Jarett Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 (upraveno) Mimochodem, v roce 1994 byla v Himalájích olomoucká expedice na Broad Peak, kde zahynul můj kamarád Lexa Himer. Utrhl se s ním převis a dodnes tam někde sní svůj sen o Himalájích. Jeho rodina se z toho myslím nevzpamatovala nikdy … Upraveno 11. července 2025 uživatelem Jarett
African Odesláno 11. července 2025 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2025 před 5 hodinami, vzduch napsal: Příští rok je mi 60. Koleno nové, tak snad bude rok stačit na rekonvalescenci. Ženě jsem navrhl, že by mi mohla jako dárek naložit výstup na Gerlach s horským vůdcem. Ona sice měla jiné cíle, ale jsou to moje narozeniny. Máte někdo nějaký dobrý tip či zkušenost s někým, kdo tam vodí? Hore zdar R. Já to lezl s tímto borcem před lety, který ho dá i po slepu a je to velmi seriózní borec. Zkus mu zavolat jestli to ještě leze, popřípadě ti určitě někoho vymyslí. Gerlach je dost vzdušný, leze se brzy ráno a vcelku rychle, protože tam velmi často přichází odpoledne srážky a pokud tě chytnou nahoře, nedá se slézt... každopádně tento borec tě dovede dolů na 100% zdravého Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Zdenek1307 Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 (upraveno) Tak se nám podariloo dat behem par dnu tri dvoutisicovky. Ja vim, zadna hitparada, ale jedno prevyseni 1250 m a druhy 900 to uz je lepsi, plus teda ty hodiny a kilometry na nohou. Z te prvni se moje nohy dostavali snad tri dny to byl trochu prepal, ale dnesni Srdiecko, Chopok, Dumbier, Srdiecko uz jsme preskakali jako kamzici za 4,5 hodiny a nohy dobre. Musim rict, ze jsem projevil i velky respekt, kdyz jsme ve Slovenskem raji chteli prolezt Velky Sokol, ale jakmile jsme dorazili ke znacce chranene zony + medvidci v prirode, tak jsem proste zavelel k obratu ve ctvrtine cesty a sli jsme nazpet. Vzhledem k tomu, ze tam nikdo nebyl a my jsme byli uplne nalehko, tak jsem nechtel riskovat, ale vlastne ani rusit tu harmonii v te prirode. No, maji to tam ty slovaci i rakusaci moc hezke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. července 2025 uživatelem Zdenek1307 4 2
Harwey Odesláno 13. července 2025 Nahlásit Odesláno 13. července 2025 My troska nizsie, priam az skoro hlbsie, Juráňova dolina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kvačianska dolina, Oblazy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Návštěvník YPO Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Mladý pán vyrazil pěšky s chábrama o půlnoci z Velké Úpy na Sněžku. Snad to ty pražský gaučáky nezabije 77416008487__7F9E692B-84F8-46D3-B323-28CA450FD1D5.mov
Prochy68 Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 před 1 hodinou, YPO napsal: Mladý pán vyrazil pěšky s chábrama o půlnoci z Velké Úpy na Sněžku. Snad to ty pražský gaučáky nezabije A to je soustredeni pred vystupem nebo regenerace po?
Návštěvník YPO Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Normálně usnul. Uz tři dny kalej tak si potřeboval před výstupem zdřímnout.
Harwey Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 https://sport.aktuality.sk/ostatne-sporty/clanok/waldemar-kowalewski-si-pri-vystupe-na-broad-peek-zlomil-nohu-2025071407281423303 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 25. července 2025 Nahlásit Odesláno 25. července 2025 rozhovor s horskym vodcom, Pavlom Lutisanom https://www.aktuality.sk/clanok/aZLYodi/famy-o-ceskych-turistoch-v-tatrach-neplatia-horsky-vodca-hovori-maju-drive/
Prochy68 Odesláno 28. července 2025 Nahlásit Odesláno 28. července 2025 Třicet kilaku v dešti, to už není pro mě. A ani žádný panoramata Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vzduch Odesláno 28. července 2025 Nahlásit Odesláno 28. července 2025 Ty chodíš po horách v kožené bundě?
Prochy68 Odesláno 28. července 2025 Nahlásit Odesláno 28. července 2025 před 2 minutami, vzduch napsal: Ty chodíš po horách v kožené bundě? No jasně, musíš u toho taky vypadat ne?
Prochy68 Odesláno 28. července 2025 Nahlásit Odesláno 28. července 2025 Je to tahle po nějakejch 7 hodinách v dešti https://www.rigad.eu/nepromokava-bunda-hardshell-squall-helikon-tex#63729 1 1
Návštěvník YPO Odesláno 28. července 2025 Nahlásit Odesláno 28. července 2025 před 3 minutami, Prochy68 napsal: Je to tahle po nějakejch 7 hodinách v dešti https://www.rigad.eu/nepromokava-bunda-hardshell-squall-helikon-tex#63729 A jak obstála? Já vesměs už kupuju jenom Helikon. Sice z toho občas čouhaj nítě ale na to prdím protože ty hadry fungujou.
Prochy68 Odesláno 28. července 2025 Nahlásit Odesláno 28. července 2025 před 10 minutami, YPO napsal: A jak obstála? Já vesměs už kupuju jenom Helikon. Sice z toho občas čouhaj nítě ale na to prdím protože ty hadry fungujou. Těžko říct, mám ji asi 2 roky, ale moc jí netaham. Když ji vezmu na venčení v dešti tak ok, teď jsem měl mokrý triko, ale to klidně mohlo být spoceny po 8 hodinách na horách. Neprofoukla, nějaký mikroklima to udrží, za mě spokojenost. Jinak to mám stejně, kalhoty a kraťasy jen Helikon, k tomu nějaký trika, košile, mikiny, zimní bunda. Funguje to a drží to. Nenarazil jsem na věc o který bych mohl říct že je to sracka.
Emiliano Odesláno 29. července 2025 Nahlásit Odesláno 29. července 2025 To vypadá blbě: https://www.idnes.cz/sport/biatlon/laura-dahlmeier-nehoda-pakistan.A250729_143010_biatlon_bur 1
Harwey Odesláno 30. července 2025 Nahlásit Odesláno 30. července 2025 tak bohuzial https://sport.aktuality.sk/ostatne-sporty/clanok/zomrela-legendarna-biatlonistka-laura-dahlmeierova-2025073012413349142
kuncák7 Odesláno 30. července 2025 Nahlásit Odesláno 30. července 2025 Blbý je, že jsem to čekal. Ach jo.
African Odesláno 30. července 2025 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2025 Laila Peak je ovšem nádherný kopec, to se musí nechat Laury samozřejmě velká škoda, pokud to nedá... výborná lezkyně
horal Odesláno 7. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2025 Výborný dokument o Dině Štěrbové. Takhle si představuji když se o někom řekne, že je solí země a inspirací pro další lidi. Smekám. https://www.csfd.cz/film/1584823-za-oponou-velehor/prehled/ 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se