African Odesláno 17. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Přesně a je to tady, úplně modro, jde se na věc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 (upraveno) Pěkné to dnes bylo, ale bohužel nahoře trochu větrno, takže zkrácený let a Summit Mt.Cook pouze z dálky, ale za to krásně Tasman (3,4 fotka). Tady v NZ Alpách je člověk vděčný za každý den s trochou viditelnosti. Zítra jdeme trek okolo Mt.Cook a máme rezervaci znovu na vrtulník, aby jsme to zkusili ještě jednou, když už tady jsme. Už se sem ale valí špatné počasí, tak těžko říct. Kurňa, je to ale mrcha ten Mt. Cook kopec, vůbec nechápu jak jsem přemýšlel ho zkusit vylézt, jsem byl asi zhulenej :-) Teď už vím, že dokud budou děcka malá, do tady toho agresivního fešáka opravdu nejdu :-) Máme velmi špatnou WiFi tak jen něco málo fotek. Upraveno 18. listopadu 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 (upraveno) Ano, zase mi spadla čelist, za poslední měsíc asi po páté :-) Možná jsem to špatně podal, Mt.Cook na třetí fotce, Tasman na čtvrté. Upraveno 18. listopadu 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Fantasie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Pěkné to dnes bylo, ale bohužel nahoře trochu větrno, takže zkrácený let a Summit Mt.Cook ....Paráda, celý ten tvůj výlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 brutální nářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Afri to je naprosto uchvatny. Tak uzivej co to de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Děkuji kluci, je to super. Jo a málem bych zapomněl, tady je ta nejkrásnější hora světa jak sám pan Hillary tvrdil, Mt.Cook :-) Pustila nás k sobě a ještě teď mám husinu, byl to fascinující den plný zážitků. Jakmile budeme zpátky v kempu, dám více fotek, mám jich milión :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Kolosální . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Afri super bomba krasa nadhera poradne si to uzij :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Děkuji kluci, je to super. Jo a málem bych zapomněl, tady je ta nejkrásnější hora světa jak sám pan Hillary tvrdil, Mt.Cook :-) Pustila nás k sobě a ještě teď mám husinu, byl to fascinující den plný zážitků. Jakmile budeme zpátky v kempu, dám více fotek, mám jich milión :-)jo, tak tomu říkám parádní sukces. Užívej a díky za foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Se omlouvám kluci, ale včera už jsem to nedal, tak tady malá ochutnávka a pak dám něco víc s nějakým minireportem :-)Nádherné kopečky tady mají, ale i velmi zrádné, hlavně kvůli velice nestabilnímu počasí. Každý rok si Mt.Cook nějakého nadšence nechá pro sebe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Ako kurnik drží sneh na tom Mt.Cook?? veď tá hrúbka musí byť obrovská ... Inak naozaj prekrásne fotky Afri, určite musíš mať za sebou zážitok do konca života... Bola tam zima? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Dole pohoda na tričko, ale nahoře bych nechtěl sedět dle bílého závanu ze summitu :-) Stačilo se podívat do 1300mnm a jak jsem se rychle strojil. Furt tam slyšíš okolo obrovské rány jak padají laviny a trhají se kusy ledu, strašidelný ale zároveň krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Kuwa tam ale musí bejt krásně . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Tvl...jediný bíl negře...ty mne s..es...máš to krasnéééé...užij si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Afriko bomba, moc pěkné fotky a zážitek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Afri, teď jsem projel tvá fota a je to fakt paráda. Tam bych se chtěl taky jednou podívat, ach jo. Tak přestanu snít a zas až někam za rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Afri je tak dal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se