novou pamětní desku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vzduch Odesláno 15. září 2025 Nahlásit Odesláno 15. září 2025 Dnes dopoledne počasí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Harwey Odesláno 16. září 2025 Nahlásit Odesláno 16. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
juk Odesláno 26. září 2025 Nahlásit Odesláno 26. září 2025 https://www.irozhlas.cz/sport/ostatni-sporty/prvni-clovek-sjel-mount-everest-na-lyzich_2509261042_klh
African Odesláno 27. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2025 15 hours ago, juk said: https://www.irozhlas.cz/sport/ostatni-sporty/prvni-clovek-sjel-mount-everest-na-lyzich_2509261042_klh Tak to je mega borec
Harwey Odesláno 27. září 2025 Nahlásit Odesláno 27. září 2025 A este ze dal rovnako aj K2, je to magor, v dobrom slova zmysle!:)
African Odesláno 27. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2025 7 hours ago, juk said: Jak říká @African Polínka umí Polínka umí nastavit hodně vysokou laťku, hlavně v zimních výstupech excelují, anebo v úletech typu sjedu si Everest na lyžích On se ale najde nějaký ten mačo v každé zemi, dodnes se vzpomínám jak jsme byli pod Everestem a potkali tady toho Slováka. Ten dostal při prvním sólo pokusu šutrem, rozbitá hlava, zlomená ruka, vrtulník ho vzal do Káthmándú, tam ho dali do kupy, v ruce dva šrouby a šel do toho znovu v tom stavu v jakém byl. Zdali vylezl, a nebo tam sedí někde dodnes jsem se bohužel nikdy nedozvěděl, ale byl to prostě borec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se